15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Värisuunnittelu makuuhuoneessa – 32 ideaa väreille

Värimaailma makuuhuoneessa oranssi-koralli-seinämaali-puukalusteet

Makuuhuone on paikka, jossa haluat levätä, rentoutua ja nukkua hyvät yöunet Värisuunnittelu makuuhuoneessa näyttävät rauhallisilta, rentoilta ja rauhallisilta. Siksi makuuhuoneiden suosituimmat värit ovat kevyitä ja ilmavia. Nämä värit on suunniteltu muuttamaan makuuhuoneesi henkilökohtaiseksi retriitiksi. Katso alla olevat kuvat ja valitse suosikkisi!

Värisuunnittelu makuuhuoneessa – neutraalit värit

Värimaailma makuuhuoneessa-neutraali-kerma-beige-valkoinen-sänky

Väriteoriassa neutraalit värit ovat harmaa, valkoinen ja musta. Sisustussuunnittelussa neutraalit värit ovat harmaa, beige ja kaikki värit sekoitettuna harmaan kanssa. Neutraalit värit ovat viileitä, varattuja ja luovat kauniin taustan kaikentyyppisille makuuhuoneen huonekaluille. Nämä värit tuovat huoneeseen eleganssia ja lämpöä, minkä vuoksi niistä on tullut makuuhuoneiden suosituimpia värejä.

Värisuunnittelu makuuhuoneessa – rauhoittavat pastellivärit

väri-suunnittelu-makuuhuone-liila-valkoinen-verhot-puu-sänky-yöpöydät

Pastellivärit ovat lämpimiä tai kylmiä värejä, jotka on vaalentettu valkoisella. Suosittuja pastellivärejä makuuhuoneeseen ovat lila, laventeli, vaaleankeltainen, merenvihreä, vaaleanpunainen ja vaaleansininen. Nämä värit antavat makuuhuoneelle naisellisen ilmeen ja näyttävät hyvältä yhdistettynä kukkakoristeisiin, muihin vaaleisiin pastelliväreihin ja valkoisiin huonekaluihin. Näillä väreillä on mukava puhdas ilme, joka voi tehdä ihmeitä pienissä makuuhuoneissa ilman paljon luonnonvaloa.

Lämpimät puun ja maan sävyt

väri-suunnittelu-makuuhuone-maanvärinen-ruskea-riippuva tuoli-luonnonkivilattia

Maan sävyt, kuten hiekan keltainen, beige ja salvia vihreä, luovat makuuhuoneeseen lämpöä ja läheisyyttä. Nämä värit näyttävät hyvältä luonnollisen puun ja ruskean sävyjen kanssa. Aivan kuten neutraalit värit, nämä värit ovat hienovaraisia ​​ja rauhoittavia, mutta maan sävyillä on taipumus liittyä tiettyyn sävyyn ja huonekalut on sovitettava tähän väriin.

väri-suunnittelu-makuuhuone-kivi-harmaa-seinä-väri-puu-sänky

Alla on muutamia esimerkkejä onnistuneista väriyhdistelmistä makuuhuoneessa. Riippuen tunnelmasta, jonka haluat luoda huoneeseen, voit valita monia rauhoittavia tai voimakkaita värejä. anna itsesi inspiroitua!

Mustat huonekalut, rypäleen violetti aksenttiseinä ja beige, kuviollinen taustakuva

makuuhuone-ideat-design-värit-violetti-musta-tapetti-aksentti-seinä-beige

Violetilla värillä on voimakas meditatiivinen vaikutus, ja sitä käytetään usein makuuhuoneen seinämaalina. Sen on tarkoitus edistää henkistä tasapainoa ja tarkoittaa sisäistä tarkastelua. Väitetään myös, että maalilla on kipua lievittäviä ominaisuuksia ja se voi edistää hyvää unta. Tässä makuuhuoneessa violetti aksenttiseinä toimii värinä. Mustat huonekalut ja vaalea puulattia korostavat sen vaikutusta. Silmiinpistävä taustakuvio sängyn takana olevalla seinällä tuo vaihtelua sisustukseen.

 Beige – suklaanruskea väri duo violetilla kohokohdilla

makuuhuone-ideat-design-värit-beige-ruskea-tapetti-damask-kuvio-violetti-tyynyt

Toisin kuin edellinen esimerkki, tämä makuuhuone on ilmavampi. Mustan sijasta tässä käytetään suklaanruskeaa, taupea ja beigeä. Ruskeat sävyt voidaan yhdistää yhtä hyvin violettiin ja fuksiaan. Taustakuvio näyttää myös hienovaraisemmalta.

pieni makuuhuone neutraaleilla väreillä

pieni makuuhuone-design-värit-valkoinen-vaaleanharmaa-puiset huonekalut-laminaattilattia

Tässä makuuhuoneessa harmaa, valkoinen ja puu yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi, joten kokonaiskuva on erityisen rentouttava. Vähäiset muodot, luonnonmateriaalit ja monimutkaisten kuvioiden taloudellinen käyttö korostavat kaunista tunnelmaa.

neutraalit värit luovat rentoa tunnelmaa

väri-suunnittelu-makuuhuone-ideat-neutraali-taupe-ruskea-kuvio-tapetti-valkoiset verhot

Jos valitset neutraalit värit ja hillityn sisustuksen makuuhuoneessa, voit alleviivata niitä tekstiileillä. Sänky, jossa on mukavan pehmeä verhoilu, takkuinen matto, satiinipintainen tapetti hyväilee kaikkia aisteja.

Klassikko mustavalkoisena

värimaailma makuuhuoneessa-ideoita-moderni-musta-valkoinen-puulattia

Mustavalkoinen on klassinen väripari, joka ei koskaan mene pois muodista. Se tuskin voisi olla kontrastisempi. Jos haluat tuoda lajikkeita peliin, voit kokeilla valoa ja rakennetta. Keskitumma puulattia on ihanteellinen mustavalkoiseen sisustukseen.

 luonnon puun sävyjä makuuhuoneessa

makuuhuone-ideat-design-ruskea-puu-moderni-kalustus

Vaaleat puun sävyt ja lämpimät ruskeat värit upottavat makuuhuoneen rauhoittavaan tunnelmaan. Lämmin valo, kellertävä sävy tekee huoneesta erityisen kodikkaan.

Pohjoismaista tunnelmaa

väri-suunnittelu-makuuhuone-ideoita-beige-tummansininen-puinen vaatekaappi

Tässä modernissa pienessä makuuhuoneessa syvän tummansininen ja vaalea puu hallitsevat pohjoismaista tunnelmaa. Seinän puukuviot osoittavat tyylin ja luonnon välisen yhteyden.

onnistunut väriyhdistelmä – kermanvalkoinen ja punainen

makuuhuone-ideat-värit-kuvio-tapetti-punaiset kukat-kerma

Tummat puukalusteet, pehmeät kankaat ja kukkaiset punaiset ja violetit koristavat tämän pienen makuuhuoneen sisustuksen. Kerma todella tuo esiin punaiset kukat tekemättä seinän muotoilua liian värikkääksi.

 Fuksia ja ruskea

makuuhuoneen väriyhdistelmä-idea-ruskea-fuksia-eloisa

Vaaleanpunainen ja ruskea saavat aikaan erityisen harmonisen väriyhdistelmän. Esimerkiksi fuksia -aksenttiseinä sopii hyvin ruskeisiin huonekaluihin. Mutta sinun pitäisi säästää vaaleanpunaisia ​​sävyjä, jotta makuuhuone ei näytä liian tyttömäiseltä.

Ruskeat sävyt korostavat sinistä päiväpeitettä

makuuhuone-design-modernit-värit-ruskea-seinä-sininen-päiväpeite

Sininen sopii myös ruskean kanssa. Tietysti se riippuu sinisen ja ruskean sävystä, mutta itse asiassa tämä väriyhdistelmä toimii aina. Vaimeat värit sopivat kuitenkin paremmin makuuhuoneen kirkkaiksi signaaliväreiksi.

vaalean harmaa pieniin makuuhuoneisiin

makuuhuone-värit-neutraali-vaaleanharmaa-valkoinen-pieni huone

Pieni makuuhuone hyötyy vaaleista väreistä ja näyttää tilavammalta. Jotta valkoiset seinät eivät vaikuttaisi liian steriileiltä ja kylmiltä, ​​voit luottaa metalliseen kiiltoon, peilipintoihin ja muutamaan värisävyyn mykistetyissä väreissä. Hopeasta, ruostumattomasta teräksestä ja lasista valmistetut kodin tarvikkeet sopivat erityisen hyvin minimalistiseen asumiseen.

makuuhuone-neutraali-värit-feng-schui-näköinen

Jos olet päättänyt sisustuksesta hienovaraisilla väreillä, voit tuoda väriä kukkivien huonekasvien avulla. Orkideat ja vihreät kasvit ovat houkutteleva väritys makuuhuoneessa. Käytä kasvien muotoja ja värejä elävöittämään kotisi. Muuten ne parantavat myös ilmanlaatua ja hyvinvointiasi.

makuuhuone-suunnittelu-ideoita-aprikoosi-beige-ruskea-epäsuora-valaistusseinä

värisuunnittelu makuuhuoneessa-ideoita-vaaleanpunainen-seinä-väri-valkoinen-sänky-viisto katto

makuuhuone-ideoita-suunnittelu-moderni-beige-ruskea-epäsuora-valaistus-seinäpaneeli

makuuhuoneen värit-ideat-ruskea-aksentti-seinä-valkoinen-huonekalut-punaiset aksentit

makuuhuone-värit-ruskea-laivasto sininen-valkoinen-kukka-kuvio-tapetti

pieni-makuuhuone-värit-vaaleanharmaa-kuvio-tapetti-puu-sängynrunko

pienen makuuhuoneen värit-kermanvalkoinen-laminaattilattia

värisuunnittelu makuuhuoneessa-ideoita-tapetti-tummanharmaa-kiilto-moderni-aksenttinen seinä

väri-suunnittelu-makuuhuone-ideoita-violetti-vivahteita-tapetti-parkettilattia

makuuhuone-design-tiiliseinä-valkoinen-rapattu-värikäs-vuodevaatteet

väri-suunnittelu-makuuhuone-ideat-keltainen-vihreä-aksentti-seinä-musta-lattialaatat

värisuunnittelu makuuhuoneessa-ideoita-kerma-seinä-väri-massiivipuuta

väri-suunnittelu-makuuhuone-ideat-ruskea-sininen-ecru-yhdistelmä

makuuhuone-seinä-maali-vaaleanharmaa-parketti-lattia-kala-luokan malli

makuuhuone-moderni-ullakko-harmaa-seinä-maali-puiset ovikehykset

Previous Post
Valkoiset joulukoristeet – 30 kirkasta, tyylikästä ideaa
Next Post
Mielenterveyshäiriöt mahdollisina seurauksina COVID-19-tartunnan jälkeen