15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni ylellinen lomamökki yksinomaiseen lomaan

Moderni ylellinen chalet -julkisivu

Vapaa -ajan markkinoille suunniteltu tämä on moderni Ylellinen chalet -muotoilu paras vaihtoehto mukavalle ja ylelliselle kodille, jota voit toivoa. Se on rakennettu vapaasti perinteisen sveitsiläisen suunnittelun periaatteiden mukaisesti ja on todellinen aarre. Zermatt Gipfel -vuoren mökki on luokiteltu boutique -lomamökiksi, jossa tyylikäs sisustus mahtuu mukavasti jopa 13 hengelle. Vuorimökki sijaitsee Zermattin viehättävässä vuoristomaisemassa ja sopii hyvin raittiista ilmasta pitäville vieraille. Moderni Ylellinen chalet -muotoilu hyötyy pääosin ylivoimaisesta näkymästä kuuluisalle Matterhornin huippukokoukselle. Tämä on ainutlaatuinen lomakeskus, ja sisustus heijastaa laatua, jota vieraiden pitäisi odottaa.

Moderni luksusmökki – mukava ja ylellinen lomakohde

Moderni ylellinen chalet -muotoilu valkoinen sohvapöytä

Modernin ilme Ylellinen chalet -muotoilu näyttää alueelle tyypilliseltä ja perinteiseltä ensi silmäyksellä. Vuorimökki sijaitsee erittäin kätevästi jyrkän kalliopaljakan päällä ja näyttää siltä, ​​että se on ollut siellä sukupolvien ajan. Rakenne on porrastettu ja puinen julkisivu antaa mökille kutsuvan ilmeen. Menestyvä sekoitus moderneja ja perinteisiä elementtejä kiehtoo vieraita tullessaan mökille. Talo modernilla Ylellinen chalet -muotoilu voidaan syöttää alimmalle tasolle, jossa suuri määrä kiveä on käytetty salaperäisen tunnelin luomiseen. Tyylikkäät viinikellarit ja modernien veistosten kapeat tilat luovat erittäin ylellisiä yksityiskohtia kellarin alueelle. Niille vieraille, jotka haluavat rentoutua rauhassa, on mukavat ja varovasti muotoillut istuimet.

Moderni luksusmökki

Ylellinen chalet -muotoilu porealtaan julkisivun sisällä

Nykyaikaiset ylemmät alueet Ylellinen chalet -muotoilu ovat hyvin erilaisia ​​kuin alaosa ja ne on rakennettu painottaen panoraamanäköalaa. Upea ja monimutkainen rakenne on rakennettu kiiltävästä puusta. Avoimen asuntoalueen ilmavissa, leveissä huoneissa puuelementit korvataan pystysuunnassa ja vaakasuunnassa leveillä lasipinnoilla. Tämä luo vieraille avoimen oleskelutilan, jossa he voivat hiljaa nauttia henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä. Julkisen asuntoalueen muisti tulee puupaneelista, ja vaikka katot ovat erittäin korkeat, nykypäivänä on lämpöä ja turvallisuutta Ylellinen chalet -muotoilu syntynyt. Välikatot ja tilanjakajat luovat erityisesti määritellyt huoneet, joilla on tietty toiminto, kuten upea baari ja keittiötilat.

Tyylikäs kristallikruunu olohuoneessa

Moderni ylellinen chalet -muotoilu kristallikruunu olohuone

Jokainen moderni huone Ylellinen chalet -muotoilu on ainutlaatuisesti suunniteltu. Lisäksi huomiota kiinnitettiin pienimpiin yksityiskohtiin, jotta saavutettaisiin tasapainoinen esteettisyys jokaisessa huoneessa. Hienoja yhdistelmiä hienoimmista kankaista, pehmeistä eläinten turkista ja tyylikkäistä huonekaluista, joissa on metallielementtejä, on onnistuneesti sekoitettu harmonisesti. Kimaltelevat valot on peitetty pehmeällä silkillä luodakseen miellyttävän tunnelman.

Varoja ei ole säästetty täydellisen pakopaikan luomiseksi varakkaille vieraille, jotka etsivät tätä nykyaikaa Ylellinen chalet -muotoilu on varaa.

Moderni muotoilu makuuhuoneessa

Moderni chalet -muotoilu makuuhuoneen suunnitteluidea

Henkeäsalpaava panoraamanäkymä Alpeille

Ylellinen lomamökki, josta on panoraamanäkymät Alpeille

Keittiösaari modernissa keittiössä

Moderni ylellinen mökki design -keittiösaari tyylikäs

Ainutlaatuinen sisustus uima -allasalueella

Moderni chalet -muotoilu ainutlaatuinen olohuoneen sisustus

Sisäänkäynti ylelliseen mökkiin

Moderni chalet -muotoilu, joka istuttaa sisäänkäynnin

Moderni kylpyhuone korkealla puukatolla

Moderni ylellinen chalet -muotoilu ainutlaatuinen kylpyhuoneidea

Suunnittelija Paul Bowyer

Previous Post
Tatuointiideoita naisille ja miehille: nämä mallit ovat trendikkäitä!
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä