15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hiustensiirron vertailu: yleiskatsaus hiustensiirtomenetelmistä, hiusklinikoista ja kustannuksista

Hiustensiirto verrattuna parhaaseen hiusklinikkaan

Kaljuuntuneet paikat, kaljuuntuneet paikat ja hiipuvat hiukset: nykyään sekä naiset että miehet kärsivät pysyvästä hiustenlähdöstä. Hormonivaihtelut ja perinnöllinen hiustenlähtö ovat yleisimpiä syitä. Tietyt sairaudet, lääkkeet tai huono ravitsemus voivat myös olla laukaisijoita. Mutta kun hiukset toipuvat ja kasvavat uudelleen sairauden päättymisen jälkeen, perinnöllisen hiustenlähtön tapauksessa hiusten juuret reagoivat herkästi DHT -hormoniin eivätkä enää voi tuottaa hiuksia. Tätä prosessia pidettiin peruuttamattomana ja se oli osa miesten ikääntymisprosessia. Nykyään tämäkin hiustenlähtö on hoidettavissa. Hormonaalisen hiustenlähtön etenemistä voidaan estää ottamalla lääkkeitä. Joka tapauksessa useimmat potilaat kieltäytyvät ottamasta lääkkeitä pysyvästi sivuvaikutusten vuoksi. Lukuisat klinikat tarjoavat toisen vaihtoehdon: hiusten siirto antaa potilaalle takaisin täyden tukkansa ja voi onnistuneesti pysäyttää hiustenlähdön. Jokaisella, joka päättää tehdä niin, on tärkeä valinta – mikä hiustensiirtomenetelmä hänen pitäisi valita, missä hiusklinikalla häntä tulisi hoitaa ja kuinka korkeat kustannukset ovat. Tarkastelemme tarkasti näitä ja monia muita kysymyksiä ja yritämme saada yleiskuvan. Hiustensiirto verrattuna: kannattaa ehdottomasti varoa sitä!

Hiustensiirto verrattuna: mitkä hiustensiirtomenetelmät ovat mahdollisia?

Hiustensiirto vertailuportaalissa paras

Jos haluat istuttaa hiukset, sinun on ensin vertailtava hiustensiirtomenetelmiä ja vasta sitten valittava kyseiseen menetelmään erikoistunut hiusklinikka. Hiusten juuret voivat FUT tai FUE -menetelmällä voidaan poistaa. FUT -menetelmällä (FUT tarkoittaa follikulaarisen yksikön siirtoa) kapea nauha poistetaan yhdessä hiusten juurien kanssa. Tällä tavalla voidaan istuttaa suuri määrä laadullisia follikkelia. Hoito kestää noin 5 tuntia, hiuksia ei tarvitse ajella ja syntyy pieni haava, jonka lääkärit myöhemmin sulkevat kosmeettisesti.

Hiustensiirto vertasi naisten hoitovinkkejä

Sitä vastoin FUE -menetelmällä (FUE tarkoittaa follikulaarisen yksikön poistoa) hiusjuuret poistetaan pieninä hiusjuuriryhminä. Tällöin follikkelien enimmäismäärä on huomattavasti pienempi kuin FUT: n ja enintään 2000-2500. Hoito kestää myös keskimäärin pidempään – noin 8-10 tuntia tapauksesta riippuen. Lahjoitusalueen hiukset on ajettava. Hoidon jälkeen syntyvät pienet haavat sulkeutuvat muutamassa päivässä.

Pohjimmiltaan hiustensiirtomenetelmien vertailun jälkeen voidaan päätellä, että molemmilla tekniikoilla voidaan saavuttaa hyvä tulos. Vähentyvä hiusraja ja ensimmäinen hiustenlähtö voidaan hoitaa onnistuneesti FUE -menetelmällä, ja edistyneempi hiustenlähtö voidaan täyttää FUT -tekniikalla.

Hiustensiirto verrattuna: minkä kriteerien mukaan hiusklinikka valitaan?

Hiustensiirtokustannukset verrattuna

On olemassa laaja valikoima klinikoita, jotka ovat joko täysin erikoistuneet hiustensiirtoon tai joilla on hiustensiirto -osastot. Valitut voivat kääntyä useiden hiusklinikoiden puoleen samanaikaisesti ja varata ajan lääkärille. Näin voit valita parhaan hiusklinikan:

Hiustensiirto verrattuna hiustensiirtomenetelmiin

  • Hae vertailuportaalista. Arvokkaalla Vertailuportaalit, kuten Tophairclinic potilas voi valita alueensa parhaan hiusklinikan. Tietyt kriteerit, kuten sijainti, hoidon tyyppi, kielet (jos klinikka on ulkomailla), palvelu (sairaanhoito) ovat tärkeässä roolissa päätöksenteossa.
  • Ota selvää menettelystä: Kuuluisat klinikat suosittelevat vähintään kahta ennen ja kaksi neuvottelun jälkeen, jokaisella on oma hoitoyksikkö Potilaalla on yhteyshenkilö jopa hoidon jälkeen seurantakäsittelyprosessi selvennetään yksityiskohtaisesti ja räätälöidään potilaan tarpeiden mukaan.
  • Määritä suoritettavien toimenpiteiden taajuus etukäteen.
  • Vertaa haluttuja ja realistisia tuloksia: Koulutettu lääkäri voi arvioida luovutusalueen hiusten tiheyttä ensimmäisen tutkimuksen aikana ja arvioida onnistumisen mahdollisuuksia.

Hiustensiirto Saksassa tai hiusten siirto ulkomailla?

Hiusten siirto ei ole kertaluonteinen toimenpide, joka suoritetaan viikonloppuna. Paljon enemmän kyse on jälkikäsittelystä, jotta juuri istutetut hiukset kasvavat edelleen voimakkaasti. Joten jos valitset hiusklinikan, sinun on odotettava useita tutkimuksia ja käyntejä klinikalla. Hiustensiirtoja tarjotaan erilaisissa esteettisen kirurgian klinikoissa ympäri Eurooppaa, kuten Itävallassa, Unkarissa, Espanjassa ja Sveitsissä. Tietyillä hiusklinikoilla on myös hyvä maine Turkissa.

Hiustensiirto verrattuna: pitää yleiskatsaus aiheutuneista kustannuksista

Hiustensiirto verrattuna terveisiin naisiin

Kustannukset riippuvat hiusklinikan valinnasta, mutta ne voivat vaihdella suuresti. Kustannukset voivat vaihdella 2000-10 000 välillä riippuen siitä, kuinka monta karvaa siirretään ja kuinka monta hoitoa tarvitaan. On parasta saada neuvoja tästä tapaamisen yhteydessä.

Hiustensiirto verrattuna muihin Saksan maihin

Previous Post
Joulukuusen koristelu – 25 erilaista tyyliä ja koristeideaa
Next Post
Ideoita kotiin – kunnosta kotisi vuoden 2014 trendiväreissä