15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bar Aquarium – moderni tunnelma – Next Level Studiosta

Valoketjut-ilta-valaistus-valkoiset seinät-tanssilattia

Takapihalla 90 -luvun rakennuksen takana on yökerho / kahvila nimeltä Bar Aquarium vierailijoille, jotka maistavat modernia muotoilua. Se on lisähuone, jossa seinät, lattia ja katto on kokonaan uusittu ja nykyaikaistettu. Vanhanaikaiset holvikatot on poistettu, mikä mahdollistaa tarvittavan ilmankierron. Tämä Baarin akvaario Rakennusten ympäröimä alkuperäinen kattoikkuna tarjoaa alueelle luonnonvaloa.

Baariakvaario – leikkisät valot

Ilmastointi-ilmasto-ilmankierto-valaistus-baari-akvaario

Alusta alkaen sijoittajat ja arkkitehdit vaativat alkuperäistä nimeä “Fountain Bar” – suihkulähde, joka kuitenkin tuli tarpeettomaksi rakennusjakson aikana Baarin akvaario sopivampi tuli esiin. ”Fountain Bar” oli inspiraation lähde aiempaan tilaan. Puhdas assosiaatio suihkulähteeseen, lähteeseen, veteen, jotka kaikki herättävät tontin dynaamisen, muuttuvan muodon ja varjon. Leikkisät ja lukemattomat valot ja kuohuviinit, värit ja heijastukset kaivertavat sisustuksen. Yhdistelmä aaltoilevia keiju valoja, jotka muuttavat värejään.

Baarin akvaarion sisustus

Akvaario-kala-muovi-valkoinen-huonekalut

the Baarin akvaario Sisustus on yksivärinen ja se on suunniteltu yksiväriseksi, ja juuri siksi on korostettava valojen voimakasta vaikutusta. Valaistus välittää aaltotietoja ja lähes 70 metrin alue ilmentää yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä kulmia ja muotoja. Hieno kontrasti mattapintaisten ja kiiltävien pintojen välillä siirtymävaiheena ja valaisinrakenteen täydentäjänä.

Kevyt rakenne

kultainen-valot-aaltoileva-yökerho

Katto on väriyhdistelmä valon ja säteiden säikeistä. Lopullisen rakenteen määrää 3 millimetrin valoketjut, jotka kulkevat 12 lasiputken läpi. Yhteensä 1000 metriä valonlähdettä, joka tarjoaa asteittaisen ylivalon valokuituja ja leikkisiä heijastimia. Valonsäteiden nopeutta ja vuorottelua säätelee ohjausjärjestelmä. Valojen rakenne, joka on suunniteltu täsmälliseksi muotoksi, edustaa parametrista kehystä, joka on sekoitus ohjelmistotyökaluja, joita tarjotaan eri muodoissa, tyyleissä ja tietyissä kooissa.

Ohjelmistotyökalut korkeimmalla tasolla

Valaistus-huonekalut-baari-lounge-ilmapiiri

Valot tarkistetaan ensin virtauksen visualisointina. Perustekijöitä, joita voidaan muuttaa milloin tahansa, ovat lasikehysten koko ja etäisyys toisistaan, valonsäteen käpristymisen säde ja tämän kehyksen läpi kulkevien valoputkien määrä ja lopulta myös niiden puristus. Parametrisen suunnittelun prosessi ei ainoastaan ​​edistänyt valojen täydellistä muotoa, vaan esitteli myös yksinkertaisen oppaan lasikehysten grafiikalle perusideana ja määritti vaaditun pituuden tarkan määritelmän.

Suunnittelu ja osaaminen

Keiju valot-tanssilattia-baarijakkara korkeat pöydät

Uusi nimi akvaario keksittiin pääseinään rakennetun 6 metriä pitkän akvaarion ansiosta. Valot ja vesi kompensoivat kadun näkymättömyyttä ja ne nähdään tärkeimpinä yksityiskohtina. Etupuolella on poikkeuksellinen akvaario, jossa on tekniikka korkeimmalla tasolla ja hieman vuorottelevat valot. Baarissa on hieno verkko, joka toimii musiikin virtakytkimenä. Lasikehyksen LED -valonauhat tarjoavat tarvittavan valaistuksen värinvaihdossa.

Viileä rentoutuminen

eri värit-valot-valaistus-baari-akvaario

Valaistus käytävällä

Previous Post
Naisten lyhyt kampaus – nuorekas ilme lyhyellä leikkauksella
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!