15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelukalusteet – eklektinen koostumus pöytä, tuoli ja lamppu

nykytaiteen näyttely pöytävalaisin tuoli teollinen ilme

Kuka sen voisi sanoa Suunnittelijan huonekalut ei välttämättä johdu yhteistyöstä. Jopa päinvastoin, kuten israelilainen suunnittelija Itay Ohaly äskettäin osoitti. Hän palkkasi yhdeksän suunnittelijaa luomaan osia sävellyksestä. Suunnittelijat eivät saaneet kommunikoida kokeilun aikana, ja heidän pitäisi luottaa vain mielikuvitukseensa.

Suunnittelukalusteet – näyttely hiilikaivoksessa

Asennusteema minun tuolin pöytävalaisin

the Suunnittelijan huonekalut on suunniteltu epälineaarisen menetelmän mukaisesti. Ryhmäprojekti sisältää useita huonekaluja, jotka on suunniteltava teeman mukaan. Konseptin mukaan jokaisen suunnittelijan tulisi työskennellä erikseen. Sitten huonekalut kootaan yhteen. Tällä tavalla jokainen yksittäinen sävellys on näyttely useiden suunnittelijoiden ja arkkitehtien töistä. Tässä tapauksessa suunniteltiin sävellys teemalla “Kone”, joka sai inspiraationsa hiilikaivoksesta.

Suunnittelukalusteet, joilla on luonne – idea Israelista

Nahka Betonijalka Modern Art Israel Designer

the Suunnittelijan huonekalut koottiin seuraavasti – tuolin jalka, istuin ja selkänoja esiteltiin näyttelyssä Belgiassa. Suunnittelijat Dana Cannam, Joon Han Lee ja Agata Karolina pyrkivät suunnittelemaan kappaleet luovasti. Onneksi kokoonpanoon tarvittiin vain pieniä muutoksia. Valaisimen valmistivat Nati Moskovich, Naama Bergman ja Itay Ohaly, ja se kiinnitettiin myöhemmin toimistoon. Pöydän jalat ovat tulosta Christian Fiebigin, Amelia Desnoyersin ja taidemaalari Eugenia Morpurgon työstä. Täällä suunnittelijat kohtasivat suurimman haasteensa – nimittäin pöydän kokoamisen. Jalat on muutettu siten, että ne voivat tukea koko rakennetta.

Jokainen huonekalu on suunniteltu erikseen

nykytaiteen näyttely Belgian kone

Taulukko kaipasi muutoksia

Pöytä metallijalat puu lintuhäkki näyttely Belgia

Täydellinen asennus – kokoonpanosuunnitelma

Näyttely istuimet ryhmä työpöytä tuoli pöytävalaisin

Yhdeksän suunnittelijaa suunnitteli yksittäiset kappaleet

Koostumus moderni kuvamateriaali teollinen ilme Israel

Previous Post
Moderni ylellinen huvila teräksestä ja lasista kauniilla panoraamanäkymillä
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!