15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valmis puutalo edistää elämää luonnon keskellä

Valmis talon terassi suojaava katto liukuva

Pieni, mutta erittäin söpö ja käytännöllinen Valmistettu talo puusta esitteli äskettäin ruotsalaisen yrityksen Kenio. Pieni puinen kota on nimeltään Friluftsstugan – tai Outdoor Hut. Sen on suunnitellut Johan Svartnäs.

Valmis talo puusta lomalle luonnon keskellä

Eristys katos sisustus puupaneelit

Että Valmistettu talo puusta alkaen Kenjo voi toimia puutarhatalona ja loma -asuntona. Rakenne koostuu useista esivalmistetuista osista, jotka sitten kootaan palapelin tavoin paikan päällä. Kattojärjestelmä on ehdoton kohokohta suunnittelussa – liukukiskot sallivat tietyn joustavuuden – joten aurinkosuoja voidaan taata pienelle puuterassille kuumina kesäpäivinä. Kaksi lasiseinää ja lasiovet avaavat talon ympäristöön. Jos sää muuttuu huonoksi, kattojärjestelmä voidaan työntää taaksepäin – joten talo on suojattu tuulelta tukevalla puurakenteella. Mökin kokonaispinta -ala on 15 neliömetriä – enemmän kuin tarpeeksi, jos haluat viettää viikonlopun luonnon keskellä tai puutarhan keskellä.

Valmis talo puusta – minimalistinen arkkitehtuuri

Valmiiden talokuvien edut ruotsalaiset

Sisällä Valmistettu talo puusta seinät oli verhottu raakapuulla. Puupaneelit luovat kutsuvan ja kodikkaan tunnelman. Seinät, katto ja lattia on eristetty, joten mökissä voi asua ympäri vuoden. Rakennus saa sähköä.

Elementtitalosta on tullut erityisen suosittu viime vuosina. Lyhyt rakennusaika on yksi tämän rakennuksen suurimmista eduista. Koska rakennusyritys hoitaa yleensä kaikki tehtävät – yksittäisten elementtien esivalmistuksen ja kokoonpanon, selkeä laskelma voidaan tehdä ennen hankkeen aloittamista. Esivalmistettu puutalo ei ole vain käytännöllinen vaan myös ympäristöystävällinen valinta.

Rakenne on vakaa ja hyvin eristetty

15 neliömetrin rantamajan puukatto

Liukukattojärjestelmä mahdollistaa tietyn joustavuuden ja avaa talon ympäristölle

Puinen mökin terassin liukujärjestelmän katto

Kattorakenne puupaneeleilla ja sisäänrakennetuilla valaisimilla

Suojaava katto puuterassi esivalmistetun talon suunnitteluidea

Previous Post
Naisten lyhyt kampaus – nuorekas ilme lyhyellä leikkauksella
Next Post
Pääsiäismunien väritys – alkuperäisiä tekniikoita, joita kannattaa kokeilla!