15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Temppuja, joiden avulla voit piirtää täydellisen eyelinerin oikein

käytä malligeeliä lyijykynän sijasta täydellinen meikki

Seuraavat vinkit täydelliseen eyelineriin tulet hämmästymään omasta kätevyydestäsi. Silmänrajauskynä menee harvoin muodista ja on erityisen suosittu tällä hetkellä. Hän on usein osa tähtien meikkiä. Valitettavasti useimmilla meistä ei ole varaa henkilökohtaiseen stylistiin, joka voi laittaa meikkimme silmillemme täydellisesti. Seuraavien temppujen ja hieman enemmän vaivaa avulla voit tehdä denin yksin Silmäraja oikea piirtää voi.

Hyödyllisiä temppuja eyelinerin oikein piirtämiseen

Piirrä eyeliner oikein ylellinen ulkoasu nainen monia värejä

1. Varma käsi

Tämä on yksi tärkeimmistä vaatimuksista suoralle ja täydelliselle Piirrä eyeliner oikein. On välttämätöntä, että kätesi on turvallinen eikä tärise. Jos näin ei ole, voit auttaa itseäsi lepäämällä kyynärpääsi pöydälle. Tämä helpottaa meikin laittamista ja vähentää mahdollisuuksia poistaa viiva ja piirtää se uudelleen.

2. Nestemäinen eyeliner

Jos sinulla on vaikeuksia piirtää suora viiva, et todennäköisesti myöskään saa siipeä (eyelinerin kaarevaa päätä). Joten jos sinun on vaikeampi piirtää täydellinen eyeliner Khajalilla, voit kokeilla nestemäistä tai geelistä eyelineria. Ne ovat pehmeämpiä kuin khajal eivätkä naarmuta silmäluomia niin.

3. Tee luonnos täydelliselle eyelinerille

Ennen kuin muotoilet siiven, merkitse silmän ulompaan päähän kohta, johon haluat sen päättyvän. Sen pitäisi olla vain hieman silmän ulkokulman yläpuolella. Muuten lopputulos on melko naurettava. Toista sama toisella silmällä, jotta niistä tulee samat.

Vedä eyeliner oikealle ja näytä vastustamattomalta!

Piirrä eyeliner oikein, lumoava ilme, kissan silmät

4. Aloita hitaasti

Älä yritä vetää paksua viivaa heti, koska saatat rikkoa viivan. Aloita ohuemmalla ja kevyemmällä viivalla. Sen jälkeen voit edelleen tummentaa tai sakeuttaa sitä. Vaikka täydelliseen eyelineriin tarvitaan enemmän aikaa, tämä on paras tapa taata tyydyttävä tulos. Lisäksi koko asia vie varmasti enemmän loppuun, jos sinun on jatkuvasti poistettava ja piirrettävä eyeliner.

5. Virheet täydellisen eyelinerin käytössä voidaan korjata

Ota korvatyynyt ja meikinpoistoaine valmiiksi, sillä riippumatta siitä, kuinka varovainen olet, virheitä voi tapahtua. Niistä on sinulle hyötyä, kun ei ole ehdottoman välttämätöntä poistaa kaikkea, vaan vain korjata jotain.

6. Yhdenmukaisuus yhdelle Piirrä eyeliner oikein

Varmista, että toisen silmänrajauskynän pituus, paksuus ja muoto vastaavat toisen silmänrajauskynää.

Piirrä eyeliner oikein saadaksesi dramaattisen ilmeen

Silmänrajauskynä piirtää oikein kauniit kasvojen piirteet täydet huulet

7. Keinotekoiset silmäripset lisäaksentina

Monet tarttuvat väärennettyihin silmäripsiin saadakseen dramaattisemman ilmeen. Jos olet vasta aloittanut eyeliner -viivojen käytön, sinulla on todennäköisesti taipumus kiinnittää ripset ensin ja sitten piirtää eyeliner -viiva. Sen pitäisi olla toisinpäin. Tee se ensin Piirrä eyeliner oikein ja sitten huolehtia ripsistä. Sinun ja keinotekoisten silmäripsien välillä ei ole näkyvää etäisyyttä.

Piirrä eyeliner oikein kaunis yksinkertainen luonnollinen säteily lievä

meikkivinkkejä ideoita ammattimaiset vaaleanpunaiset huulet musta eyeliner

tärkeitä vinkkejä esimerkkejä sininen vaaleanpunainen musta sävy    Silmänrajauskynä täysin suoraviivainen käsi ei vapise   suuret kauniit silmät musta kynä korostavat ulkoasua

Luonnollinen eyeliner näyttää vähän meikki ammattilainen

Previous Post
Luo vaaleanpunainen lastentarha pienelle prinsessalle
Next Post
Kuorsauksen pysäytin – Näillä vinkeillä kumppanisi kuorsaus päättyy vihdoin!