15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

DIY -kampaus morsiamelle, morsiusneidolle tai vieraalle

diy kampauksen häät muotoilu idea kiharat puoliksi auki olkaimeton hääpuku

Kun sinut kutsutaan häihin, syntyy usein ongelma, mikä asu valita, mikä meikki ja mikä kampaus. Jälkimmäisen osalta meillä on loistava idea tänään. Jos sinun pitäisi etsiä sellainen DIY kampaus joka vie niin vähän aikaa kuin mahdollista, niin tämä tee-se-itse-puoliksi avoin kampaus, joka saa sinut näyttämään yksinkertaisesti ihastuttavalta, on juuri sinulle sopiva.

Häät ja muut viralliset tilaisuudet ovat hetkiä, jolloin näytämme erityisen kauniilta ja haluamme olla onnellisia pariskunnan puolesta, joka aloittaa uuden elämän yhdessä. Joten on vain loogista, että etsit upeaa kampausta, joka vastaa mekkoa. Jos sinulla on kaikki tarvitsemasi tällä välin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kaikki on tehtävä stressaavassa ympäristössä.

DIY -kampaukset häitä varten – tämän pitäisi näyttää:

tee-se-itse-kampauksen tyylikäs morsiusneitojen morsian

Mutta jos etsit sotkuista mutta tyylikästä DIY kampaus niin tämä kampaus saa sinulle eniten kohteliaisuuksia. Puoliksi auki DIY kampaus on yksinkertainen kampaus, jossa sinun tarvitsee vain järjestää hiukset ja kiinnittää ne sitten takaosaan niin, että päähän muodostuu kruunu.

Jos sinulla on DIY kampaus kuitenkin, jos suunnittelet sen missä tahansa järjestyksessä, et ehkä saa haluamaasi lopputulosta. Tästä syystä on parasta noudattaa alla olevia yksinkertaisia ​​vaiheita, ja saat upean kampauksen, johon olet taatusti tyytyväinen vain muutamassa minuutissa. Tarvitset curling -raudan, hiuslakan, kamman, jossa on ohuet hampaat, hiusharjan ja bobby -nastat.

DIY kampaus – kiharaa hiukset kihararaudalla

hiusten kiharointi kampaus kihara rauta vaihe 1

Varmista, että hiuksesi ovat suorat, mutta eivät silkkisen sileät tai silkkisen pehmeät. Koska DIY kampaus Jos haluat luonnollisen ilmeen, silkkisen sileät hiukset vaikeuttaisivat kruunun saamista. Aloita käpristymällä hiukset alaspäin kihararaudalla korvien tasolta.

löysää hiussormi jäljitellä kampausta vaihe 2

Löysää kiharat sormillasi

hiusten tease -tilavuus kampalanka vaihe 3

Kiusaa hiuksia lakalla ja kampa

Näin hiusten alaosa saa kiharaisen vaikutelman. Sinun täytyy kiertää hiukset ympäri pään ympärillä tällä alueella. Muodosta sen jälkeen sormillasi kiharat löysäämällä ja erottamalla ne. Levitä nyt hiuslakkaa alemmalle puolikkaalle ja käytä kampaa saadaksesi hiuksiin täydellisen muodon. Keskity jokaiseen säikeeseen ja nosta se tekemään kruunu sitä varten DIY kampaus suunnitella.

pin hair diy hiusleike vaihe 4

Kiinnitä hiukset takana bobby -neuloilla

Kun olet valmis kruunun muotoiluun tarvittavista hiuksista, lisää siveltimellä korkeus ja tilavuus kruunuun. Ota kampa ja anna kruunulle täydellinen tilavuus. Tulet olemaan sitä varten DIY kampaus täytyy tehdä puolet poninhäntä käyttämällä harjaa ja kampaa vetämään hiukset yhteen. Käytä myös sivulankoja, jotta saat oikean muodon joka kulmasta. Järjestä sivulangat ja kiinnitä ne bobby -nastoilla. Riippuen siitä, kuinka paksut hiukset ovat, tarvitset eri määrän bobby -nastoja. Käytä useita tai suurempia hiuksia varmistaaksesi, että hiuksesi ovat kunnossa. Aseta kiharat toiselle puolelle tai jaa ne sormillasi taakse.

diy kampauksen puoliksi auki tyylikäs aallot tyylikäs

Kaiken kaikkiaan voit käyttää kiharoita siihen DIY kampaus suunnittele haluamallasi tavalla. Käytä kiiltoa tai glitter -suihketta, jos haluat hohtavan vaikutelman.

Ja siinä se! Eikö tämä kampaus ole todella helppo luoda uudelleen? Kokeile sitä DIY kampaus ja tehdä vaikutuksen kaikkiin häissä läsnä oleviin.

ohjeet kampaus solmut yksinkertaisesti suunnitella häävieras

Toinen esimerkki ohjeista – solmi solmu

aallot seppele kääri puoliksi auki kampauksen häät

Kääri hiukset pääpantaan

palmikko kalanruoto tyylikäs kampaus häävieras

 Puoliksi avoin kampaus kalanruotopunoksella

romanttinen kampauksen idea kiharat morsian neitsyt

tee omat häät kampaus sissi kiharat romanttinen

kampaus romanttinen kukka valkoinen aksentti kihara

morsiamen kampauksen lukko glitteri punos löysä prinsessa

tee omat häät kampaus sissi kiharat romanttinen

kampaus häät puoliksi auki tyylikäs kihara tappi

diy kampauksen puoliksi avoin idea seppele pitkät hiukset hääidea

diy kampauksen morsian puoliksi auki huntu morsiamen kimppu kirjonta hääpuku

diy kampauksen kiharat otsatukka hääpuku hihnat kirjonta muodostavat

diy kampauksen kiharat punos puoliksi auki muotoilu häät morsian

Previous Post
Luo vaaleanpunainen lastentarha pienelle prinsessalle
Next Post
Kuorsauksen pysäytin – Näillä vinkeillä kumppanisi kuorsaus päättyy vihdoin!