15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Poreamme ja vesihierontahoito

pyöreä poreamme sisäänrakennetut kynttilät kaksi henkilöä

Jokainen, jolla on Poreallas tietää, haaveilee sellaisen saamisesta kotona. Tuntuu erittäin mukavalta, kun vesi aaltoilee ympäriinsä, kun vesisuihkut hierovat ihoa. Lihakset rentoutuvat ja voit yksinkertaisesti nukahtaa veden rytmin ja tuoksujen ääneen.

 Poreamme ja sen historia

vuoret poreallas pöytä pehmeä istuin tuoksu henkilö

Vesihierontahoidon alku on Euroopan aikaisempien imperiumien syvässä historiassa. Uskotaan, että muinaiset kreikkalaiset ottivat tämän käytännön käyttöön ihmisten yleisen terveyden parantamiseksi parantaen samalla erilaisia ​​sairauksia. Tietenkin vain tunnetut ja ansaitut muinaisen Kreikan kansalaiset saavat nauttia tästä hieronta-aarteesta. Tällainen henkilö oli arvostettu tiedemies Archimedes. Ymmärrät jo missä hän kutsuu “Eureka!”.

the Poreallas esitetään massiivisesti Rooman valtakunnassa. Kaikki tietävät näiden kylpyjen vaikutukset ja leviämisen.

Teollisen vallankumouksen lopussa alkaa vesihierontahoidon kolmas kehitysvaihe. Dominikaaninen munkki Sebastian Kneipp julkaisee kirjan “Meine Wasserkur”. Myös muut tutkijat kehittävät sitä Vesihoito, mutta tämän tyyppisen hoidon huipentuma tulee porealtaiden veljien kanssa. Kolme vuotta kylmän sodan jälkeen hiljaisessa Amerikassa kaksi veljeä, jotka jo omistavat hydraulipumpputehtaan, suunnittelevat vedenalaisen pumpun kylpyammeeseen Kenneth Jacuzzin nivelreuman hoitoon. Ensimmäinen Poreallas Esiintyy Yhdysvaltojen markkinoilla kylmän sodan aikana (1955) ja siitä tulee hitti. Loput tarinasta on jo tiedossa.

Poreallas: millaisia ​​vesihierontoja on??

sisustus huone kukat poreallas sininen kehys

Vesihierontaa on kolme tyyppiä:

  • Poreallas vedenalaisella suihkuhieronnalla
  • Vedenalainen hieronta
  • Vedenalainen painehieronta

 Poreallas, vedenalainen suihkuhieronta –  se on ns poreallas. Mutta tämä nimi ei todellakaan sovi, koska se on itse asiassa kylpyamme, jossa on vedenalainen suihkuhieronta, jota muut yritykset myös tuottavat. Hoito tarkoittaa sukellusta kehon muotoisessa kylpyammeessa. Veden lämpötila altaassa on korkea, mutta sitä voidaan valita ja säätää. Tehokkaat, lämpimät vesisuihkut tulevat useista suunnista. Joillakin ammeilla on mahdollisuus muuttaa säteiden suuntaa, voimakkuutta ja muotoa. Rentouttava henkilö voi hallita kaikkia näitä lisäominaisuuksia. Ja kuplat? Useimmissa niistä Poreamme  vedenalainen suihku sisältää tietyn määrän ilmaa, mikä aiheuttaa oudon, rentouttavan roiskeen. Nykyaikaiset kylpyammeet tarjoavat mahdollisuuden muuttaa vesisuihkun ilmanprosenttia, jotta voit kokeilla kuplia, kunnes täydellinen tasapaino on saavutettu.

Poreallas on osa laitosta

vedenalainen hieronta yksinomainen kylpyhuone kylpylä design kylpyhuonekalusteet

Vedenalainen hieronta – todellinen ekstaasi. Kuvittele makaavasi erityisesti suunnitellussa, mukavassa “vedenalaisessa sängyssä”, jossa terapeutin taitavat kädet rentouttavat kehosi kaikkia lihasryhmiä. Silloin nukahtaisit todella … Mutta se on aivan normaalia, koska monet tämän hoidon fanit viettävät sen unessa – se on niin rentouttavaa! Voi kyllä ​​- unohdin tuoksuvat yrtit – tällainen laiminlyönti! Kun makaat vedessä, aromaattiset yrtit, ruusun terälehdet ja muut kukat uivat ympärilläsi. Ja vesi ei ole yksinkertaista vettä – se sisältää erilaisia ​​ratkaisuja, joita käytetään ihmisten tavoitteiden määrittämiseen hoito valittu – esim. maito tai ruusuvesi. On myös toinen vedenalainen hieronta – kuntoutushieronta. Jos olet äskettäin murtunut, repeytynyt tai venytetty luut, lihakset tai jänteet, kysy lääkäriltäsi tällaisesta hoidosta. Jos lääkäri suostuu, olet varmasti siihen erittäin tyytyväinen!

Kaikenlaisia ​​vesihierontoja on jo saatavilla kotona

moderni kylpyhuone muotoilu akryyli kylpyamme sininen niskatuki valaistus led

Vedenalainen painehieronta – tämä hoito tunnetaan kaikkialla nimellä “Charcot -suihku”. Alkuperäisestä ranskalaisesta keksinnöstä, “Charcot -suihkusta” tuli laajalti käytetty tekniikka… uskomattomalle! Entisen Neuvostoliiton KGB -toimistot käyttivät tätä hierontaa kidutetuille ihmisilleen, niin että heistä tuli herkempiä sähkölle. Onneksi ne päivät ovat kuluneet ja lääketiede on keksinyt tämän hoidon edut. Terapia miedolla suihkulla 35-37 asteen lämpötilassa ja 1,5-3 ilmakehän paineessa on loistava rentouttava vaikutus hermostoon. Säde on erittäin vahva, joten terapeutti pysyy 3–3,5 metrin päässä henkilöstä. Veden lämpötila laskee tasaisesti 15-20 asteeseen. Muutama päivä uimisen jälkeen saattaa näkyä pieniä sinisiä kuoppia, joten tätä hoitoa ei tule kokeilla kesällä. Vaikka tällainen vesihieronta on yleistä Itämeren naisten keskuudessa, kaikki eurooppalaiset eivät pidä siitä. Jos sinulla on hieno luurakenne, on parempi olla yrittämättä sitä! Euroopassa tätä hoitoa käyttävät enimmäkseen ammattiurheilun miehet rentoutumiseen.

Moderni kylpyamme porealtaalla

ulkokylpyamme sisäänrakennettu puuterassi oleskelutila puutarhakalusteet lasi

 Vesihieronta -amme kahdelleverhot musta lamppu sileä pinta portaat

Poreallas kokoelma by HAFRO

kylpyamme zen useita henkilöitä lasi puu

Pyöreä poreamme, jossa mukavat selkänojat

kylpyamme zen useita henkilöitä lasi puu

Sisäänrakennettu poreallas – lähempänä näkymää reunalta

reuna poreallas vesi osa sininen valkoinen

porealtaan kämmenistuin suihkuttaa yhden henkilön

kunto näkymä vuoret lasi sisäänrakennettu poreallas

Previous Post
Luo vaaleanpunainen lastentarha pienelle prinsessalle
Next Post
29 luovaa asumisideaa nykyaikaiseen seinäsuunnitteluun