15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Taustakuva ruokasalissa – 9 hienoa suunnitteluvaihtoehtoa

tapetti ruokasali hopea design sininen aksentti lampunvarjostin kukkaruukku

Luuletko, että on helpompi tapa tuoda väri, kuvio, tyyli tai rakenne tunnelmaan ja muuttaa se kokonaan kuin taustakuva? Koska haluamme todistaa sen sinulle tänään. Viime vuosina olemme nähneet jopa runsaamman valikoiman tapettikuvioita, ja kaikki ne asukkaat, jotka 90 -luvulla välttivät tapetoimasta makuuhuoneensa ja olohuoneensa seinät, ovat nyt valmiita ostamaan uusia tapettikuvioita! Emme halua kutsua sitä suureksi taustakuvan paluutaksi, mutta se on yksi vuoden 2015 sisustustrendeistä. Tänään esittelemme sinulle hienoja tapoja, joilla voit aloittaa a Taustakuva ruokasalissa Piristä huonetta ja anna sen tunnelmaan aivan uusi ilme.

Taustakuva ruokasalissa – Romanttiset kukkakuviot

tapetti ruokasalissa kukat kuvio vaaleansininen ruokapöytä puu ruskea

Valittavana on monia vaihtoehtoja, koska erikoisliikkeissä on laaja valikoima kuvioita ja värejä. Sinun on vain valittava juuri se taustakuva, joka sopii parhaiten ruokasaliisi. Uppoudu tähän loputtomaan, värikkääseen taustakuvamereen ja opi lisää upeista huonesuunnitteluvaihtoehdoista ruokasalin taustakuvilla!

Taustakuva ruokasalissa – piristä seinät!

tapetti ruokasali sininen kulta kuvio katto seinäverhot punaiset sarakkeet

Tämä on tietysti yksinkertainen lähtökohta jokaiselle asunnon omistajalle aloittaaksesi taustakuvasi valinnasta. Valitsemasi ruokasalin taustakuvan tulee täydentää sisustusteemaa, mutta sen on myös oltava sopusoinnussa olemassa olevien kalusteiden ja tarvikkeiden kanssa. Siksi tyylikkäät taustakuvat neutraaleissa väreissä ovat yleensä ensimmäinen valinta. Tällaisten taustakuvien kanssa on myös helpompi ja helpompi työskennellä. Mutta älä missaa mahdollisuutta tuoda enemmän väriä ruokasalin taustakuvilla. Tässä näytämme sinulle muutamia upeita valokuvia, jotka voivat toimia inspiraation lähteinä, kun ruokasalissa suunnitellaan taustakuvia uudelleen.

Tumma tapetti sopii muuhun sisustukseen

tapetti ruokasalin värit värikäs violetti matto tyylikäs muotoilu sisustus

Musta taustakuva dramaattiseen ilmeeseen

tapetti ruokasalissa musta dramaattinen tunnelma tyylikäs peili

Taustakuva ruokasalissa – ajattele tekstuuria

tapetti ruokasali tummanharmaa violetti valkoiset tuolit verhot lipasto

Kun valitset tapetin ruokasalissa, sinun ei tarvitse vain ajatella asioita, jotka tuovat väriä ja kuviota tunnelmaan. Yksitoiminen ja moderni ruokasali saattaa tarvita hieman tekstuuria! Ruohon taustakuvat tai keinonahasta tehdyt taustakuvat voivat tehdä tämän tehtävän helposti ja tyylikkäästi. On muitakin hämmästyttäviä taustakuvia, jotka todella näyttävät visuaalisia tehosteita eri materiaaleista metallista korkkiin – luettelo voi olla todella pitkä!

Taustakuva ruokasalissa korkin jäljitelmänä

tapetti ruokasali korkkijäljitelmä lämpimät värit matto sivupöytä

Geometrinen kauneus ruokasalin taustakuvana

tapetti ruokasali keltainen sisustusverhot kuninkaallinen tyyli

Retro, Mid Century Modern, Vintage ja Art Deco; Tämän päivän trendi on tuoda muutama vuosikymmen sitten suosittuja malleja ja malleja takaisin sisustukseen! Hyödynnä tämä muutos huoneen sisustuksessa ja käytä hauskoja geometrisia kuvioita sisältäviä taustakuvia. Joten voit tuoda paljon tunnelmaa ruokasalin tapetilla, joka on sisustettu vuosisadan puoliväliin tai vintage-tyyliin. Nämä erittäin viileät mallit näyttävät myös upeilta yksinkertaisesti sisustetuissa ruokasaleissa.

Moderni ruokasali harmaalla ja valkoisella

tapetti ruokasali retro -tyylinen ruokapöytä kasvi lasi tuoli

Minimalistinen taustakuva

tapetti ruokasali minimalistinen kuvio harmaa valkoinen senkki

Taustakuva ruokasalissa – Voit myös peittää katon!

tapetti ruokasalissa katto design ylellinen tunnelma kattokruunu

Olemme usein ihmetelleet, miksi asunnon omistajat eivät kiinnitä enemmän huomiota kattoon ja sen mahdollisuuksiin huoneen suunnittelussa. Katso todella silloin tällöin ja vältä tylsää valkoista. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä odottamaton käänne valitsemalla tapetoitu katto. Voit kuitenkin jättää seinät valkoisiksi ja valita kattoon viileän taustakuvan ruokasalista, joka varastaa heti esityksen huoneessa!

tapetti ruokasali värikkäitä kukkia katto design kattokruunu takka

tapetti ruokasalissa katto valkoiset seinät pyöreä ruokapöytä modernit tuolit

Eksentrinen tapetti ruokasalissa

tapetti ruokasalissa kirjahylly motiivi eklektinen puu pöytämatto

Ehkä pidät mieluummin ruokasalissa olevasta taustakuvasta, joka antaa huoneelle leikkisän, ainutlaatuisen ja jopa eksentrisen kosketuksen sen erityisessä suunnittelussa. Eri tyylit, kuten boheemi tyyli, nuhjuinen tyylikkyys ja eklektinen tyyli saavat aina suuren lisäyksen, kun huoneen taustakuva näyttää aivan epätavalliselta taustalta. Tämä lähestymistapa näyttää vieläkin houkuttelevammalta pienissä ruokailutiloissa, joissa on avoin oleskelutila. Kokeile tätä omituista muunnelmaa tänä kesänä ja olet iloisesti yllättynyt!

tapetti ruokasalissa nuhjuinen tyylikäs sisustus retro

tapetti ruokasalissa käsintehty viktoriaaninen tyyli antiikkihuonekalut

Taustakuva ruokasalissa – kehystä se

tapetti ruokasalissa kuvakehys aksentti sininen sisustus

tapetti ruokasalissa kuvaideakehys ruokailutila olohuoneen huonekalut

tapetti-ruokasali kuvamateriaali seinän suunnittelu kuvakehys valkoinen tuoli sininen

Jotkut lukijoistamme kokevat, etteivät he halua uskaltaa kokeilla uusia tapettikuvioita yhtäkkiä, koska se yksinkertaisesti toisi valtavan muutoksen sisustukseesi. Kyllä, se on ehdottomasti näin! Mutta meillä on sinulle mielenkiintoinen ratkaisu! Testaa ruokasalin tapettikuvioita ja niiden vaikutusta sisustukseesi näillä kauniilla kehystetyillä tapettikappaleilla! Ripusta ne vain taideteoksiksi ruokasaliin, ja jos pidät näkystä todella, voit harkita ajatusta uudelleen tulevina kuukausina.

Luo korostusseinä ruokasalin taustakuvalla

tapetti ruokasali kultainen kuvio kukat senkki sininen tekstiili puinen pöytä

Tämä on todella helppoa, mutta sillä on suuri vaikutus! Koska ruokasalissa tapetista tehty korostusseinä näyttää yhtä kauniilta kuin missä tahansa muussa huoneessa. Voit mennä toisin päin täällä: maalaa ensin kolme seinää väreillä ja valitse sitten sopiva tapetti huoneen neljännelle seinälle. Kuten aiemmin mainitsimme, tapetti antaa sinulle enemmän vaihtelua kuvion ja viimeistelyn suhteen kuin seinämaali. Varmista kuitenkin, että annat korostusseinän todella tulla oikeaan valaistukseen.

tapetti ruokasali mustavalkoinen moderni kuvio idea kello viinirypäleet

tapetti ruokasalissa takka suunnittelu perinteinen tyyli verho peili

Upea ulkonäkö raidoina taustakuvan kanssa

tapetti ruokasali raidat keltainen huonekalut puinen penkki radio retro deco

Raidat ja tapetit ruokasalissa näyttävät olevan täydellinen yhdistelmä nykyisessä sisustuksessa! Mutta sen sijaan, että koristelisit ruokasalin kaikki seinät raidallisilla taustakuvilla, jotka saattavat tuntua yksitoikkoisilta, suosittelemme toista vaihtoehtoa: voit käyttää raidallista taustakuvaa merkitsemään tietyn arkkitehtonisen piirteen tai huoneen kulman. Pienet raidat ovat ihanteellisia nykyaikaiseen muotoiluun, kun taas perinteiset ruokasalit hyötyvät laajemmista raitakuvioista. Ja sitten on hienoja siksak -malleja niille, jotka haluavat tehdä asioista mielenkiintoisempia ajamaan ikävystymistä pois.

tapetti ruokasali siksak -alkuperäiset huonekalut vintage -kasvien esittely

tapetti ruokasalissa raidat kuvio alkuperäinen lamput nojatuoli valkoinen

Taustakuva ruokasalissa puolivälissä

tapetti ruokasalissa puun aiheita kiiltävä ruokapöytä tuolit ruudullinen

Sanotaan, että klassiset menetelmät ovat niin hyviä yhdestä syystä: koska ne ovat osoittautuneet monien aikakausien aikana. Tapetti ruokasalissa ruokasalin puolivälissä on yksi tällainen ajaton lähestymistapa, joka ei koskaan petä. Tällä tavalla annat huoneelle tyylikkään eleganssin, joka on vertaansa vailla. Näin voit muuttaa minkä tahansa taustakuvan ruokasalisi todelliseksi katseenvangitsijaksi!

tapetti ruokasalissa puoliseinä design puupanelointi ruokapöydän ympärillä

tapetti ruokasali turkoosi puu beige patsas perinteiset huonekalut

tapetti dining room interior ideakuva seinämaljakko kimppu

tapetti ruokasali vihreä verhoiltu tuoli motiivit puut beige

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa