15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Conchita Wurstia ei voi tunnistaa! Hän esittelee uuden, vaalean ilmeensä

Conchita Wurst on blondi ja esiintyy miehenä

Conchita Wurst – parrakas tunne, joka voitti vuoden 2014 Eurovision laulukilpailun hittikappaleella “Rise Like A Phoenix”, on nimetty uudelleen WURSTiksi kahdelle uudelle singlelle “Hit Me” ja “Trash All The Glam”. Tom Neuwirth uudistaa platinablondin ulkonäön ja uuden elektronisen äänen, joka jälleen kerran työntää alter egonsa (toisen itsensä) rajoja.

MAKSA – “Lyö minua”

Conchita Wurst esittelee uuden, vaalean ilmeensä

“Lyö minua luoteilla, jotka päätät tehdä” on vahva aksentti Wurstin uusimmassa kappaleessa “Hit Me”, jonka ovat kirjoittaneet ja tuottaneet Eva Klampfer ja Albin Janoska. WURST on rohkea, röyhkeä ja antaa faneilleen syvemmän käsityksen hänen yksityiselämästään. Hän ottaa hallinnan toimimalla luovana johtajana videon ensi -iltoihinsa ja tekemällä myös oman tyylinsä.

Aluksi tämä tanssiraita näyttää WURSTille epätavalliselta. Yleensä hän ilmaisi tunteensa balladeilla. Mutta sanoitukset ovat myös ajatuksia herättäviä ja viittaavat hänen tuttuun asentoonsa: vaikka häntä kohdennettaisiin aseilla, WURST on edelleen vakuuttunut siitä, ettei millään uhalla ole valtaa vahingoittaa häntä.

“Hit Me” on toinen single Tom Neuwirthin kolmannelta albumilta “Truth Over Magnitude”. Musiikkivideo näyttää maskuliinisen version itävaltalaisesta tähdestä, ja se on yllättävää, vaikka saimme ensimmäisen välähdyksen hänen platinablondin ilmeestään Life Ball 2018: ssa viime kesänä.

WURST – “Trash all the glam”

WURSTin uusi video - Trash all the Glam

“Trash All The Glam” on albumin ensimmäinen single. Musiikkivideon tanssiesitys osoittaa taiteilijan äskettäin kehitetyn kehonhallinnan.

Suuri poikkeama hänen aiemmasta tyylistään, mutta erittäin rohkea sävy. Uusi ilme on vangitseva ilman ennakoitavaa kaavaa. Tämä on hyvin erilainen Conchita -makkara!

Conchita Wurst -taiteilija on Eurovision 2014 voittaja

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa