15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

C-vitamiinin vaikutus COVID-19: ssä: Kuljetus soluun on ratkaisevan tärkeää

Suurina annoksina annetun C-vitamiinin vaikutuksista voi olla hyötyä joillekin väestöryhmille taistelussa COVID-19: ää vastaan. Tätä mahdollisuutta tutkivat tutkijat kuitenkin sanovat, että tehokkuuden avaintekijät ovat luonnollisen kuljettajan määrät. Tämä johtuu siitä, että nämä ovat välttämättömiä immuunijärjestelmää stimuloivan vitamiinin tuomiseksi soluihin.

C -vitamiinin vaikutusten tulkinta koronavirusta vastaan

Koronaviruksen suojamaski lapsille puulaudalla, jossa on teetä ja sitruunaviipaleita

Tutkijoiden mukaan tällaisen C-vitamiinin kuljettajan ikä, rotu, sukupuoli sekä ilmentyminen ja geneettiset vaihtelut voivat olla avaintekijä COVID-19-hoidon tehokkuudessa. Tämä prosessi voisi tehostaa taudin hoitoa. Koronaviruksen uusi luonne ja immuniteetin puute ovat johtaneet siihen, että COVID-19-hoitoja etsitään ympäri maailmaa. Tämä sisältää tunnettuja turvallisuusprofiileja sisältävien lääkkeiden, kuten C -vitamiinin, uudelleenkäyttämisen. Tämä vitamiini on vakiintunut immuunijärjestelmän tehostaja ja antioksidantti. Siksi on vain loogista tutkia sitä suhteessa COVID-19-tautiin.

lääkäri keskustelee potilaan kanssa c -vitamiinin vaikutuksesta covid 19: tä vastaan

Molempia strategioita tarvitaan vastauksena uuden koronaviruksen aiheuttamaan infektioon. Tämä takaa vahvan immuunivasteen. Tämä estää viruksen lisääntymisen kehossa ja tuhoavan immuunivasteen, kun se tapahtuu. Vähintään 30 kliinistä tutkimusta on käynnissä C-vitamiinin vaikutusten tutkimiseksi yksinään tai yhdessä muiden COVID-19-hoitojen kanssa. Jotkut näistä sisältävät annoksia, jotka ovat jopa 10 kertaa suositeltuja 65-90 milligrammaa päivässä. Tekijät, kuten C -vitamiinin pääsy soluun, vaikuttavat todennäköisesti sen tehokkuuteen. Itse asiassa erityisen suuret annokset voivat antaa vitamiinin asettua solun pinnalle ilman riittäviä kuljettajia. Tällä tavalla vesiliukoinen vitamiini voidaan viedä solukalvon lipidikerroksen ohi.

Tutkimustulokset

Covid 19 -rokotteen kehittäminen laboratoriossa

Tutkijat epäilevät, että alhainen ilmentymistaso voi olla tekijä C -vitamiinin käytön erilaisissa tuloksissa monissa muissa olosuhteissa. Kliiniset tutkimukset nivelrikosta, esimerkiksi autoimmuunisairaus, jossa väärin suunnattu immuunijärjestelmä hyökkää niveliin, ovat tuottaneet ristiriitaisia ​​tuloksia. Sen käytön muissa viruksen aiheuttamissa ongelmissa, kuten mahdollisesti kuolemaan johtavassa sepsiksessä, on kuitenkin osoitettu vähentävän elinten vajaatoimintaa ja parantavan keuhkojen toimintaa akuutin hengitysvaikeusoireyhtymän yhteydessä. Nimittäin jälkimmäiset ovat merkittävä syy sairauksiin ja kuolemaan COVID-19-taudista. Joten kävi ilmi, että alentuneet tasot, joita esiintyy luonnollisesti iän myötä, ovat tekijä heikentyneelle immuunitoiminnalle. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka 60-vuotiaat ja 20-vuotiaat syövät terveellisesti ja kuluttavat samanlaisia, riittäviä määriä C-vitamiinia, vitamiini ei ole yhtä tehokas parantamaan vanhusten immuunivastetta.

korkea c -vitamiinipitoisuus elimissä takaa vahvan immuunivasteen sairauden sattuessa

Tiedetään, että heikentynyt immuunitoiminta vanhuksilla lisää riskiä syöpään ja COVID-19-ongelmiin. Alhaiset C -vitamiinipitoisuudet on myös korreloitu vanhusten korkeamman kuolleisuuden kanssa syistä, kuten sydän- ja verisuonitaudeista. Suuri hapetusstressi liittyy myös C -vitamiinin kuljettajan ekspression merkittävästi vähentyneeseen ilmaan. kirjailijat Tämä tutkimus joten epäile, että paljon C-vitamiinin nauttiminen on hyvä ehkäisystrategia COVID-19: ää vastaan. Ellei kyse ole ihmisistä, joilla on tiedossa oleva puutos. Se on kuitenkin välttämätön vitamiini, mikä tarkoittaa, että ihmisten on nautittava se elintarvikkeiden tai lisäravinteiden kautta. Luonnollisesti runsaasti C -vitamiinia sisältäviä elintarvikkeita ovat appelsiinit, perunat, tomaatit, parsakaali ja ruusukaalit. Tämän vitamiinin monia toimintoja kehossa ovat myös verisuonten, kollageenin ja ruston muodostuminen.

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa