15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Makuuhuoneen sänky – LeComfortin moderneja malleja

sänky-makuuhuone-dylan-parketti-nuhjuinen-teollinen-sisustustyyli

Että Sänky makuuhuoneessa muodostaa keskuksen. Se on myös huonekalu, jonka ei pitäisi vain näyttää esteettiseltä ja sopia muuhun makuuhuoneen sisustustyyliin, vaan sen pitäisi myös taata tarvittava mukavuus. Se on koru, jonka on edistettävä toipumista. Tänään haluamme esitellä teille joitain ainutlaatuisia makuuhuoneen sängyn malleja, jotka ovat moderneja ja ylellisiä. Nämä ovat LeComfortin malleja. Sängyt vaikuttavat italialaisella eleganssillaan ja laadullaan ja tekevät unesta erityisen rentouttavan.

Sänky makuuhuoneessa “Fris “

sänky-makuuhuone-kampaus-malli-väri-sininen-harmaa-inspiraatio-baarituoli-kuvat-turkoosi-peitotyynyt

Fris-makuuhuoneen sängystä tulee todellinen katseenvangitsija, kun se asetetaan neutraalisti suunniteltuun huoneeseen. Sen terässininen väri näyttää modernilta ja samalla hienovaraiselta eikä siksi liian tunkeilevalta.

Metropolitan Sänky makuuhuoneessa

sänky-makuuhuone-metropoli-hylly-seinäyksikkö-puu-musta-syvä kasa

Neutraalin värinen sänky voidaan maustaa ihanasti värillisillä liinavaatteilla. Tämä makuuhuoneen sänky seisoo houkuttelevilla jaloilla, ja siinä on yksinkertainen mutta moderni muotoilu. Lisäksi on olemassa moderni, yksivärinen seinärakenne, jossa värit tulevat omiin.

Calvinin sänky

sänky makuuhuoneessa calvin tummansininen yksivärinen huoneen suunnittelu matala lauta

Tämä malli on myös silmiinpistävä. Calvin -vuode tarjoaa maksimaalisen mukavuuden lisäksi myös yleistä tunnelmaa. Yhdistä samanvärisiin huonekaluihin tai valitse neutraali sisustusidea, jos haluat sängyn olevan makuuhuoneen keskipiste.

Makuuhuoneen sisustus Illyn kanssa

sänky-makuuhuone-illy-värikäs-koristelu-vihreä-keltainen-tapetti-alkuperäinen-kasvit

Illy -sänky on kevyt ja neutraali, ja se sopii erinomaisesti kirkkaiden värien korostamiseen. Lisäksi on yksinkertainen muotoilu, joka näyttää tyylikkäältä ja sallii laajan valikoiman koristeita makuuhuoneen sängyn vieressä vaarantamatta kitšistä tunnelmaa.

Tauko

sänky makuuhuoneessa break-steel-blue-idea-yellow-peitto-plant-decoration -sarake

Tässä mallissa on myös yksinkertainen muotoilu makuuhuoneen sängylle. Hieman kaareva pääty tarjoaa mukavuutta istuessa ja tekee lukemisesta mukavampaa. Laita mukava väritys pimeään sänkyyn heitotyynyillä tai peitolla.

Theodore

sänky-makuuhuone-theodore-oranssi-vuodevaatteet-vaateteline-alkuperäinen-sivupöydän seinämaalaukset

Tiedät jo, että valkoinen voidaan yhdistää mihin tahansa väriin. Jos asetat makuuhuoneesi tälle värille, voit lisätä värisävyjä koriste -esineillä, tekstiileillä ja asusteilla ja muuttaa niitä milloin tahansa. Täällä näet makuuhuoneessa valkoisen sängyn, jossa on oranssit lakanat.

Tumma makuuhuone, jossa on gaucho -vuode

sänky-makuuhuone-gaucho-valkoinen takki koukku-sohvapöytä-rentoutumissuunnittelu

Pimeässä makuuhuoneessa on oltava mahdollisimman vaaleat huonekalut tarvittavan tasapainon luomiseksi. Tässä näet makuuhuoneessa valkoisen sängyn, jossa on musta muotoilu. Kultaiset aksentit, jotka löytyvät taustakuvasta, antavat makuuhuoneelle tarvittavan eleganssin.

Kuuma

sänky-makuuhuone-kuuma-tyylikäs-musta-nahka-nojatuoli-pieni-lattiavalaisin-ruskea-matto

Tämä malli osoittaa myös, että italialaista muotoilua ei juuri voi verrata muihin. Pehmustettu pääty ja harmaa vuodelaatikko muodostavat ainutlaatuisen mallin makuuhuoneen sängylle, joka on sisustettava neutraalisti.

Rakas sänky

sänky-makuuhuone-rakkaus-betoni-optiikka-seinäsuunnittelu-nuhjuinen-tyyli-valkoinen-lattiavalaisin-matto-beige

Harmaa on suosittu väri modernissa sisustuksessa. Se voidaan myös yhdistää eri harmaan sävyihin, mutta se sietää myös värikkäitä aksentteja erittäin hyvin. Betonisen näköinen Love-sänky makuuhuoneessa todistaa tämän teorian. Se on myös yhdistetty vaaleaseen, lämpimään beige -sävyyn, joka löytyy matosta ja katosta.

Belmondo -sänky

sänky makuuhuoneessa belmondo-modern-model-dark-grey-wall-wallpaper

Jos haluat sisustaa makuuhuoneesi yksiväriseksi, mutta silti lämpimäksi, voit valita Belmondo -sängyn. Makuuhuoneen sängyssä on musta taustakuva ja ruskea matto. Tässä modernissa mallissa on suorien viivojen sijasta pyöristetyt kulmat, jotka on peitetty hienolla nahalla.

Herra tyylikkäässä kermassa

sänky-makuuhuone-sir-kerma-väri-hylly-alkuperäinen-koristeet-seinä-tapetti-kuusikulmio

Makuuhuoneen vaaleassa sängyssä on tumma muotoilu ja silmiinpistävä verhoilu. Sänkyyn voidaan asentaa myös hylly, jota voidaan käyttää upeasti sisustukseen. Houkutteleva kermanvärinen väri erottuu upeasti tumman parkettilattian ja yhtä tumman tapetin kautta.

Moderni eleganssi ja aukko

sänky-makuuhuone-aukko-tyylikäs-sisustus-puu-pöytä-vintage-lamppu-kattila-metalli

Etkö voi valita modernin ja vintage -tyylin välillä? Yhdistä sitten vain molemmat tyylit. Makuuhuoneen “rako” -vuoteessa on sekä suoria että moderneja viivoja sekä kaarevia sängynpäätyjä. Mallia voidaan laajentaa upeasti joillakin vintage -aksentteilla ja koristeilla, kuten täällä sohvapöydällä ja sopivalla lampulla.

väri

sänky-makuuhuone-väri-koristelu-peili-sivupöytä-lamppu-valkoinen-huonekalut-tikkaat-puu

Voit saavuttaa tyylikkään ilmeen valkoisella sängyllä makuuhuoneessa. Päädyn muotoilu muistuttaa enemmän tyynyä, mikä tekee alkuperäisestä ilmeestä. Yksinkertaisesta suunnittelusta huolimatta sängystä tulee todellinen katseenvangitsija yhtä yksinkertaisesti sisustetussa makuuhuoneessa.

Laralla kaunis pääty

sänky-makuuhuone-lara-pääty-idea-muoto-ruudullinen heitettävä tyyny-vaalea lattia

Jos suora pääty on liian yksinkertainen sinulle, voit asettaa Lara -sängyn makuuhuoneeseen. Ennen kaikkea seinälle sijoitettuna voit luoda tietyn seinäkoristeen päätyllä. Harmaa väri näyttää hienovaraiselta ja tyylikkäältä, ja sitä korostavat jälleen saman sävyn koristeet ja tarvikkeet.

Savi

sänky makuuhuoneessa savi-väri-valkoinen-huonekalut-ruskea-aksentti-kuvakehys

Ruskea on moderni ja siinä on todella suuri karisma. Korosta suklaan sävy makuuhuoneessa valkoisella sängyllä. Nahka materiaalina näyttää ylelliseltä ja korostaa jokaista makuuhuonetta täydellisesti. Käyttämällä kontrastivärejä voit korostaa mitä tahansa sävyä.

Torni säädettävillä selkänojilla

sänky-makuuhuone-torni-tumma-sisustus-taide-parketti-harmaa

Kaikki eivät arvosta päätypäätä. Tästä voi kuitenkin olla todella hyötyä lukemiseen ennen nukkumaanmenoa tai puhumiseen sängyssä. Voit tehdä kompromisseja makuuhuoneen tornisängyn kanssa. Mallissa on käytännölliset selkänojat, jotka voidaan tarvittaessa nostaa ja sitten taittaa takaisin.

Perla

sänky-makuuhuone-perla-sininen-harmaa-keltainen-kontrastiväri-pukeutuja

Houkutteleva ja moderni väriyhdistelmä on harmaa ja keltainen. Näin voit yhdistää modernin tyylin aurinkoiseen ilmapiiriin. Perla -mallissa makuuhuoneen sängyssä on myös kiiltävät metallijalat, joita voidaan laajentaa yöpöydällä. Puinen lipasto on myös katseenvangitsija.

Atrium -vuode

sänky makuuhuoneen atrium-harmaa-muotoilu-yksivärinen-kalustus-nojatuoli

Pehmuste takaa mukavuuden. Niiden, jotka arvostavat maksimaalista mukavuutta, tulisi valita Atrium -vuode LeComfortin makuuhuoneessa. Vaaleanharmaan värin ansiosta saat modernimman huonekalun ja pehmustettu pääty antaa viimeistelyn.

Sänky makuuhuoneessa – Java

sänky-makuuhuone-java-punainen-harmaa-värit-idea-tekstiilisuunnittelu-nojatuoli-moderni

Punaisella värillä voit asettaa uskomattoman houkuttelevia aksentteja. Yhdessä beige -sävyn kanssa, kuten täällä tehdään mustavalkoisen makuuhuoneen Java -sängyn kanssa, saat paitsi modernin sisustuksen myös lämpimän ilmapiirin samanaikaisesti.

Jaqueline

sänky-makuuhuone-jaqueline-väri-aksentti-oranssi-kukka-kuvio-nojatuoli-riippuvalaisin

Pelaa lempiväreilläsi! Loppujen lopuksi laitoksen tavoitteena on, että se heijastaa persoonallisuuttasi. Makuuhuoneen valkoisessa sängyssä on silmiinpistävä pääty, ja sitä koristavat kukka -aksentit. Näitä löytyy tyynyistä ja nojatuolista. Tämä korostaa molempia huonekaluja.

dual

bed-bedroom-dual-takka-minimalistinen-wall-design-3d-wallpaper-red-chair

Makuuhuoneen parivuode oli myös koristeltu kukkakuvioilla. Suuri pääty jäljittelee tyynyjä ja on todellinen helmi. Vuodevaatteisiin valitsemasi väri on täysin sinun. Moderni ja neutraali harmaa mahdollistaa minkä tahansa yhdistelmän.

Fantasia

sänky-makuuhuone-fantasia-sininen-aksentti-matto-lattia-betoni-ilme

Yhdistelmä neutraaleja harmaita ja sinisiä aksentteja, joita voit myös täydentää pirteällä ja lämpimällä keltaisella sävyllä, näyttää myös erittäin tyylikkäältä. Kiiltävät ja kapeat metallijalat saavat muotoilun näyttämään tyylikkäämmältä. Yhdistä makuuhuoneen sänky vastaavaan itämaiseen mattoon, joka on tällä hetkellä erittäin suosittu.

Violetti

sänky-makuuhuone-violetti-väri-huonekalut-vaaleanpunainen-aksentti-huone-design-yksivärinen-tyyny-kuusikulmio

Uskalla valita vaaleanpunainen sänky makuuhuoneeseen. Tämän makuuhuoneen sängyn moderni kuvio, joka jäljittelee kaunista punottua muotoilua, asettaa violetin mallin valokeilaan yksivärisessä huonesuunnittelussa ja näyttää samalla modernilta ja romanttiselta.

Akatemia

sänky makuuhuoneessa akatemia-vaaleanharmaa-idea-lattiavalaisin-vintage-puu-portaat-maalaismainen

Tässä houkuttelevassa mallissa pääty ei näytä vain tyynyiltä. Tyynyjä käytetään jopa. Ne on kiinnitetty kapeaan lautaan ja takaavat täydellisen istumismukavuuden. Makuuhuoneen yksinkertaista sänkyä ympäröivät erilaiset koristeet, joista osa huokuu vintage -tyyliä.

Ipanema

sänky-makuuhuone-ipanema-seinäpäällyste-jakkara-yksivärinen-beige-aksentti

Jos pidät suorista linjoista, jotka heijastavat minimalistista sisustustyyliä, makuuhuoneen Ipanema -sänky on juuri oikea valinta. Suunnittelua voidaan jatkaa yksinkertaisuudessaan muualla huoneessa tai laajentaa silmiinpistävillä lisävarusteilla.

Sängyn suunnittelu Giselle

sänky-makuuhuone-giselle-seinäkoriste-idea-kello-puiset-portaat-harmaat-huonekalut-nojatuoli-matto

Lopuksi haluamme esitellä teille Giselle -sängyn. Makuuhuoneen sänky on todellinen katseenvangitsija koko yksivärisestä suunnittelusta huolimatta. Luo tekstuureja käyttämällä kuviollisia huopia tai muita tekstiilejä. Muut puukalusteet voivat myös luoda henkeäsalpaavan tunnelman.

Suunnitellut LeComfort.

Previous Post
Sisustustrendit kesällä – piristä asuntoasi!
Next Post
Modernit sisustusideat Yhdysvalloista – talo Hollywoodissa