15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tummansininen silmämeikki – vinkkejä ja temppuja

Levitä tummansinisiä luomivärikimallehiukkasia

Silmämeikki on aina tärkein osa meikkiä, mutta oikean värin valitseminen voi olla hankalaa. Tummansininen on väri, joka kannattaa valita meikiksi, mutta sinun on varmistettava, että pystyt käyttämään oikeita sävyjä ja kirkkautta. Tämä artikkeli kertoo sinulle, mitä etsiä, kun valitset tummansinisen Silmien meikki kannattaa kiinnittää huomiota sekä mitä meikkiastioita tarvitset.

Tummansininen silmämeikki-mitä sinun on otettava huomioon meikkiä käytettäessä

Luomivärejä meikki ideoita glitter hiukkasia

Koska tummansininen on tumma väri, se voi maagisesti antaa sinulle pehmeän ja mukavan ilmeen hetkessä. Oikeat sävyt voivat todella tehdä silmäsi erottumaan koko päivän ja yön. Se on väri, jota voit käyttää milloin tahansa koko päivän. Sinun tarvitsee vain valita oikea levitystapa sen mukaan, missä tilanteessa käytät sitä Silmien meikki haluat käyttää.

Jos esimerkiksi vietät päivän ystäviesi kanssa, sinun tarvitsee vain piirtää viiva tummansinisellä eyelinerilla. Voit itse valita eyelinerin levitystavan sen mukaan, mikä sopii parhaiten silmillesi. Mutta itse väri antaa sinulle houkuttelevan mutta söpön ilmeen. Luonnolliset huulet ja vaaleanpunaiset vivahteet ovat kaikki, mitä voit yhdistää tummansiniseen Silmien meikki tarvetta koko iltapäiväksi.

Tummansininen silmämeikki ja eyeliner

Ideoita vinkkejä söpön eyelinerin käyttämiseen alla

Jos haluat kokeilla hieman enemmän tummansinisellä eyelinerilla, voit valita minkä tahansa värin, jota käytät alaluomelle. Tämä väri sitä varten Silmien meikki mutta pitäisi sopia pukeutumiseen. Jos olet vielä aloittelija, olisi parempi käyttää samaa väriä (tummansininen) alaluomelle. Mutta jos olet jo kokeillut tätä, voit myös kokeilla hopeaa, kultaa tai muuta vaaleaa väriä alaluomelle.

On olemassa monia erilaisia ​​tummansinisiä eyeliners ja kohl -kyniä. Kokeile niitä vain ennen ostamista löytääksesi makuusi sopivan sävyn.

Nyt kun tiedät, miten valita tummansininen väri yksinkertaisemmaksi Silmien meikki Sinua kiinnostaa myös se, mitä sinun on tehtävä saadaksesi näyttävämmän ja vaikuttavamman meikin. Parille loistavia silmiä, olipa savuinen mikä tahansa Silmien meikki paras vaihtoehto. Useimmiten tähän on valittu musta, ruskea tai harmaa, mutta sinun on tiedettävä, että voit myös saavuttaa täydellisen savuisen silmän vaikutelman kirkkaalla tummansinisellä värillä.

Luonnollinen meikki, jossa on meren sininen luomiväri – se toimii?

ruskeat silmät, hiusväri, tummat, kauniit meikkiideat

Punaisella matolla ja catwalkeilla savuiset tummansiniset silmät ovat erittäin suosittuja ja ottavat paikkansa luokassa Silmien meikki a. Koska väri itsessään on erittäin vahva, voit valita luonnollisen meikin ihonvärisillä huulilla asuusi varten muille kasvoille. Luonnollinen meikki yhdessä oikean mekon kanssa tekee silmästäsi houkuttelevan. Yhdistääksesi tummansinisen luomivärin, voit valita erilaisia ​​tummia värejä, kuten mustan tai jopa pronssin, ja tummempia sävyjä.

Tummansiniselle Silmien meikki sinun on valmisteltava silmäsi meikkivoiteella ja jauheella, jotta saat oikean määrän luomiväriä. Jos haluat sekoittaa eri värejä keskenään, tärkeintä on sekoittaa ne hyvin yhteen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Joten valitse oikeat värit ja tee siirtymä sopivaksi kauhistuttavalle tai sotkuiselle Silmien meikki välttää.

Silmämeikki – kokeile erilaisia ​​muunnelmia

siniset silmät korostavat viileitä meikkiideoita

Jos sinulla ei ole erityisiä variantteja tummansinisellä Silmien meikki Jos haluat kokeilla sitä, voit kokeilla sen levittämistä ripsilinjan alle tai ulommalle V -alueelle saadaksesi uuden ilmeen. Kun olet valmis luomiväri, tarvitset lisää ripsiväriä ripsillesi. Valitse musta ripsiväri tähän, koska se sopii parhaiten tummansiniselle luomivärille. Voit käyttää siihen yhtä helposti harmaata tai sinistä ripsiväriä Silmien meikki kokeile jotain uutta, koska ne tarjoavat alkuperäisemmän vaikutelman.

Luomivärille on saatavana myös laaja valikoima vaihtoehtoja eri merkeiltä. Etsi sopiva sävy tänään ja laita houkuttelevimmat silmät seuraavaa tapahtumaa varten, jotta voit tehdä vaikutuksen kaikkiin läsnä oleviin.

Toivomme, että sinulla on hauskaa kokeilla sitä ja toivotamme sinulle menestystä. Olisimme myös iloisia, jos lähetät meille valmiit Silmien meikki lähettää. Kaunein lisätään tähän artikkeliin ja kaikki muut julkaistaan ​​Facebook -sivullamme.

Silmät korostavat romanttisesti makeita ideoita

Sovita meikki kynsien värin kanssa

Käytä luomiväri -ideoita makeasti leikkisästi

 Muun meikin / huulten ja poskien / pitäisi näyttää luonnolliselta

Luomivärit tummansiniset meikkiideat ammattilaiset

 Ammattilaiset näyttävät myös, miten se tehdään – vihreät ja tummansiniset luomivärit ovat suosittuja!

Levitä tummansinistä luomiväriä korostamaan silmiä

Keltaiset luomiväri korostavat kauniisti

Make up your eyes kunnolla ideoita vinkkejä temppuja

Silmämeikki-ohjeet: Meikkivinkit juhlailmeeseen

Tummansiniset luomivärit yhdistävät ideoita

Make up väri vihreä luomiväri Smokey Eye

tummansiniset silmät kauniit väriyhdistelmät

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa