15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sohva ja koiran sänky – monikäyttöiset huonekalut sisustukseesi

Ideoita koiran sohvalle

Anna itsellesi ja koirallesi monitoimikalusteet olohuoneeseen – tämä design -huonekalu yhdistettynä Sohva ja koiran sänky yhdessä.

Sohva ja koiran sänky yhdessä mallissa

Suunnittelija -sohvaeläinten ystäville koiranpetin suunnitteluideoita

Nykyään asuintilat ovat hyvin rajalliset, etenkin suurissa kaupungeissa. Samaan aikaan ihmiset eivät halua pärjätä ilman lemmikkejään. Erityisesti Aasiassa ylikansoituksen ongelma on erittäin suuri. Usein kokonaisten perheiden on asuttava yhden huoneen huoneistoissa. Samaan aikaan yksin Korean asukkailla on yli 10 miljoonaa lemmikkiä. Jotta ihmiset ja heidän paras ystävänsä voivat elää häiriöttömästi yhdessä jopa pienessä asunnossa, monitoimiset huonekalut tulevat pelastamaan. Joten ei ole ihme, että suunnittelija Sohva ja koiran sänky yritys Seungji Mun On. Mietit kuinka ihmiset ja eläimet voivat jakaa huonekalut yhdessä tuhoamatta huonekaluja.

Sohva ja koiran sänky – luova ratkaisu pieniin huoneistoihin

Sohva koiran sängyn suunnitteluideoita monitoimisia huonekaluja

Sohva ja koiran sänky yksi muotoilu – koiran sänky integroitiin luovasti käsinojan alle. Näin koirasi voi viihtyä siellä. Samaan aikaan koira voi aina nähdä omistajansa. Vakaa puurakenne estää naarmuuntumisen tai puremisen aiheuttamat vauriot etenkin nuorilla koirilla. Verhoilu on kangasta ja voidaan pestä. Koiran sängyssä oli myös kangaspehmuste, jotta eläin tuntuisi mukavalta. Suunnittelu on käytännöllinen vaihtoehto kaikille, joilla on pieniä koiria kotona ja jotka haluavat pitää heidät koko ajan mukana ilman, että joudut luopumaan tyylikkäistä kalusteista.

Sohva tammipuusta verhoiltua koiran sänkyä

Koiran sänky olohuoneen sisustus puurakenne

Koiran sängyn sohvan suunnitteluideoita

Koiran sänky puu pienet koirat sohva suunnittelu

Puinen sohva violetti verhoilu koirien sänky

Olohuoneen huonekalut-monitoimisuunnitteluideoita

Previous Post
Makuuhuoneen sänky – LeComfortin moderneja malleja
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa