15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pieni talo, jossa on puutarha ja mielenkiintoinen julkisivu

pieni talo-puutarha

Pieni Talo, jossa on puutarha ja mielenkiintoinen julkisivu luotiin perusteellisen kunnostuksen jälkeen. Runsaasti lasitettu julkisivu, suuri ulkoterassi ja tyylikäs sisustus määrittelevät projektin. Vaikka talossa on paljon tarjottavaa rajoitetulla alueella ja se näyttää suuremmalta pienestä tilasta huolimatta. Rakentamisessa käytettiin runsaasti puuta ja lasia, joten luodaan yhteys ympäröivään luontoon. Puutarha näyttää ainutlaatuiselta talon jatkumolta. Sekä talo että puutarha ovat kapeita, mikä on onnistuneesti kompensoitu kirkkailla väreillä ja hyvällä valaistuksella.

Talo, jossa on puutarha – moderni arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen julkisivu

pieni käytännöllinen keittiö

Puutarhasuunnitteluun on kiinnitetty paljon huomiota – kodikas patio lupaa monia miellyttäviä tunteja ulkona, kun taas suurelta terassilta on upeat näkymät ympäristöön. Vihreät puut, pensaat ja jopa puutarhan ympäröimä kiviseinä ovat ulkoilualueen ehdoton kohokohta. Että Talo, jossa on puutarha on moderni ja tyylikäs. Mielenkiintoiset kattoikkunat maksimoivat sisävalon, valkoiset seinät loistavat auringon alla ja voit kuvitella onnellisen elämän tässä rakennuksessa.

Talo, jossa on puutarha ja moderni sisustus

moderni seinäyksikkö kulmasohva olohuone

Olohuone alkaen Talo, jossa on puutarha alkaen Matt Gibson sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sisältää modernin keittiön, joka yhdistää saumattomasti olohuoneeseen. Sisäänrakennetut valkoiset kaapit ja moderni keittiösaari, jossa on marmoripöytä, tarjoavat riittävästi säilytystilaa ruokailuvälineille ja astioille. Auringonvalo tulee sisään suurista ikkunoista ja myös kolmen riippuvalaisimen kautta, jotka riippuvat keittiön saarella. Olohuoneessa suuri seinään asennettava televisio ja harmaa verhoiltu kulmasohva ovat huoneen ainoat huonekalut. Värivalikoima on yksinkertainen – luonnollisia vaaleita värejä käytetään runsaasti ja ne tekevät talosta tilavamman. Se on erinomainen tunnelma nykyaikaiselle perheelle, joka on tuonut omia taideteoksia koristeluun. Tällä tavalla sisustus näyttää kodikkaammalta ja viihtyisämmältä.

Kauniit kattoikkunat ja mielenkiintoinen seinärakenne

valkoinen kattoikkuna kylpyhuoneeseen

Moderni marmoripöytä

moderni ruokasali marmoripöytä

Moderni valkoinen keittiö talossa, jossa on puutarha

marmorinen minimalistinen keittiöpöytä

Valkoiset seinät ja puulattiat

Puulattia-valkoiset seinät

Liukulasioviovet olohuoneessa

verhoiltu nahkasohva

Yksilöllinen etupihan suunnittelu – ideoita puutarhanhoitoon ja maisemointiin

Tilava patio, jossa on puutarhakalusteet

Terassi-ulkona-patio

16 vaihetta japanilaisen puutarhan luomiseksi

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa