15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lasikattokruunut – venetsialaisen taiteen taikuutta

kattokruunu kultaisella reunuksella

Venetsialainen lasi tunnetaan maailmanlaajuisesti kauneudestaan. Venetsiassa ajatellen ei vain ajatella vain kaupungin loistoa, vaan myös venetsialaista Lasinen kattokruunu. Ne ovat erityisen kauniita ja ainutlaatuisia, eikä vastaavaa taideteosta ole missään muualla. Jos olet jo tietoinen tästä, on vaikea kuvitella, kuinka venetsialainen valo tulee Lasinen kattokruunu tulee näyttämään.

Venetsialaiset kattokruunut La Murrinasta

olohuoneen lasikattokruunu sinisenä

Mutta sinun ei tarvitse vain pitää kiinni ideoista, koska La Murrina on valmistanut todellisia kappaleita – hienoja, ainutlaatuisia ja erittäin kauniita – todellisia taideteoksia. Erikoinen ja ihailtava tämä venetsialainen Lasinen kattokruunu mitoitetaan asiakkaan toiveiden mukaan värin, muodon ja koon mukaan. Pehmeä valo venetsialaisesta Lasinen kattokruunu on täydellinen tyylikkäisiin juhliin, intiimiin ilmapiiriin, viininmaisteluun ja romanttisiin illallisiin.

Lasinen kattokruunu – täydellinen koriste

lasin kiilto valkoinen punainen pyöreä muoto

Alkuperäinen ja ainutlaatuinen, venetsialainen Lasinen kattokruunu saa kotisi näyttämään modernilta ja lumoavalta. Hän huutaa “ylellisyyttä” ja “rojaltia”. Kattokruunu luo kevyemmän kodikkuuden ja läheisyyden ilmapiirin ja elävöittää kaikki sisätilat tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Venetsialaisen lasin ainutlaatuinen läpinäkyvyys vahvistaa sisustuksen tunnetta. Suunnittelijat ovat vertaansa vailla olevalla ammattitaidollaan ja lahjakkuudellaan luoneet poikkeuksellisen symbioosin lasin ja valon välillä – sellaista, jota ei voi nähdä missään muualla. Tämä on yksi monista syistä, miksi venetsialainen Lasinen kattokruunu monet haluavat. Upeasti kaunis, ainutlaatuinen ja tyylikäs, niissä on eloisa venetsialainen tyyli, joka tuo esiin venetsialaisen kulttuurin perinteiset elementit.

Venetsialaisen väri, tekniikat ja kiistatta kaunis tyyli Lasinen kattokruunu tee tästä kappaleesta niin jumalallinen ja hieno. Yksinkertaisilla ja luonnollisilla, mutta myös lumoavilla muodoillaan se herättää loistoa, joka muistuttaa meitä tuolloin olevista tanssisaleista Euroopassa.

Läpinäkyvä lasinen kattokruunu pyöreillä valoilla

valkoinen lasi kattokruunu venetsia

Venetsialainen lasikattokruunu

Venetsialainen läpinäkyvä lasinen kattokruunu

Purppura lasi kattokruunu vaaleanpunaisilla kukilla

kattokruunu violetti vaaleanpunaiset kukat koristelu

Lasinen kattokruunu kultaisella reunuksella

lasinen kattokruunu la murrina kultaisia ​​kukkia

Venetsialainen lasikattokruunu kukilla

lasin kiilto kukkien koristelu

Lasinen kattokruunu, jossa on sinisiä elementtejä koristeena

pyöreä kattokruunu sinisellä kullalla

Tyylikäs riippuvalaisin hajavalolla “Zeppelin”, Marcel Wanders

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa