15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ainutlaatuinen idea valaistukseen – käytä lampunvarjostinta terrariumina

idea valaistusvarjostin terraariolasiksi

Ympäristöystävälliset huonekalut ja tarvikkeet, joissa on luonnon elementtejä, ovat olleet erityisen suosittuja viime aikoina ja koristavat yhä enemmän sisätiloja. Monien mielenkiintoisten lamppumallien joukossa on yksi ainutlaatuinen, joka erottuu Idea valaistukseen ulos. Tämän lampun suunnittelijoilla oli mielessä kaksi pääteemaa – kauaskantoista valoa sisältävä lamppu ja kasvien terraario. Molemmat asiat yhdistettiin alkuperäisellä tavalla. Tuloksena on tämä lattiavalaisin, jonka haluamme esitellä teille yksityiskohtaisemmin alla.

Ympäristöystävällinen idea valaistukseen – kutsu luonto kotiisi

idea valaistuksen lampunvarjostin terraarion puiseksi telineeksi

Tämän mielenkiintoisen valaistusidean tuloksena on ainutlaatuinen lampun muotoilu. Lattiavalaisimessa on pystysuora puinen jalusta, ja sen päässä on lasiterrariumin muotoinen lampunvarjostin. Sisällä on hehkulamppu ja muutama kasvi. Lamppu tarjoaa neljä kirkkaustasoa ja sitä voidaan säätää käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaan. Idea on myös erityisen ympäristöystävällinen ja tyylikäs, sillä voit mukavasti kasvattaa kasveja lampussa ja tuoda luontoa taloon tällä tavalla. Puinen jalusta oli käsintehty vaahterasta ja pähkinästä. Näitä malleja on tällä hetkellä vain kolme, mutta lisää odotetaan pian.

Alkuperäinen idea valaistukseen – lattiavalaisin, jossa on toimiva vihreä muotoilu

ajatus lampunvarjostimen valaisemisesta terrariumin pystysuorana

Puinen jalusta saavuttaa suunnilleen rinnan korkeuden, joten sitä voidaan käyttää sekä lattiavalaisimena että pöytävalaisimena pöydän vieressä. Lisäksi puutelineen mielenkiintoinen kalteva muotoilu antaa lampulle mielenkiintoisen ulkonäön. Muurausastia muutetaan riippuvalaisimeksi ripustamalla se telineeseen kaapelin kanssa. Heti kun lamppu alkaa loistaa, se antaa myös lasin kasville riittävästi valoa, jotta voit käyttää lamppua kahdesti. Kaapeli on puolestaan ​​liitetty taitavasti telineeseen.

Terraarion muotoinen lampunvarjostin ainutlaatuiseen muotoiluun

idea lampunvarjostimen valaisemiseksi terraarioksi ympäristöystävällisenä

Tyylikäs puinen jalusta vaahterasta ja pähkinästä alkuperäiselle lattiavalaisimelle

idea valaistuksen lampunvarjostin terrarium vaahtera

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa