15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide – 42 ideaa ympäri maailmaa

maisemointi-puutarha-taide-pesä-puu-sauvat-tietysti-veistoksia

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide ovat olleet ihmisen toiminnan keskipiste muinaisista ajoista lähtien. Todiste tästä on nykyään luolissa ja kivissä olevissa piirustuksissa. Nykyään taiteellinen ajatus liittyy teknisiin innovaatioihin, jotka antavat lukuisille puutarhasuunnittelijoille mahdollisuuden kehittää uusia konsepteja ja yhdistää veistoksellinen ja moderni arkkitehtuuri yhdeksi. Jotkut näistä ovat henkeäsalpaavia ja suuria puutarhoja, toiset ovat erittäin harkittuja ja tehtyjä kiinnittäen suurta huomiota yksityiskohtiin.

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide – mielenkiintoisia ja vaikuttavia ideoita

puutarhasuunnittelu-puutarha-taide-veistokset-kannu-pesä-Dougherty

Englanti Patrick Dougherty Garden Art

Ideoita Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide  alkaen Patrick Dougherty sisältää suuria pesiä, suuria kirjekuoria, eläinten muotoisia pensaita, vartijoita, kasoja kasoja ja mielenkiintoisia luonnollisia muotoja. Monet hänen ideoistaan ​​näyttävät enemmän löydetyiltä kuin kotitekoisilta. Dougherty työskenteli alun perin puuseppänä, mutta luopui tästä työstä ja löysi intohimonsa puutarhanhoidossa. Hän korostaa paljon kasvien luonnollista kasvua ja hänen luomuksensa näyttävät lähes järjestämättömiltä, ​​hyvin orgaanisilta ja jopa hieman kaoottisilta. Ainutlaatuinen tyyli antaa suunnittelulle vastustamattoman viehätyksen.

Andy Goldsworthyn puutarhasuunnittelu ja puutarhataide

puutarhasuunnittelu-puutarhataide-syksy-lehdet-väri-keltainen-vihreä-kullankeltainen

mielenkiintoinen puutarhataide-Andy Goldsworthy

Andy Glosworthy on epäilemättä yksi aikamme tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhataiteilijoista. Hänen työnsä modernilla alalla Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide teki hänestä suositun ympäri maailmaa. Sen erottavia piirteitä ovat vahvat värit ja mielenkiintoiset yksityiskohdat. Kuinka hän onnistuu luomaan koko sateenkaaren syksyn lehdistä, on edelleen mysteeri. Hänen kuuluisimmat luomuksensa muistuttavat kauniita valokuvasävellyksiä, ne on tehty vain luonnonmateriaaleista ja osoittavat selvästi hänen lahjakkuutensa.

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide – piilotettu puutarha

puutarhasuunnittelu-puutarha-taide-veistos-suunnittelu-kasvit-puutarha-heligen

Puutarhasuunnittelu Cornwall

Hauskoja hahmoja ja mielenkiintoisia ideoita Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide voidaan tehdä sisään Heliganin puutarha – nykyään yksi Ison -Britannian suosituimmista kasvitieteellisistä puutarhoista. Nämä maisemaideat ovat yksinkertaisesti inspiroivia ja saavat meidät haaveilemaan vieraista maista ja muista kulttuureista.

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide – kivistä veistoksia

puutarhasuunnittelu-puutarha-taide-avoin-tila-maisema-opus-40

Puutarhataide kiviideoilla

Harvey Fite on suunnitellut nykyaikaisen ulkoilmataidegallerian ja “esitellyt” ​​veistoksiaan siellä. Vuosikymmeniä myöhemmin hänen työnsä on muuttunut kauniiksi puutarhaksi. Epätavanomainen menetelmä Egyptistä Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide yhdessä on johtanut kauniiseen lopputulokseen. Puutarha on nimeltään Opus 40 ja se on edelleen modernin taiteen symboli. Hänen schuffer Fite joutui uhriksi hänen elämäntyönsä – hän joutui onnettomuuteen siellä.

Puutarhasuunnittelija Jim Denevan

Puutarhamaa maa muodostaa kauniin puutarhan

Seuraavat ajatukset Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide tulen Jim Denevan – Hänet tunnetaan suurista geometrisista muodoistaan. Vierailijat voivat katsella hänen teoksiaan vain kaukaa, jotta muotoilu tulee omakseen.

Richard Longin puutarhataide

Kivet koristeena

Varten Richard Long Puutarhataide on mahdollisimman lähellä luontoa. Hän kuvailee joitakin taideteoksiaan veistoksellisiksi, luoviksi ja monipuolisiksi. Hänen työnsä tarjoaa erinomaisia ​​ja esteettisiä ideoita moderniin puutarhaan.

Nils Udon puutarhasuunnittelu ja puutarhataide

Nils-Udo-puutarhasuunnittelupesä

Nils Udo on saksalainen taiteilija, joka tunnetaan myös taiteilijana. Hänen töitään alalla Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide Niille on ominaista mielenkiintoiset hedelmäpuiden ja pensaiden yhdistelmät. Hän mukauttaa luonnonmaisemaa muuttamatta sitä pysyvästi – tämä on myös syy hänen projekteihinsa.

Projektit Maurin puutarhaan

Käytäväpuiden puutarhasuunnittelu

Mauri on erittäin suosittu alalla Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide– taiteilija, joka yhdistää taitavasti taiteen ja luonnon ja osoittaa erityisen suurta rakkautta ja kunnioitusta puita kohtaan. Hänen ainutlaatuinen projektinsa – puista tehty käytävä on täydellinen esimerkki modernin puutarhanhoidon tulevaisuudesta.

 Puutarhataide Chris Dury

Chris Drury moderni puutarhasuunnittelu

Chris Dury on erittäin lahjakas puutarhasuunnittelija, joka työskentelee lukuisten materiaalien ja suunnitteluideoiden kanssa. Joskus hän hakee inspiraatiota luonnollisista sävyistä, joskus luo elinvoimaista puutarhataidetta ja yhdistää geometriset ja orgaaniset muodot.

Christon ja Jeanne Clauden futuristinen puutarhasuunnittelu ja puutarhataide

Christo mielenkiintoinen puutarhaidea

Christo ja Jeanne Claude Yritä vain näyttää luonnon kauneus ja innostaa ihmisiä ympäri maailmaa moderneilla puutarhasuunnitteluideoillaan. Tähän asennukseen käytettiin yli miljoona neliömetriä kangasta. Ponnistus oli sen arvoista, koska vaikuttava idea toteutettiin – kuten voit itse nähdä kuvista.

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide – asennus aurinkovarjoilla

Aurinkovarjoja puutarhassa

Hänen toinen teoksensa on mielenkiintoinen yhdistelmä päivänvarjojen kanssa, joka on osa suurempaa installaatiota. Suunnittelijat rahoittivat hankkeen itse ja saivat maanomistajilta luvan siihen.

 Futuristinen puutarhataide

Autojen futuristinen puutarhasuunnittelu

Autoja ei voi tuskin kutsua kivikiviksi, mutta nämä autot ovat futuristinen postmoderni esitys Egyptin pyramideista. Ehkä muutaman sadan vuoden kuluttua ihmiset ihmettelevät sitä, aivan kuten mekin Stonehengeä.

Puusta rakennetut rakennukset

Rakennusprojektin pehmeät rakenteet

Tässä tulee jännittävä idea – elävistä puista rakennettu rakennus, josta tulee varmasti nykytaiteilijoiden ja matkailijoiden kokoontumispaikka 20 vuoden kuluttua. Projekti Pehmeät rakenteet on nostanut ympäristöystävällisen arkkitehtuurin korkeammalle tasolle.

Mielenkiintoinen puutarhasuunnittelu- ja puutarhataideidea

Puutarhan sisustusideoita puu

Toisin kuin jotkut taiteilijat, jotka käyttävät modernia muovia puutarhan koristeluun  Bruni ja Barbarit Muutti täysin vanhan puun ja osoitti siten, että luonnolliset materiaalit ja muodot voivat myös luoda kontrasteja ja korostaa aksentteja.

David Nashin ja Mikael Hansonin interaktiivinen puutarhataide

moderni puusta valmistettu puutarhataide

David Nash ja Mikael Hanson työskentelevät luonnonmateriaalien kanssa ja luovat niistä nykyaikaisia ​​geometrisia hahmoja ja muotoja. Joka tapauksessa he käyttävät vain kierrätettyä puuta, jotta ne eivät vahingoita ympäristöä.

Michael Heizerin muistomerkki – puutarhasuunnittelu ja puutarhataideideat

Puutarhasuunnittelu ja puutarhan taidemuseot

Tämä hämmästyttävä muistomerkki on seurausta alan työstä Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide Michael Heizer, joka yksin loi ehkä suurimman taideteoksen maan päällä. Hänen elämänsä työ maksoi yli kaksikymmentä miljoonaa dollaria ja on esillä Nevadassa vierailijoille ja matkailijoille.

Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide – sokkelot

Sokkelo moderni puutarhasuunnittelu

Osittain moderni arkkitehtuuri, osittain Puutarhasuunnittelu ja puutarhataide ovatko nämä modernit sokkelot, jotka näyttävät jotain legendoilta ja saduilta. Ylhäältä ne näyttävät todellisilta arvoituksilta – nämä hämmästyttävät modernit puutarhasuunnittelu- ja puutarhataideideat osoittavat ihmisluonnon kaksi puolta – intuitiivisen ja käytännöllisen.

Puutarhasuunnittelu-mielenkiintoisia ideoita

Previous Post
27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen
Next Post
Kattaa pöydän säkkikankaalla joka tilanteeseen – 24 ideaa