15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijalämmittimet minimalistiseen tunnelmaan – 8 Foursteelin suunnittelua

Suunnittele jäähdytin-kylpypyyhe-pidike-putki-valkoinen-marmori-turkoosi-pyyhkeet

Foursteel on johtava lämmityslaitteiden valmistaja ja kehittää erinomaisia ​​konsepteja läheisessä yhteistyössä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa. the Suunnittele patterit Minimalistinen asuintyyli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja lupaa energiatehokkaan lämmityksen. Näistä innovatiivisimmat esitetään Lontoon Design Festivalin 100% Design -näyttelyssä.

Design -jäähdytin minimalistiseen tyyliin Foursteelistä, Portugali

Suunnittele jäähdytin -putki-moderni-yksinkertainen-kylpypyyhe-pidike-kromattu

Foursteelin tuotannon painopiste on korkeimman tason suunnittelupattereissa, jotka ovat visuaalisesti ja puhtaasti teknisesti vakuuttavia. Visuaalisen ulkonäön suhteen niille on ominaista minimalistinen muotoilu, joka on loistava lisä moderniin sisustukseen. Eri vaihtoehdot viimeistelyyn mahdollistavat käytön kylpyhuoneessa, mutta myös yhtä hyvin olohuoneessa. Lontoossa esitetyt patterimallit on esitetty alla.

Suunnittele jäähdytin moderniin kylpyhuonemalliin M-TUBE

Suunnittele jäähdytin-kylpyamme vapaasti seisova lasiseinä-mm-malli-m-putki

M-Tube-sarjan jäähdyttimille on ominaista äärimmäisen minimalistinen ja moderni muotoilu. Ne on tarkoitettu seinälle asennettavaksi kylpyhuoneessa, ja niitä voidaan käyttää kylpypyyhepidikkeenä, jolloin märkä pyyhe kuivuu hyvin nopeasti uimisen tai suihkun jälkeen. Mallia on saatavana useita kokoja, joten se sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin. Lämmitysputket on valmistettu yksinomaan ruostumattomasta teräksestä ja ovat pyöreitä tai neliömäisiä. Saatavana on valkoista, kuvioitua mustaa sekä kiillotettua tai harjattua optiikkaa.

Suunnittele jäähdytin ja kylpypyyhekuivain yhdessä

design-jäähdytin-m-putki-kylpyamme-minimalistinen-harmaa-seinälaatat

Suunnittele jäähdyttimen ja kylpypyyhetelineen malli MINIMAALINEN

suunnittelu-jäähdytin-minimaalinen-pystysuora-jalusta-teräs

Minimalilla, kuten nimestä voi päätellä, on selvästi minimalistinen vaikutus. Tämän mallin kanssa et kuitenkaan voi puhua kokonaisesta jäähdyttimestä, se on enemmän kylpypyyhejalusta. Pystysuoraan kylpyhuoneeseen asennettu, se säteilee lämpöä, joka kuivattaa pyyhkeet nopeasti. “Minimal” näyttää hyvin huomaamattomalta, enemmän kuin kylpyhuone- tai lisävaruste. Suunnittelu on seurausta portugalilaisen yrityksen ja arkkitehdin ja suunnittelijan Manuel Aires Mateuksen yhteistyöstä yksityisen asunnon sisustamiseksi Lissabonissa.

Suunnittelijalämmitin seinäasennukseen tyylikkääseen olohuoneeseen – malli DIAMOND XS

design-jäähdytin-olohuone-geometrinen-moderni-tunnelma-seinäasennus-timantti

Ehkä merkittävin muotoilu kaikkien Foursteelin joukossa on seinälle asennettava “Diamond XS” -patteri. Se löytää käytön ja kunnioitettavan paikan olohuoneessa, jossa se näyttää enemmän tai vähemmän koristeellisena seinäkoristeena tai todellisena taideteoksena. Diamond XS koostuu kolmiulotteisista kolmioista ja näyttää todelliselta geometristen muotojen veistokselta. Koristevalaistuksella helpotus tulee omakseen ja herättää huomiota.

Suunnittelijalämpöpatterit, joissa on geometriset muodot ja helpotus

suunnittelu-jäähdytin-geometriset-kolmiot-seinäasennus-helpotus-timantti

Huippumoderni suunnittelija-jäähdytin on valmistettu, kuten ennenkin, kiiltävä tai mattapintainen ja valikoima metallivärejä. Se toimii ilmastoinnin periaatteella, ja useita pattereita voidaan yhdistää järjestelmän muodostamiseksi.

muotoilu-jäähdytin-valkoinen-seinäasennus-virtaus-timantti

Design -jäähdytin seinälle asennettavaksi kylpyhuoneessa STEEL GLAM

suunnittelu-jäähdytin-ruostumaton teräs-kulmikas-kylpyhuone-marmori-teräs-glam

” Steel Glam ” on tarkoitettu seinään asennettavaksi kylpyhuoneissa ja se toimii kylpypyyhepidikkeenä, joka antaa märkäpyyhkeiden kuivua nopeasti uudelleen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut profiilit ovat kulmikkaita ja myös sidottuja suoraan jäähdyttimeen. Se voidaan liittää ilmastointijärjestelmään ja se on suunniteltu “Estoril Sol” -huoneistoon. Portugalilainen valmistaja on saanut useita palkintoja tästä erittäin yksinkertaisesta suunnittelusta.

Suunnittelijalämmittimet sisätiloihin – malli ARENA

design-jäähdytin-soikea-minimalistinen-malli-kylpyhuone-hylly-areena

‘Arena’ on toinen Foursteelin suunnittelija -jäähdytin, joka on tarkoitettu seinäasennukseen. Toisin kuin muut, se on soikea ja näyttää erittäin koristeelliselta. Pystysuoraan ja vaakasuoraan pintaan on valittu kaksi eri optiikkaa, joten jäähdytin näyttää enemmän seinäkoristeelta tai hyllyltä. Käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja ‘Arena’ voidaan sovittaa paremmin huoneen suunnitteluun ja yksilölliseen elämäntapaan.

Tyylikäs jäähdytin seinälle asennettavaksi

design-jäähdytin-soikea-pyöristetty-moderni-malli-areena

Suunnittelijalämmittimet, jotka sopivat kylpyhuoneisiin ja olohuoneisiin, malli PLANO MOVE

design-jäähdytin-olohuone-seinäasennus-plano-move-black

Ehkä ei olisi olemassa muuta suunnittelijajäähdytintä, joka näyttää huomaamattomammalta kuin ‘Plano Move’. Matta musta tai valkoinen viimeistely täydentää täydellisesti modernia sisustusta. Perinteiset lämpöpatterit on unohdettu jo pitkään, koska ne vievät paljon tilaa ja näyttävät myös erittäin häiritseviltä. Hienovarainen, ei visuaalisesti hallitseva ja sopiva mihin tahansa elinympäristöön, ‘Plano Move’ on paras valinta asuintiloihin ja kylpyhuoneeseen. Se on suunniteltu seinälle asennettavaksi ja voidaan asentaa pystysuoraan tai pituussuunnassa.

Yksinkertainen muotoilu jäähdytin musta tai valkoinen

design-jäähdytin-seinäasennus-shclicht-plano-move-contemporary-style-panel-radiator-white

Foursteelin Mimoo Switch -suunnittelijalämmittimien kytkin

suunnittelu-jäähdyttimen kytkin-ruostumaton teräs-metalli-optiikkakytkin

‘Mimo Switch’ tekee kaikista Foursteel -lämmitysjärjestelmistä täysin toimivia ja puhtaasti visuaalisia. Se toimii kytkimenä, jonka avulla voidaan säätää brändin pattereita. Pinta on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja sitä on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa, jotka vastaavat jäähdyttimen viimeistelyä. Kytkin on IP64 -sertifioitu, joten se kestää vettä ja pölyä. Katso Feursteelin koko tuotevalikoima Kotisivu yhtiöstä ja sieltä löydät lisätietoja.

suunnittelu-jäähdytin-valkoinen-suorakulmainen-sähkö-kylpyhuone-teräs-kivi

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita