15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Villeroy & Bochin online -suunnittelija – kolmessa vaiheessa yksilölliseen unelmakylpyhuoneeseesi

Online kylpyhuoneen suunnittelija Villeroy Boch 3 askelta unelmiesi kylpyhuoneeseen

Olipa wellness -keidas tai puristinen, toimiva kylpyhuone, jokaisella on oma käsitys unelma -kylpyhuoneesta. Hyvin harkittu konsepti mahdollistaa kaikkien toiveiden toteuttamisen – yhdellä Kylpyhuoneen suunnittelija verkossa täydellinen kylpyhuone muotoutuu nopeasti. Villeroy & Boch näyttää kuinka – kylpyhuoneen suunnittelun avulla kylpyhuoneen suunnittelu tehdään vain kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa. Remontti on hauskaa tällä tavalla!

Villeroyn online -kylpyhuonesuunnittelija & Boch – näin kylpyhuoneen suunnittelu on hauskaa

Villeroy Boch kylpyhuonekalusteet valitse yhdistelmä

Kaikki eivät tosin ole kylpyhuoneen suunnittelun asiantuntijoita. Jopa ne, joilla on jonkin verran kokemusta kylpyhuoneen remontoinnista, tuntevat usein olevansa hukkua tehtävään. Online-kylpyhuoneen suunnittelija auttaa selvittämään tärkeimmät yksityiskohdat askel askeleelta ja valmistautumaan tapaamiseen paikan päällä olevan konsultin kanssa. Villeroyn online -kylpyhuonesuunnittelija & Boch on erittäin käyttäjäystävällinen ja tarjoaa lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja ja lisätoimintoja. Piirustus ja 3D -visualisointi kylpyhuoneesi projektista luodaan vain kolmessa vaiheessa. Suosittelemme, että kylpyhuone suunnitellaan ennen kunnostustöitä – koska joskus, erityisesti vanhoissa rakennuksissa, vesiputkien uusiminen on tarpeen. Kun konsepti on valmis, voit aina seurata aiheutuneita kustannuksia.

Online kylpyhuone suunnittelija kylpyhuone suunnittelu ideoita kylpyamme puu turhamaisuus peiliSuunnittele unelmiesi kylpyhuone askel askeleelta

Kylpyhuoneen suunnittelija verkossa Villeroy Boch

Vaihe 1 – Ensin määritetään huoneen muoto ja mitat. Käyttäjä voi valita esimääritetyistä vakiomuotoisista huoneista tai syöttää pohjapiirroksen itse käyttämällä “Vapaa tila” -toimintoa. Katon kaltevuudet voidaan myös ottaa huomioon – tällä on myöhemmin tärkeä rooli oikeiden tuotteiden valinnassa.

Vaihe 2 – Tässä ovet, ikkunat, etuseinät ja liitännät sijoitetaan huoneeseen. Ohjelma ottaa automaattisesti huomioon ovien ja ikkunoiden avautumissuunnat, mikä helpottaa niiden käyttöä. Jos otat aikasi tähän vaiheeseen, löydät myöhemmin oikeat kylpytuotteet paljon nopeammin. Erityisesti pienten kylpyhuoneiden omistajat voivat nyt miettiä, kuinka käytettävissä oleva tila voidaan suunnitella optimaalisesti. Voi olla kannattavaa korvata olemassa oleva ovi liukuovella?

Vaihe 3 – Täältä valitaan unelmakylpyhuoneeseen sopivat tuotteet. Tässä on laaja valikoima Villeroyn tuotteita & Boch valita. Lukuisia vaihtoehtoja voidaan kokeilla – wellness -alueelle sauna, poreallas tai infrapunasauna, toimivaan, puristiseen kylpyhuoneeseen pesuallas korkealla ja perusyksiköllä tai perheen kylpyhuoneelle mukava kylpyamme, lattiasuihku tai sadesuihku. Vastaavat kylpyhuonekalusteet ja tarvikkeet täydentävät kalusteet.

3D -animaation ansiosta kylpyhuoneen alkuperäinen vaikutelma on uskollinen

Villeroyn online -kylpyhuonesuunnittelijan kanssa & Bochista jokainen voi tulla oman unelma -kylpyhuoneensa arkkitehti ja suunnittelija. 3D-animaation ansiosta saat aidon alkuperäisen vaikutelman siitä, miltä kylpyhuone näyttää. Suunnittelu voidaan sitten suorittaa suoraan Villeroylla & Boch -kumppani läheisyydessä, joka antaa yksityiskohtaisia ​​neuvoja ja huolehtii ammattimaisesta toteutuksesta. Ja mikä parasta – jokainen voi luoda useamman kuin yhden projektin ja tehdä sitten päätöksen keskustelun aikana konsultin kanssa.

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita