15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nykyaikaiset tilat ovat kodikkaiden tyylien yhdistelmän mukaisia

pieni olohuone sekoitus tyylejä epäsuora valaistus neutraalit värit

Moderni sisustustyyli on ollut erittäin suosittu useita vuosia ja on nyt erittäin monipuolinen. Se ei enää tarkoita vain yksinkertaista, modernit mukavuudet, jotka ovat erittäin kiillotettuja. Vintage ja nuhjuinen tyylikäs tyyli sekä kierrätetyistä esineistä valmistetut huonekalut, purismi, rokokoo ja paljon muuta ovat myös muodissa. Haluamme antaa sinulle muutamia ohjeita tälle päivälle modernit mukavuudet esitellä.

Nykyaikaiset mukavuudet vintage -tyylillä

moderni sisustus vintage retro teollinen

Mottona on “Tee vanhasta uutta”. Periaatteessa tämä tarkoittaa antiikki- tai antiikkikalusteiden uudelleenkäyttöä. Vanhoja huonekaluja, joissa on tiettyjä vikoja, ei enää tarvitse hävittää, mutta ne soveltuvat modernit mukavuudet. Voit todella piristää sisustustasi erityisellä tavalla. Mutta tämä ei välttämättä tarkoita vain vanhoja huonekaluja. Tarjolla on myös monia uusia huonekaluja, jotka on erityisesti käsitelty näyttämään vanhoilta. Kuinka kätevää!

modernit kalusteet sekoitus tyylejä - nuhjuisia tyylikkäitä piirteitä

Eklektinen sisustustyyli ei tarkoita kaaosta, vaan tyylien sekoitusta

Eläminen eri tyylien yhdistelmässä – suuri asuntotrendi sisustuksessa

Sisustus pop -taiteen tyyliin – ilmeikäs ja taiteellinen

moderni sisustus-olohuone-aito puu-sohvapöytä-harmaa

moderni-kalustus-keittiö-vintage-teollinen-sekoitus

Modernismi ja purismi

moderni sisustus-valkoinen-puu-minimalistinen olohuone

Purismityyliset huonekalut koostuvat selkeistä linjoista. Nykyaikaiset mukavuudet Tässä näennäisen yksinkertaisessa tyylissä ne pidetään yksinkertaisina ja ilman koristeellisia koristeita tai muita kuvioita ja viivoja. Huonekalut yritetään tehdä monikäyttöisiksi, kuten näkyy laatikoiden värikkäissä nojatuoleissa. Tämän tyylin yksinkertainen ominaisuus modernit mukavuudet tekee lisäkoristeista tarpeettomia.

moderni sisustus minimalistinen-valkoinen-musta

Kierrätetyt huonekalut modernissa tilassa

modernit tilat paljon teollisia elementtejä

Vanhoja esineitä käytetään usein huonekalujen rakentamiseen. On esimerkiksi erityisen tehokkaita tuoleja tai sohvapöytiä modernit mukavuudet, tehty vanhoista rullalautoista. Tämäntyyppiset modernit huonekalut ovat myös osittain päällekkäisiä vintage- ja nuhjuisten tyylikkäiden tyylien kanssa. Hyvin usein kuormalavoja käytetään myös huonekalujen rakentamiseen kotona. Tämä johtuu muun muassa niiden käytännöllisestä muodosta, jonka ansiosta sahaus tai muut raskaat vaiheet eivät usein ole tarpeen. Katso itse, mitä hienoja huonekaluja voidaan valmistaa kierrätetyistä tavaroista.

14 huonekalua kierrättää kuormalavoja vuode makuuhuoneen idea

Rokokon herätys

moderni sisustus-sekoitus-tyylejä-suuria-stukkokoristeita-katto

Tämä tyyli ei vain muistuta barokkia, vaan perustuu itse asiassa 1700 -luvun sisustustyyliin. Tyypillisiä ovat koristeelliset yksityiskohdat, koristeet ja kaiverrukset, joita löytyy pääasiassa peileistä, lipastoista, tuoleista ja nojatuoleista. Nykyaikaiset mukavuudet tällaiset luovat tyylikkään ja ainutlaatuisen tunnelman.

moderni sisustus-klassinen-tyylikkäitä verhoja

moderni sisustus-ruokailutila-rokokoo-tyylinen-musta-valkoinen

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita