15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Maalaismainen turhamaisuus kylpyhuoneessa – toinen viinitynnyreiden käyttö

ranskalainen pesuallas puu kylpyhuonekalusteet moderni muotoilu ehdotus pesuallas kupari

Maalaistalon tyyli on perinteisesti yhdistetty yksinkertaisiin maalaismaisiin huonekaluihin ja tekstiileihin, joissa on luonnonkuituja. Maalaismaiset huonekalut tuovat maan viehätyksen asuntoon tai taloon. Esittelemme sinulle erittäin luovan puusta tehdyn suunnittelun, joka lisää sisätilojen luonnollista kosketusta. Ja Turhamaisuus kylpyhuoneessa John Koering Arizonasta tekee vaikutuksen mutkattomalla ilmeellä ja rikkaalla historialla.

Pesuallas kylpyhuoneessa – valmistettu vanhasta viinitynnyristä

trendikäs turhamaisuus kylpyhuoneen suunnittelija huonekalu palautettu puu viini tynnyri

Maalaismainen Turhamaisuus kylpyhuoneessa on itse asiassa vanha viinitynnyri, jota on käytetty viinintuotantoon pitkään. Tynnyri löydettiin Napan laaksosta Kaliforniasta. Viinitynnyriä kuivattiin ensin ilmassa kaksi vuotta, sitten se purettiin kokonaan, pestiin, desinfioitiin ja koottiin sitten ammattitaitoisten käsityöläisten toimesta. Tynnyrin muoto on periaatteessa säilynyt. Huonekalujen taakse on porattu reikä jätevettä varten. Kaksi kääntyvällä saranalla varustettua ovea asennettiin eteen. Pesuallas on valmistettu kuparista ja siinä on pronssinen pinta ja viimeistely. Kuparin ja pesualtaan lakatun pinnan värit on sovitettu yhteen. Lopuksi massiivinen messinkinen hana asennettiin. Sen antiikkinen ilme täydentää yleistä ulkoasua.

Kylpyhuoneen pesuallas yhdistää perinteet ja nykyaikaisuuden

turhamaisuus moderni pesuallas kupari puu pyökki design kylpyhuonekalusteetKäytännöllinen huonekalu on käsintehty Arizonassa. Se on erinomainen esimerkki siitä, kuinka vanhoista esineistä voidaan tehdä moderneja huonekaluja – trendi on vahvistunut maailmanlaajuisesti termillä upcycling. Turhamaisuus yhdessä kivilaattojen kanssa täydentää kylpyhuonetta. Vintage-tyylinen peili auttaa varmistamaan maksimaalisen vaikutuksen. Suunnittelija on maalaismainen Turhamaisuus kylpyhuoneessa löysi toisen viinitynnyreiden sovelluksen, joka antaa kylpyhuoneelle luonteen ja yksilöllisyyden.

Viinitynnyrin soikea muoto säilyy

turhamaisuuspöytä maalaismainen trendikäs suunnittelija vanha viini tynnyri kylpyhuonekalusteet pesuallas

Maalaismaisessa turhamaisuudessa on kaksi ovea edestä

turhamaisuus trendikäs maaseudun puumuotoilija vanha viinitynnyri soikea ovi

Messinkihana lisää pesualtaan yksilöllisyyttä

pesuallas maalaismainen trendikäs suunnittelija huonekalut kylpyhuone viini tynnyri puu valo

Previous Post
Kylpyhuoneen peili, jossa on valo toiminnallisena koristeena
Next Post
Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita