15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mattoja, joissa on värikkäitä kuvioita

mattojen mallit alfa värikkäästä sekoituksesta

the Mattojen mallit alkaen alfa käyttää asiakkaidensa ideoita luodakseen epätavallisia mattoja. Itse asiassa he pystyvät tekemään mukautettuja käsin kudottuja käännettäviä mattoja vain 10–12 viikossa. Yhtiön tilat sijaitsevat Perussa, missä hienojakoista alpakkaa tuotetaan suurelta osin. Siksi ne ovat alfa Mattojen mallit valmistetaan tästä kuituaineesta sekä laaman ja lampaan turkin seoksesta. Alkuperäiset, upeat ja taiteelliset nämä värikkäät matot ovat epäilemättä ainutlaatuisia ja voivat vaikuttaa suuresti sisustukseesi. Ainutlaatuinen Mattojen mallit Alfa voidaan kuvata lyhyesti kolmella termillä – laatu, ammattitaito ja luovuus – mikä tekee niistä varmasti erityisiä.

Epätavalliset mattojen mallit

mattojen mallit alfa -ympyröistä harmaa

Esimerkki mielenkiintoisesta Mattojen mallit on harmaa Alpha -matto. Tässä mallissa pienet pyöreät matot, jotka on valmistettu eri materiaaleista, solmitaan yhteen.

Värilliset matot Alphalta

mattamallit alfa -violetista motiivista

Toinen malli värikkäille Mattojen mallit on matto valko-violetissa paletissa. Suorakulmainen matto on jaettu kahteen eriväriseen kenttään violetilla ja valkoisella mustalla viivalla.

Maton muotoilu, pyöreät muodot harmaalla

mattojen mallit alfa -pyöreällä mallilla

Alpha -villamatto valkoinen ja violetti

mattojen mallit alfa -värisestä elementistä

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Suurten huoneistojen fiksu sisustus – vinkkejä ja temppuja