15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sisustusideoita pieniin huoneisiin – inspiraationa 11 huoneistoa

sisustusideoita pieniin huoneisiin tummat puupäällysteiset portaat

Ei ole harvinaista, että ensimmäinen asunto, vuokrattuna tai osakehuoneistona, on melko pieni. Nuorena sinun on yleensä kiinnitettävä huomiota budjettiin ja säästettävä siten asuintilaa. Näin ei usein ole vain opiskelijoiden kohdalla. Käytännölliset huoneratkaisut ja Sisustusideoita pieniin huoneisiin kysyi. Nämä auttavat hyödyntämään pienen tilan täysin ilman ahdistusta. Tänään esittelemme sinulle tällaisia ​​ideoita monitoimikalusteille.

Sisustusideoita pieniin huoneisiin – houkutteleva keittiö

sisustusideoita pieniin huoneisiin kiiltävä keittiö-valkoinen sisäänrakennettu valonlaskuri

Tämä pieni huoneisto sijaitsee kuusikerroksisen talon ylimmässä kerroksessa. Koska tällä alueella on vain 40 neliömetriä asuintilaa, piti löytää sisustusideoita pieniin huoneisiin, joihin mahtuu kaikki oleskelutilat. Epätavallisen korkea katto, jonka korkeus oli 7 metriä, tuli pelastamaan.

Sisustusideoita pieniin huoneisiin, joissa on paljon säilytystilaa

sisustusideoita pieniin huoneisiin integroitu-laatikot-portaat-tuoli

Tätä korkeutta käytettiin erilaisten sisustusideoiden luomiseen pieniin huoneisiin, nimittäin eri tasojen luomiseen. Näin keittiö luotiin sisäänkäynnin alueelle ja olohuone seuraavalle tasolle. Portaikko, jossa on sisäänrakennetut laatikot ja kaapit, johtaa makuutilaan, joka on kulkuväylä matkalla kattoterassille.

Kodikas makuuhuone

sisustusideoita pieniin huoneisiin makuuhuone-sänky-epäsuora-valaistus

Ikkunat päästävät riittävästi valoa suureen huoneeseen. Kuitenkin houkutteleva, tumma puu yhdistettiin valkoisiin seiniin, kattoihin ja muihin aksentteihin liian tumman ilmapiirin välttämiseksi. Tämä on aina riski huoneissa, joissa on korkea katto. Sängyn yläpuolella on myös sisäänrakennetut valot ja epäsuora valaistus.

Mahtuu kylpyhuone

sisustusideoita pieniin huoneisiin kylpyhuone-peili-ovi-valkoinen-seinä

Kylpyhuone oli taitavasti piilotettu tämän huoneiston makuutilan alle. Se on pieni, mutta mahtuu täydellisesti kaikkeen mitä tarvitset. Suuri peili kiinnitettiin jälleen oveen. Muuten, voit käyttää tällaisia ​​sisustusideoita pieniin huoneisiin missä tahansa. Tämän optisen harhan vuoksi pienet huoneet näyttävät tilavammilta.

Käytännöllinen asuntoidea

sisustusideoita-pienet huoneet-loft-design-devin-keyes-3d-projekti

Tilava olohuone ja modernit valkoiseksi maalatusta tiilistä tehdyt seinät saavat asunnon näyttämään tyylikkäältä ja kodikkaalta. Viehättävä huoneisto sijaitsee Manhattanilla, New Yorkissa. Specht Architects toteutti jälleen alkuperäiset ja tilaa säästävät sisustusideat pieniin huoneisiin.

Domino Loft

sisustusideoita-pienet huoneet-vieras-sänky-taitettava-käytännöllinen

Domino Loftin suunnittelivat Peter Suen ja Charles Irby. Osakehuoneisto, jonka molemmat ovat uusineet, sijaitsee keskellä San Franciscoa ja sisältää erilaisia ​​sisustusideoita pieniin huoneisiin miellyttävän oleskelutilan aikaansaamiseksi. Jälleen käytettiin huoneen korkeutta.

Idea parvella

sisustusideoita-pienet huoneet-monikäyttöinen-parvi-sänky-istuinalue

Yksi huonekalu yhdistää erilaisia ​​sisustusideoita pieniin huoneisiin ja edustaa itse asiassa useita huoneita yhdessä. Alla oleva oleskelualue on myös ruokailutila, ja se voidaan nopeasti muuttaa vierashuoneeksi taitettavan sängyn avulla.

Riittävä säilytystilaa hyllyjen ansiosta

sisustusideoita-pienet huoneet-peter-suen-loft-design-harmaa-aksenttiseinä

Integroitu seinäyksikkö koostuu monista hyllyistä, kaapista ja pienestä työpöydästä. Penkin alla on myös säilytystilaa, joka on koristeltu keltaisilla sohvatyynyillä. Parvisängyn pohjassa on myös käytännölliset sisäänrakennetut valot. Tämäntyyppinen sisustusidea pieniin huoneisiin takaa riittävän valon ja säästää myös tilaa oleskelualueella.

Kalusta pieni asunto

sisustusideoita-pienet huoneet-ruokapöytä-valkoiset-vaatekaapin hyllyt

Näiden sisustusideoiden rakentaminen pieniä huoneita varten koostuu eri materiaaleista. Tämä sisältää metallista, betonista ja puusta valmistetut telineet. Erityisesti valmistettu kaappijärjestelmä on Icosa Designsin kehittämä ja myöhemmin asennettu suoraan tähän huoneistoon. Vierasvuode on myös käytännöllinen, kun se on lukittu. Sitä voidaan käyttää muistiinpanojen tauluna.

Siirrettävät tikkaat

sisustusideat-pienet tilat-kenkähylly-mobiilitikkaat-design-metalli

Penkin takana on ylimääräistä säilytystilaa, jota voidaan käyttää kenkiin, vaatteisiin ja muihin asioihin. Pienten huoneiden käytännöllisten sisustusideoiden säilyttämiseksi tässä valittiin parvelle johtavat siirrettävät tikkaat. Tämä voidaan tarvittaessa työntää sivulle, jotta kaikkiin kaapin alueisiin pääsee helposti käsiksi.

Zuritan parvi

sisustusideoita-pienet huoneet-puumuotoilu-portaat-ruokapöytä

Tämä ystävällinen huoneisto sijaitsee Madridissa. Bernardini Arquitectos suunnitteli pienten huoneiden sisustusideat. Parvella olevaan sänkyyn pääsee portaiden avulla tikkaiden sijasta. Se oli asiakkaan nimenomainen toive. Tämä puurakenne toimii myös tilanjakajana keittiön ja portaiden alla olevien kaappien välillä.

Piilotetut kaapit kullakin tasolla

sisustusideat-pienet huoneet-sisäänrakennettu kaappi-säilytystila-käytännöllinen-keittiö

Portaat kulkevat hieman vinosti, jotta niissä on riittävästi tilaa työskentelyyn keittiössä sekä pienelle ruokailutilalle, jonka huonekalut ovat myös puuta. Suuntien suunnittelu on yhtä tärkeää, kun on kyse käytännöllisistä sisustusideoista pieniin huoneisiin. Keittiön kaapit on suunniteltu valkoiseksi, mikä yhdessä vaalean puun kanssa luo ystävällisen ilmapiirin.

Työalue ilmassa

sisustusideoita-pienet huoneet-kirjoituspöytä-integroitu-portaat-istuin-parvi

Kirjoituspöytä, joka sijaitsee huoneen yläkerrassa ja on mielenkiintoinen osa pienten huoneiden sisustusideoita, osoittautuu myös erittäin omaperäiseksi. Puisten portaiden viimeistä vaihetta käytetään istumiseen. Valkoista levyä voidaan käyttää myös säilytystilana. Sänky sijaitsee puolikorkean seinän takana. Liukuovien avulla joko makuutila tai hyllyt voidaan lukita.

Materiaalien sekoitus

sisustusideoita-pienet huoneet-keittiö-teräs-takaseinä-upotettu-valo

Metallipinnat tarjoavat myös modernin korostuksen keittiön pienten huoneiden sisustusideoiksi.Materiaalia edustavat paitsi uuni, pesuallas ja astianpesukone, myös takaseinä, joka on erityisen helppo puhdistaa. Puurunko korostaa myös modernia keittiötä valkoisten seinien keskellä.

Punainen pesä

sisustusideoita pieniin huoneisiin punainen-kiiltävä makuutila-liukumäki

Nimi Red Nest on todella täydellinen tähän Paul Coudamyn huonekalusuunnitteluun. Alkuperäisellä makuutilalla tunnet olosi todella mukavaksi ja suojattuna, aivan kuten kuvitelisit pesän. Punainen väri tekee myös pienten huoneiden sisustusideoista erityisen trendikkäitä.

Siirrettävä siirrettävä hylly

sisustusideoita pieniin huoneisiin hylly-vaihdettava-peiliseinä

Asunnossa oli vain 23 m² tilaa, johon makuuhuone, kylpyhuone, työtila ja vaatetustila piti majoittaa. U-muotoinen muotoilu, jossa on siirrettävä hylly, kehitettiin. Jälkimmäisen tarkoituksena on määrittää sängyn aukko. Makuutila ei kuitenkaan ole täysin suljettu hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi.

Heijastavat pinnat

sisustusideoita pieniin huoneisiin yksityisyys-turkki-deco-tuoli-valkoinen-punainen

Peilejä käytetään jälleen upeasti sisustusideoina pieniin huoneisiin. Sekä sängyn puolella että toisella puolella ne saavuttavat melkein katon. Lisäksi huonekalun punainen kiilto on ristiriidassa valkoisten mattojen seinien ja harmaan lattian kanssa..

Kodikas sänky

sisustusideoita pieniin huoneisiin mynest-lamp-comfort-bed

Sängyssä houkuttelevan muotoiset lamput tarjoavat rentouttavan valaistuksen. Alakerran kylpyhuone on vähemmän värikäs, mutta yhtä moderni harmaalla. Betonia käytettiin. Kylpyhuone on jaettu kahteen osaan, ja wc on kaunis vintage -oven takana, mikä takaa yksityisyyden.

Darlinghurst -huoneisto

sisustusideoita-pienet huoneet-valkoinen-olohuone-seinä-design-moderni-tv

Tämän huoneiston suunnittelussa käytettiin alkuperäistä valkoista seinäyksikköä. Osa tästä seinäyksiköstä on kaapit ja hyllyt, mukaan lukien viiniteline keittiön täydentämiseksi. Kaksi liukuovet, yksi kylpyhuoneeseen ja toinen makuuhuoneeseen, sulautuvat upeasti muotoiluun. Pienten huoneiden sisustusideat seinäyksikön muodossa tarjoavat säilytystilaa eivätkä vie paljon tilaa.

Alkuperäinen huonejakaja

sisustusideoita-pienet huoneet-viini-hylly-rakennus-seinä-yksikkö-suunnittelu-hylly-liukuovi

Brad Swartz Architectsin uudistama huoneisto koostui alun perin yhden hengen huoneesta. Koska omistajat halusivat kuitenkin yksityisen alueen, tämä annettiin heille sisustusideoiksi pienille huoneille huoneenjakajan avulla. Tämä loi erillisen julkisen alueen, jossa on keittiö ja ruokailutila ja joka edustaa samalla myös olohuonetta.

Makuuhuoneen suunnittelu valkoisena

sisustusideoita-pienet tilat-laatikko-askel-kenkä-kaappi

Makuuhuone on nostettu kätevästi. Jalusta tarjosi mahdollisuuden integroida lisälaatikoita. Sisäänrakennettu televisio tarjoaa viihdettä oleskelutilassa osana sisustusideoita pieniin huoneisiin, joissa on minimalistinen seinäyksikkö. Olohuoneen laminaattilattia luo lämpimän kontrastin valkoisiin huonekaluihin ja seiniin.

Musta keittiö

sisustusideoita-pienet huoneet-kylpyhuone-liukuovi-parketti-jakkara-musta-keittiö

Keittiöön valittiin musta väri. Takaseinä on jälleen vaaleansininen. Se täydentää täydellisesti modernia sisustusta, kun taas tilaa säästävä muotoilu jättää olohuoneeseen tarpeeksi vapaata tilaa. Muita huonekaluja ja koristeita ei käytetä samasta syystä.

Minimalistisia sisustusideoita pieniin huoneisiin

sisustusideoita-pienet huoneet-tikkaat-mobiili-parvi-sänky-polkupyörä-seinäkoriste-varastointi

Pienestä 13 m²: n koostaan ​​huolimatta tämä huoneisto tarjoaa mukavan asumisen tunteen. Hanczar Studion tiimi on saavuttanut tämän erilaisilla käytännöllisillä sisustusideoilla pieniin huoneisiin. Suunnittelija itse asui asunnossa useita vuosia. Tänä aikana hän ei tarvinnut paljon: nukkumapaikkaa, säilytystilaa ja pieni keittiö.

Minimalistisia sisustusideoita pieniin huoneisiin

sisustusideoita-pienet huoneet-olohuone-riippumatto-ruokapöytä-sivupöytä

Tämän pienen asunnon etuna oli, että kiireisen miehen ei tarvinnut viettää paljon aikaa siivoamiseen. Tämän vuoksi se oli täydellinen paikka hänelle asua. Asunnon ei kuitenkaan pitäisi menettää toimivuuttaan. Pienten huoneiden sisustusideoiden suunnittelu oli siksi suunnittelijalle haaste.

Tilaa säästäviä ideoita

sisustusideoita-pieniä huoneita-leikkuulauta-laatikko-alkuperäinen-inspiraatiota

Osana pienten huoneiden sisustusideoita pieni keittiö, jossa on tilaa säästäviä ja toiminnallisia ominaisuuksia, kuten tämä lisälaatikko laatikon muodossa, sekä makuuhuone parvisängyn, olohuoneen ja kylpyhuone luotiin. Viihtyisä riippumatto kutsuu sinut rentoutumaan, ja sen edessä on ruokailutila.

Idea vaatekaapista

sisustusideoita-pienet huoneet-sisäänrakennettu kaappi-keittiö-tilaa säästävä malli

Vaatteet eivät ole vain vaatekaapissa. Siellä on myös osastoja pölynimurille ja pesukoneelle, ja niihin pääsee helposti liu’uttamalla tikkaita.Todella hienoja sisustusideoita pieniin huoneisiin, eikö totta? Kaapin ovi piilottaa kaapin sisäpuolen ja antaa huoneen näyttää siistiltä. Minimalistinen lipasto tarjoaa lisää säilytystilaa.

Kylpyhuone valkoinen

sisustusideoita-pienet huoneet-laatat-valkoinen-tavallinen-mosaiikki-lattia-pesuallas-wc

Pienet huoneet on sisustettava mahdollisimman kirkkaasti. Siksi valkoisten laattojen valitseminen kylpyhuoneeseen on juuri oikea valinta. Siihen mahtuu wc sekä pesuallas ja avoin suihku, jolloin pienten huoneiden kirkkaat sisustusideat saavat kylpyhuoneen näyttämään tilavammalta.

Batipin huoneisto

sisustusideoita-pienet huoneet-puuseinäverhous-taitettavat sängyt

Tässä käytännöllisessä huoneistossa on vain 28 m² asuintilaa. Tämän erittäin pienen tilan pitäisi silti tarjota tarvittava asumismukavuus ja majoittaa kaikki tärkeät huoneet. StudioWOK onnistui siinä upeasti. Pienten huoneiden sisustusideat tarjoavat edelleen tarpeeksi vapaata tilaa ja estävät ahtaan ilmapiirin.

Yksinkertaiset kalusteet ja muotoilu

sisustusideoita-pienet huoneet-vuodesohva-sohva-tyynynpuoleinen pöytävalaisin

Olohuoneeseen valittiin seinien tasapinnat. Ne on valmistettu puusta ja edustavat seinäverhouksia ja -kaappeja. Suuret ikkunat yhdistävät olohuoneen parvekkeeseen ja laajentavat asuintilaa. Katetulle parvekkeelle suunniteltiin viihtyisä oleskelutila.

Siirrettävä vuodesohva

sisustusideoita-pienet huoneet-sängyt-pyörät-mobiili-vaatekaappi-parveke-ikkuna edessä

Pyörillä oleva sohva toimii myös vuoteena, joka voidaan kääriä kaapin päälle tätä tarkoitusta varten. Aivan sen yläpuolella on kaapit ja sisäänrakennettu hylly, jotka kaikki on mukautettu upeasti kaltevaan kattoon. Jäähdytintä ei asennettu vaakasuoraan, kuten tavallista, vaan pystysuoraan.

Sänky, joka voidaan taittaa alas

sisustusideoita-pienet huoneet-verhot-päivänvalo-luonnollinen-yksinkertainen-sisustus

Toinen sänky on piilotettu vastapäätä olevaan seinään. Se sijaitsee keittiön ja kylpyhuoneen oven välissä ja voidaan tarvittaessa taittaa alas. Päiväsaikaan se on suljettu ja tarjoaa olohuoneelle enemmän vapaata tilaa. Liukuovet, jotka säilytetään avattuna sängyn takana olevaan seinään, ovat myös tilaa säästäviä.

Moderni seinämaali

sisustusideoita-pienet huoneet-keittiö-sininen-seinä-valkoiset kaapit

Keittiössä saavutetaan yksivärinen ilme vaaleansinisten seinien, lattian ja modernien valkoisten keittiökaapien ansiosta. Seinäyksiköiden sijasta sisäänrakennetut hyllyt toimivat säilytystilana monille asioille, kuten koristeille. Nämä ovat houkuttelevia sisustusideoita pieniin huoneisiin, jotka toistuvat myös kylpyhuoneessa.

Idea kylpyhuoneeseen

sisustusideat-pienet huoneet-vaaleansininen-kylpyhuone-avoin-suihku-koristeet

Koska myös täällä sininen väri on hallitseva ja sitä täydentävät valkoiset aksentit. Kylpyhuoneessa on suihku, wc, bidee ja pesuallas, ja siinä on myös sisäänrakennetut hyllyt, jotka toimivat säilytys- ja säilytystilana.

Sisäänrakennetut kaapit muodostavat käytävän

sisustusideoita-pienet huoneet-käytävä-keittiö-olohuone-värikontrasti

Kaikkien pienten huoneiden sisustusideoiden vuoksi asunto näyttää suuremmalta kuin se todellisuudessa on ja se on täydellinen oleskelutila poikamiesille tai opiskelijoille, jotka eivät halua hukata mukavuutta, säilytystilaa ja tyylikkäitä kalusteita, mutta jotka eivät vielä arvosta suuri asuintila tai pikemminkin ei tarvitse niitä vielä.

Carmel Paikka

sisustusideoita-pienet huoneet-yhden huoneen huoneisto-kirkas-tunnelma-sänky-pablo-enriquez

Nopeasti sohvaksi muuttuva sänky on mahdollisesti käytännöllisin huonekalu tämän asunnon pieniin huoneisiin. Tämä huonekalu integroitiin valkoiseen sisäänrakennettuun vaatekaappiin, joka huokuu modernisuutta. Aivan sen vieressä nArchitects -tiimi asensi keittiön.

Kulma -keittiö ja ruokailutila

sisustusideoita-pienet huoneet-kiiltävä-keittiö-ruokailutila-teräs-aksentti

Keittiössä on kulmasuunnittelu ja viehättävä vaaleansininen takaseinä. Huonekalujen ja seinien monet vaaleat pinnat erottuvat jälleen sisustusideoista pieniin huoneisiin. Pienessä huoneistossa on jopa ruokapöytä, johon mahtuu jopa 5 henkilöä. Aivan keittiön takana on kompakti mutta riittävän suuri kylpyhuone.

Yksinkertainen käytävä

sisustusideoita-pienet huoneet-hall-design-valkoinen-seinä-maali-ovi-betoni

Kylpyhuoneeseen päästään ylittämällä käytävä. Tämä edustaa myös sisäänkäyntiä ja ei sisällä tarpeettomia huonekaluja tilan säästämiseksi. Vain peili asetettiin. Ja kuten voitte luultavasti jo kuvitella, tällä on toinen käytännöllinen käyttö muiden pienten huoneiden sisustusideoiden joukossa. Itse asiassa se saa eteisen näyttämään jälleen isommalta.

Sisustusideoita pieniin huoneisiin, joissa on viisto katto

sisustusideoita pienille huoneille-robert-zakovi-rprag-green-deco

Tiedät luultavasti, että portaiden alla olevaa aluetta voidaan käyttää täydellisesti säilytystilaa varten, ja olet nähnyt monia erilaisia ​​suunnitteluideoita. Tässä huoneistossa suunnittelijat käyttivät tätä tilaa uudelleen ja käyttivät sitä keittiön kaappeina. Tilaa on myös pesukoneelle.

Laatikko vaiheessa

sisustusideat-pienet huoneet-ullakko-litteä-pesukone-asennus

Portaat johtavat ylemmälle tasolle, jossa on tilava huone, joka on sekä makuuhuone että työtila. Seinän aukot antavat paljon valoa sisään, mutta ne voidaan myös sulkea kaihtimien avulla ja taata yksityisyys. Yhdessä portaiden portaassa on piilotettu osasto. Toinen esimerkki siitä, kuinka käytännölliset portaat voivat olla ideoita sisustamiseen pieniin tiloihin.

Vihreitä aksentteja

sisustusideoita-pienet huoneet-viisto katto-pyöreä matto-säkkituoli-vaaleansininen

Vaikka kirkkaat sisustusideat sopivat parhaiten pieniin tiloihin, se ei tarkoita, että niiden on oltava vain neutraaleja värejä. Värikorostukset ovat myös loistava idea. Tässä huoneistossa vihreää käytettiin tähän tarkoitukseen ja se antaa pienille huoneille miellyttävän raikkauden.

Pieni keittiö epäsuoralla valaistuksella

sisustusideoita-pienet huoneet-aksentti-seinä-vihreä-epäsuora valaistus

Prahan asunnon pienten huoneiden sisustusideoiden lisäksi Mooza Architecture suunnitteli myös henkeäsalpaavan keittiön. Takaseinä on maalattu vihreäksi ja valaistu hyvin omaperäisellä tavalla. Pienen keittiön monet kaapit ovat silmiinpistäviä. Ne ovat jo esitetyn portaan jatke. Vaaleaa puuta koristaa lisäksi vihreä, kiiltävä aksenttiovi.

Makuuhuone ja työalue

sisustusideoita-pienet huoneet-kattoikkunat-makuutila-työalue-työpöytä

Täältä näet ylemmän tason, jossa on sänky ja työpöytä sisustusideoina pienille huoneille. Miellyttävä kalteva katto tekee huoneesta entistä viihtyisämmän. Suuret kattoikkunat tarjoavat miellyttävän päivänvalon, joista toinen on kirjoituspöydän ja toinen sängyn yläpuolella. Päivänvalossa työskentely on paljon miellyttävämpää kuin keinovalolla! Ja illalla voit katsella tähtiä sängystäsi.

Pelastus46

sisustusideoita-pienet huoneet-keittiö-musta-valkoinen-ruokapöytä-siniset tuolit

Värivaihtoehdot ovat myös osa tämän asunnon pienten huoneiden sisustusideoita. Tällä kertaa valittiin kuitenkin pääasiassa keltainen. Siellä on myös vaaleansinisiä ja punaisia ​​yksityiskohtia, joita täydentävät valkoinen sisustus ja puu. Valkoiseksi maalatusta tiilistä valmistetut seinät tarjoavat tekstuurin.

Makuuhuoneen jako

sisustusideoita-pienet huoneet-tiiliseinä-design-valkoiset kattopalkit

Jokaisessa makuuhuoneessa on oma pieni kylpyhuone ja kaksi tasoa. Lattialla on sänky ja pöytä. Korkeammalla tasolla, johon pääsee tikkailla, voidaan saada lisää yksityisyyttä. Siellä pienet viihtyisät kulmat toimivat sisustusideoina pienille huoneille lepopaikaksi, ja ne on varustettu mukavilla säkkipusseilla mm..

Monitoiminen säilytystilaa

sisustusideoita-pienet huoneet-makuuhuone-kodikas-kulma-puiset tikkaat-valaisin

Nämä viihtyisät kulmat on erotettu muusta makuuhuoneesta puolikorkeilla seinillä, joten ne edustavat eräänlaista kaiteita, ja niissä on myös integroidut lokerot, joita voidaan käyttää koristeluun tai säilytystilaa. Pieni suihkuhuone koostuu osittain lasiseinistä päästämään luonnonvaloa päivän aikana. Tässä esimerkissä on myös harkittu pienten huoneiden sisustusideoita.

Seinärako vaatekaappeihin

sisustusideoita-pienet huoneet-vaatekaappi-seinä-niche-pöytä-työalue

Jos etsit sisustusideoita pieniin huoneisiin, sinun on kiinnitettävä huomiota ominaisuuksiin ja yksityiskohtiin, jotka eivät näy ensi silmäyksellä. Esimerkiksi seinärakenteet sopivat erinomaisesti erilaisten huonekalujen asentamiseen. Täällä MIEL Arquitectosin suunnittelijat käyttivät sitä vaatekaappiin. Mutta työpöydät tai pukeutumispöydät voidaan myös integroida täydellisesti.

Sisustusideoita HB6B: n pieniin huoneisiin

sisustusideoita pienille huoneille-valkoinen-moderni-karin-matz-parvisänky

Tämä alkuperäinen huoneisto sijaitsee Tukholmassa. Vuosien käytön jälkeen vanhojen huonekalujen varastona oli Karin Matzin toteuttama vaikuttava remontti, jossa oli hienoja sisustusideoita pieniin huoneisiin. Ja tulos ei olisi voinut olla parempi. 36 m²: ssä on kaikki mitä tarvitset: tilava keittiö, mukava parvisänky ja vaatehuone.

Skandinaavista tunnelmaa

sisustusideoita pieniin huoneisiin keittiö-suunnittelu-käytännölliset-riippuvalaisimet

Skandinaavinen, jota edustavat IKEA -huonekalut, yhdistyy nuhjuiseen tyylikkääseen tyyliin. Jälkimmäinen löytyy pääasiassa seinän ja katon suunnittelusta suuressa osassa asuntoa. Muita mielenkiintoisia sisustusideoita pieniin huoneisiin ovat lasiseinä, joka erottaa makuutilan keittiöstä, sekä monet säilytystilat, mukaan lukien hyllyt.

Suunnittelijat: Woodpecker Arkkitehdit

Peter Suen

Bernardini Arquitectos

Arkkitehdit Brad Swartz

Hanczarin studio

StudioWOKnArkkitehdit

Moozan arkkitehtuuri

MIEL Arquitectos

Karin Matz

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Italialaisia ​​sisustusideoita – kuninkaalliset ruokailu- ja makuuhuoneen kalusteet