15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oscar -sohva – täydellinen lisä mihin tahansa houkuttelevaan elinympäristöön

sohvan oscar yksinkertainen, neutraali muotoilu hallitsee vaaleanharmaat huonekalut

Jos haluat hieman virkistää yksitoikkoista elinympäristöäsi, tämä on Oscar -sohva täydellinen huonekalu sinulle ja kotillesi.

 Oscar -sohva tekee vaikutuksen yksinkertaisella muotoilullaan ja kirkkailla väreillään

yhdistelmä mangaaninsinistä ja oranssia muistiinpanoideoita

 

Christian Werner alkaen Leolux, luotu Oscar -sohva. Sille on ominaista erinomaiset ääriviivat ja saumat sekä yksinkertainen profiili. Ennen kaikkea Oscar on tyylikäs lisä jokaiseen kotiin. Pehmeä kansi on niin kutsuva ja herkät käsinojat kannustavat sinua istumaan tai makaamaan mukavasti ja antamaan itsesi hemmotella itseäsi. Tarjolla on 2,5- tai 3-paikkaisia ​​ja valmistajalla on suuri määrä kangas-, nahka- tai Alcantara-malleja, jotka on varustettu vastaavilla tai vastakkaisilla saumoilla. Oscarin jalat on joko kiillotettu alumiinivärillä tai maalattu eri väreillä, jotka asiakas voi vapaasti valita. Saatavana on myös jakkara, jossa on pyörät. Mangaanisinisen verhoilun ja oranssinväristen saumojen yhdistelmä osoittautuu kiehtovaksi.

Oscar -sohva sopii mihin tahansa kodin värivalikoimaan

sohvan oscar -muotoilun kanelin värikontrasti

Taloissa, joille on ominaista valkoinen värivalikoima tai erilaiset beige- tai harmaasävyt, sohvan valitseminen rohkeilla väreillä vaikuttaa parhaalta ratkaisulta. Upeat vaalean violetit, vastaavat saumat ja tavalliset alumiinijalat, huonekalut antavat sinulle mahdollisuuden ilmaista persoonallisuuttasi. Vahvan värin potku, jos ei liiallinen, voi lisätä tunnelmaa missä tahansa huoneessa. Lisäksi voit lisätä aksentteja tyynyihin kontrastivärisinä. Jos värielementit riittävät kotonasi, se voi olla Oscar -sohva ja sen neutraali, yksinkertainen muotoilu tuovat rauhallisempaa silmille. Vaalean harmaa verhoilu mahdollistaa kirkkaiden aksenttien hallinnan edelleen. Oscarin nahkaversiot eroavat jossain määrin verhoilluista malleista. Sen lisäksi, että nahkaa pidetään täydellisenä värinä sopimaan mihin tahansa sisustukseen, nahkaversio on myös paljon helpompi puhdistaa. Pelkkä pyyhkiminen kostealla liinalla riittää tahrojen poistamiseen punaviinistä tai maidosta.

Vaalean violetti Oscar -sohva lisää ainutlaatuisuutta asuintilaan

vaalean violetti verhoilu on täydellinen lisä koristetyynyihin

Kanelinvärinen nahka- tai mangaaninsininen verhoilu-valinta riippuu makustasi

valikoima saatavana nahkakangasta alumiinijalat ruskea sininen väri

Previous Post
Moderni mattorakenne, painettu maalaismaisilla aiheilla
Next Post
Suurten huoneistojen fiksu sisustus – vinkkejä ja temppuja