15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Italialaisia ​​sisustusideoita – kuninkaalliset ruokailu- ja makuuhuoneen kalusteet

tyylikäs valokuvaseinä -makuuhuone

GIMO on maailmankuulu italialainen huonekaluvalmistaja, joka käsintehty ruokasali ja Makuuhuoneen kalusteet on saanut maailmanlaajuista tunnustusta. Niiden mallit ovat erittäin suosittuja paitsi Italiassa myös Länsi -Euroopassa, Pohjois -Amerikassa ja monissa muissa osissa maailmaa. Yhtiö edustaa ainutlaatuista italialaista tyyliä ja luovuutta sekä ensiluokkaista laatua.

Italialainen ruokasali ja makuuhuoneen huonekalut kuninkaalliseen tyyliin

kuninkaallinen ruokasali

GIMO on kiistatta yksi parhaista esimerkeistä perinteiden ja nykyaikaisuuden sekoittamisesta. Sen rikas, kuninkaallinen ruokasali ja Makuuhuoneen kalusteet kiehtovat ja inspiroivat monia nuoria suunnittelijoita ympäri maailmaa. Mutta miksi GIMO on niin erityinen? Vastaus tähän kysymykseen alkaa toisella kysymyksellä – mikä GIMO oikeastaan ​​on? Se ei ole yritys, jakelija tai myyjä – se on itse asiassa yhteenliittymä, joka koostuu monista erilaisista riippumattomista huonekaluyhtiöistä. Jokaisella huonekaluvalmistajalla on oma ainutlaatuinen tyylinsä ja se on tuonut markkinoille erinomaisia ​​kokoelmia.

Laadukkaat GIMO -makuuhuoneen huonekalut

klassinen makuuhuoneen kattokruunu

Ryhmä, jossa on 16 yritystä, osallistuu ruokailutilojen rikkaaseen suunnitteluun Makuuhuoneen kalusteet siinä GIMO tarjotaan. Ne sijaitsevat enimmäkseen Firenzen ja Pisan lähellä, ja ne ovat koonneet yhteen innovatiivisia ideoita ja luovia ratkaisuja. Tuloksena oli jotain todella ainutlaatuista – todella laadukkaita italialaisia ​​hienoja huonekaluja. GIMOn ansiosta kaikki 16 italialaista yritystä ovat onnistuneet valloittamaan kansainväliset markkinat ja suosimaan italialaisia ​​huonekaluja ja sisustusta upeilla luomuksillaan.

Tyylikkäitä klassisia malleja

klassinen-sisustus-idea-kuninkaallinen tyyli

Konsortion vahvuus on suunnittelijoiden lahjakkuudessa, jotka etsivät aina uusia ideoita ja inspiraatiota. GIMO on tullut parhaiden italialaisten huonekalujen symboli. Nimen takana on piilotettu pitkäaikainen perinne ja huonekalut. Anna inspiraation näistä upeista malleista ja yhdistä klassiset huonekalut moderniin sisustukseen.

Valkoinen peilipöydän makuuhuone

 valkoinen pukeutumispöydän makuuhuone

Moderni vaatehuone

moderni-vaatehuone-makuuhuone-lasiovi

Iso valkoinen kirjahylly

iso valkoinen kirjahyllyn olohuone

Valkoinen makuuhuone tyylikkäällä yöpöydällä

moderni-valkoinen-makuuhuone-yöpöytä

Olohuoneessa keltaisia ​​aksentteja

keltaiset aksentit olohuoneen lukukulma

Moderni toimistokalusteiden nahkatuoli

moderni toimistokalusteiden nahkatuoli

Moderni olohuone, jossa on sininen seinä

sinisen seinän olohuone

100 elävää ideaa makuuhuoneen suunnitteluun eri sisustustyyleissä

Previous Post
26 kuvaa kylpyhuoneista, joissa on puisia aksentteja
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä