15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puukeittiön suunnittelu – mukavuutta koko perheelle!

Huoneen suunnittelu puiset laskurikaapit hyllyt liesituuletin

Kuka voisi nauttia maalaismaisesta viehätyksestä Puinen keittiö vastusta – se näyttää kodikkaalta, kutsuvalta ja kodikkaalta. Valmistaja Valcucine esitteli äskettäin suuren keittiön, jossa on runsaasti säilytystilaa, käytännöllinen jakelu ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Puukeittiö – käsintehdyt keittiökalusteet

Lomake Suunnittele huoneiden jakelu Sisäänrakennetut laitteet Puiset etuosat

Italialainen yritys Valkusiini on jo pitkään tunnettu käsintehdyistä keittiökalusteistaan. the Puinen keittiö viimeisestä kokoelmasta Yrityksen nimi on Sine Tempore ja se on erinomainen esimerkki siitä, kuinka käsintehdyt huonekalut voivat näyttää modernilta. Keittiö inspiroi alkuperäisillä säilytystilaideoilla, älykkäällä huonesuunnittelulla ja luovilla puukaiverruksilla, jotka koristavat kaapin ovia. Keittiö koostuu useista moduuleista, jotka voidaan suunnitella uudelleen käytettävissä olevan tilan mukaan. Vaalea puu näyttää lämpimältä ja saa huoneen näyttämään suuremmalta. Toisella puolella on keittoalue ja pesuallas, toisella puolella – jääkaappi ja kaksi liesiä.

Puukeittiö puukaiverruksella – purismi erolla

Paistetut lohkokeittiöt luovat mukavan idean

the Puinen keittiö näyttää ensi silmäyksellä puristiselta – mutta tarkemmin tarkasteltuna huomaat alkuperäisen puukaiverruksen. Kaappeja koristavat erilaiset arkielämän aiheet, jotka muistuttavat lasten maalauksia.

Valcucine on tunnettu valmistaja, josta on tullut suosittu vuosien varrella lähinnä minimalististen projektiensa ansiosta. Noble -brändin keittiöille on ominaista selkeät linjat, yksinkertaiset muodot ja moderni materiaalivalinta. Ruostumatonta terästä, puuta tai alumiinia käytetään runsaasti. Yksittäiset elementit voidaan suunnitella uudelleen asiakkaan pyynnöstä, jotta jokaiselle huoneelle löytyy oikea tila. Sisustusta ei ole.

Keittiön rooli on muuttunut vuosien varrella – nyt se on monitoiminen alue, jossa koko perhe kokoontuu ja viettää iltoja yhdessä. Valcucinen Sina Tempore -suunnittelu on erinomainen esimerkki uusista trendeistä.

Keittiössä on riittävästi säilytystilaa ruoanlaittovälineille

Puinen kattovalaisin kaappijärjestelmän säilytystilaa

Seinähyllyt mausteilla

Pohjakaapin hyllyt kasveja ovat moderneja

Kaapin ovi puuveistoksella

Italialainen valmistaja puukaiverrusaiheita

Kaikella on paikkansa Valcucine -keittiössä

Säilytystilaa vedelle, kaksi sisäänrakennettua uunia

Käsintehdyt huonekalut keittiöön

moderni keittiö käsintehty puuveistos

Suuri perhe tarvitsee suuren keittiön

Keittiön kaappi puuhyllyt lelut

Previous Post
12 sängynpäätyideaa tyylikkääseen makuuhuoneen tunnelmaan
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä