15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Puinen pesuallas ja Lagon lasipesuallas luovat illuusioita

puinen pesuallas läpinäkyvä lasi pesuallas lago

Vaikuttaa siltä että suunnittelijat tästä Puinen turhamaisuus unohdin asentaa pesualtaan. Mutta tämä on vain illuusio, koska pesuallas on valmistettu läpinäkyvästä lasista. Vaikutus on melko vaikuttava, ja asunnonomistajat voivat pitää hauskaa huolellisesti valittujen tarrojen kanssa. Tämä Massiivipuinen pesuallas taitavasti leikkii tyhjyyden ja syvyyden merkityksellä. Läpinäkyvä lasipohja saa veden virtaamaan maagisesti. Kuvaa “Mitä täältä puuttuu?” Täydentää saniteettitilan sijainti. Se on asennettu pesualtaan taakse ja tiskin alle, joten aluksi ei ole selvää, minne vesijohtoveden pitäisi valua.

Puinen pesuallas, jonka on suunnitellut Lago

kylpyhuone puinen turhamaisuus lasi pesuallas illuusioita syvä tyhjyys

Puinen työtaso on 8 cm paksu, maalattu uudella 3,5 mm: n Slimtech -kivitavaralla ja on erittäin vesitiivis. Se on myös erittäin helppo puhdistaa. Pesuallas on yhtä syvä kuin turhamaisuus, mikä myös vahvistaa tyhjyyden illuusioita. Pesualtaan lasipohja on kalteva, jotta vesi poistuu nopeammin. Altaan alla olevalla alueella, jossa ei ole putkistoja, on runsaasti tilaa kiinnittää mielenkiintoinen koriste -esine, joka näkyy huoneen joka kolkasta, jopa pesualtaan läpi.

Puinen pesuallas leikkii tyhjyydellä ja syvyydellä

puu pesuallas lasi pesuallas design lago -kylpyhuone

Ideoita siitä, mitä tehdä tyhjyyden illuusion kanssa, on loputon. Sinne voidaan sijoittaa kukkakimppu, suuri kasvi tai kaunis veistos. Tai jopa tina -amme, joka näyttää keräävän vettä. (se olisi todella hauskaa vierashuoneessa). Ensimmäisen luokan muotoilu.

Mistä vesi valuu?

massiivipuinen pesuallas, lasinen pesuallas, läpinäkyvä, maalaismainen kylpyhuone

hauska ja alkuperäinen muotoilu

puinen turhamaisuus lasi pesuallas kylpyhuone illuusioita vesi

kylpyhuone puinen turhamaisuus lasiallas iso seinäpeili

Previous Post
26 kuvaa kylpyhuoneista, joissa on puisia aksentteja
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä