15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Suunnittelijahuoneen valaistus, Lee Broom

Moderni-riippuvalaisin-kaarevilla osilla

Lee Broom on kristallista ja marmorista valmistetun koristeellisen valonlähteen Chamberin suunnittelija. the Suunnittelijan huoneen valaistus on osa hänen Nouveau Rebel -mallistoaan ja modernin ilmentymä retro -aksentteilla. Carraran marmori on yksi maailman tunnetuimmista marmoreista, jota on käytetty Michelangelon, Cavanan, Donatellon, Luigi Berninin ja Pisanon teoksissa. Chamber on saavutus, jolla on arvokas tausta.

Suunnittelijan huonevalaistus ja sen kuvaus

Kristalli- ja marmori-valaistukseksi huoneeseen

the Suunnittelijan valaistus yhdistää kristallia ja Carraran marmoria. Nimi Kammio ilmaisee odottamattomia läpikuultavia tapahtumia, joita käytetään huoneen sisustuksena. Kideosaa tarjotaan erilaisten prismarakenteiden muodossa. Marmoriosan alla oleva valonlähde tarjoaa pehmeän ja miellyttävän ilmapiirin, ja useiden riippuvalaisimien ansiosta huone on edelleen riittävän kirkas ja maagisen kaunis.

Suunnittelijan valaistus 

moderni-riippuvalaisin, valmistettu marmorista ja kristallista

Kammion valo loistaa alaspäin ja riippuvalaisimet tarjotaan yksittäin tai yhdessä. Lee Broom luotti klassisiin materiaaleihin ja geometrisiin linjoihin ja suunnitteli moderneja Suunnittelijan valaistus jokaiseen tunnelmaan. Kiinnostuneet osapuolet, jotka tuntevat sakon ja valitut, nauttivat tästä suunnitteluvalosta ja saavat miellyttäviä hetkiä ympärilleen. Pehmeät matot ja verhot pastellinbeigeillä sävyillä yhdistyvät täydellisesti tähän riippuvalaisimeen. Jatkatpa sitten asuntosi suunnittelua retro -kosketuksella, minimalistisilla aksentteilla tai yksilöllisellä linjalla, Chamber täydentää jokaisen huoneen esteettisesti ja taiteellisesti.

eri muodot-huoneen valaistus-valmistettu marmorista ja kristallista

Pyöristetty prisma retro -aksentilla

Previous Post
12 sängynpäätyideaa tyylikkääseen makuuhuoneen tunnelmaan
Next Post
Kaunista jatko seinä – sisustusideoita lisää tyyliä ja tyyliä