15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Asuntohanke Vietnamissa – bambutaloja tulva -alueille

asuinprojektien kehitys köyhät alueet vietnam asuminen

H & P Arkkitehdit ovat Edullinen asuntohanke Kehitetty Vietnamissa tulva-alueelle. Lämpötilat ovat äärimmäisiä ympäri vuoden. Asunnot on valmistettu paikallisista materiaaleista, kuten bambusta, lehdistä ja kierrätetyistä öljy- ja vesisäiliöistä. Yksikköhinta on noin 2000 dollaria, joten massatuotannon pitäisi olla mahdollista köyhälle alueelle. Rakenne on riittävän yksinkertainen kyläläisille ja he voivat rakentaa omat talonsa.

 H: n asuntohanke Vietnamissa&P arkkitehdit

bambu talot vietnam asunto hanke hp arkkitehdit

Bambutalot on ankkuroitu voimakkaasti, joten ne voivat kellua veden päällä tulvien sattuessa. Talon ulkoseinät toimivat pystysuorana puutarhana, kun taas säädettävät kattopaneelit mahdollistavat hyvän ilmanvaihdon. Bambutalot tarjoavat majoitusta kuuden tai kahdeksan jäsenen perheille. Myös talon laajennus on mahdollinen. Perinteisiä arkkitehtonisia piirteitä käytetään asuntojen suunnittelussa, jotta ne voidaan helposti tunnistaa ja sisällyttää paikalliseen kulttuuriin.

 Asuinprojekti Vietnamissa, jossa on uintitoiminto

vietnamilainen asuntohanke hp arkkitehdit tulvivat

Suunnitteluratkaisuja voidaan pitää myös hyödyllisinä koulutusesimerkeinä geohydrologiassa, fysiikassa (valonsironta, valo), aerodynamiikassa (ilmanvaihto), biologiassa (fotosynteesi, kasvit). Ja sillä on vaikutusta käyttäjien käyttäytymiseen globalisaation aikakaudella. Tämä asuntohanke edistää merkittävästi ekologisen tasapainon säilyttämistä ja taloudellista kehitystä.

   bambu talot vietnam kelluva toiminto tulvia vastaan

Tulville alttiit alueet Vietnamissa

asuinhanke Vietnamin tulva-alueet köyhät alueet

Käsiteasuntohanke Vietnamissa bambu talot hp arkkitehdit tiimi asuntohanke Vietnamissa bambuarkkitehtuurissa on köyhä alue asuntohanke Vietnamin köyhät alueet bambutalojen rakentaminen asuntohanke Vietnam pohjapiirros arkkitehtuuri edullinen halpa-asunto-bambu-vietnam-pohjapiirros

Majoitus 6 ja 8 hengen perheillebambu talot asunto hanke vietnami hp arkkitehtuuri

bambu talot prototyyppi asunto hanke Vietnam edullinen

Previous Post
Parhaat ideat mustavalkoisiin olohuoneisiin
Next Post
Kalusta ja sisusta pieni asunto skandinaaviseen tyyliin