15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Itsesäilytys säilytyslaatikoissa – taloustavaroiden säilytyksen edut

Itsesäilytys-säilytyslaatikot-mitä-huonekalut

Tilastojen [1] mukaan Saksassa joka viidennellä kotitaloudella ei ole riittävästi säilytystilaa kodin tavaroille. Suurten kaupunkien rajallinen asuintila ja se, että kaikilla vuokralaisilla ei ole pääsyä kellariin tai autotalliin, tekee tilanteesta vielä monimutkaisemman. Innovatiivinen itsevarastointi tarjoaa lisäsäilytystilaa henkilökohtaisten tarpeiden mukaan – joustavat vuokra -ajat ja erilaiset säilytyslaatikoot tekevät tarjouksesta houkuttelevan. Mikään ei siis estä huonekalujen ja taloustavaroiden turvallista säilyttämistä.

Itsesäilytys säilytyslaatikoissa – mitä termin takana todella on?

Itsesäilytys-säilytyslaatikot-huonekalut-kauppa-ideoita

Termi itsevarastointi tulee englannista ja tarkoittaa kirjaimellisesti “säilytä itsesi”. Periaatteessa voidaan erottaa kaksi tallennustilaa. Niin sanotut pakettipalvelut ovat ensimmäinen vaihtoehto – vuokralainen itse pakkaa taloustavarat muuttolaatikoihin ja lähettää ne kuljettajalle kuriirin välityksellä. Valinnaisesti kuljettaja voi ottaa kuljetuksen haltuunsa sopimuksen mukaan. Taloustavarat säilytetään sitten hallissa tietyn ajan ja lähetetään kuriirin kautta sovittuna päivänä. Tämän vaihtoehdon etuna on, että operaattori ottaa organisaation haltuunsa, haittapuoli – vuokralaisella ei ole pääsyä omaisuuteensa varastoinnin aikana.

Toinen vaihtoehto ovat niin sanotut sisätilojen säilytyslokerot / tunnetaan edelleen vuokralaatikoina, itsevarastointikeskuksina tai vuokravarastoina /. Näissä on erikokoisia yksittäisiä varastotiloja, joihin on vapaa pääsy ympäri vuorokauden. Laadukkaat järjestelmät on lukittu, niitä valvotaan kameroilla ja ne on varustettu sprinklerijärjestelmillä. Etuna – vuokralaisella on aina pääsy omaisuuteensa ja hän voi ladata ja purkaa sen milloin tahansa. Haittapuoli – kuljetus on järjestettävä vuokralaisen itse.

27 suurta vinkkiä kodin säilytystilaan ja säilytykseen

Miniasunto: 18 neliön huoneisto Lontoossa tarjoaa lukuisia säilytystilaa

Käytä portaiden alla olevaa tilaa järkevästi: Esimerkkejä pohjapiirroksesta ja muita ideoita

Itsesäilytys säilytyslaatikoissa – mitä voidaan säilyttää säilytyslaatikossa?

Itsesäilytys-säilytyslaatikot-vuokraus-Bochum-ideoita

Säilytyslaatikko tarjoaa joustavaa säilytystilaa huonekaluille, puutarhatyökaluille ja urheiluvälineille lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi. Esimerkiksi jos olet muuttamassa tai kunnostamassa, vuokra -asunnot voivat olla erityisen hyödyllisiä. Jopa siinä tapauksessa, että matka suunnitellaan pidemmäksi ajaksi tai perintötiloja ilmestyy yhtäkkiä, lisävuokraustilaa voidaan vuokrata.

Mutta kuten normaaleissa varastotiloissa, myös omassa varastoinnissa on tiettyjä sääntöjä – varastointi, jota jokaisen vuokralaisen on noudatettava. Eläimet, kasvit, ruoka, syttyvät aineet ja aseet eivät ole sallittuja itsevarastointiyksiköissä. Laitteita saa säilyttää vuokralaatikoissa vain tyhjän ja hyvin kuivatun säiliön kanssa. Muut taloustavarat / kirjat, aikakauslehdet, huonekalut ja muut / voidaan periaatteessa majoittaa ilman ongelmia. Useimmat palveluntarjoajat ovat sisällyttäneet sivulle avaruuden neuvonantajan, jotta jokainen voi laskea tarvittavan tilan itse.

Itsesäilytys säilytyslaatikoissa – mitä vuokralaisen tulee varoa?

Itsesäilytyslaatikot-tallelokerot-huonekalut-taloustavarat

Ennen kuin vuokralainen varastoi tavaransa, hänen tulee ehdottomasti katsoa henkilökohtaisesti varastotilaansa ja tarkistaa se huolellisesti. Omaisuusvahinkojen välttämiseksi vuokra-asunnon tulee olla kuiva, puhdas ja pakkasenkestävä, ja sen on oltava helppo ladata ja purkaa myöhemmin. Myös kameroiden seuranta ja tavaroiden vakuuttaminen ovat hyödyllisiä.

  [1] Stockworld.de -kysely vuonna 2010

Previous Post
Parhaat ideat mustavalkoisiin olohuoneisiin
Next Post
Kalusta ja sisusta pieni asunto skandinaaviseen tyyliin