15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla – 2 ideaa

kalustus minimalistinen aasialainen design huonekalut seinäyksikkö harmaa hylly

Nykyaikaista minimalismia pidetään joskus kylmänä, liian vakavana tai harvinaisena. Nämä kauniisti suunnitellut huoneet, jotka esittelemme tänään teille, osoittavat juuri päinvastaista. Yhdessä ne yhdistävät ainutlaatuisen Kalustus minimalistisella aasialaisella muotoilulla paljon tekstuuria, älykkäitä säilytysratkaisuja ja mielenkiintoisia väriaksentteja. Lopulta saat minimalistisia huoneita, jotka ovat syvästi vaikuttavia. Nauti vain kuvagalleriamme valokuvista ja katso itse!

Huonekalut, joissa on minimalistinen-aasialainen muotoilu olohuoneessa

kalustus minimalistisella aasialaisella design -huonekalulla nojatuoli vaaleansininen jakkara

Ensimmäinen asunto, jossa on minimalistinen aasialainen muotoilu, on yli 132 neliömetriä. Se näyttää meille ainutlaatuisen ratkaisun ongelmaan: olohuoneen katon korkeusero pilaa sisustuksen estetiikan. Tämän korjaamiseksi valittiin viistetty muotoilu viisto katon muoto. Tämä loi tilan, joka näyttää pidemmältä ja leveämmältä. Tämä huoneisto sijaitsee Taiwanissa, ja siinä on moderni sisustus ja minimalistinen aasialainen sisustus. Siinä on olohuone, ruokailuhuone, keittiö, vierashuone kylpyhuoneella, työhuone ja makuuhuone kylpyhuoneella.

Kalusteet, joissa on minimalistinen aasialainen muotoilu – tuuletusaukko katossa

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu betoni lowboard tv sohvapöytä

Jokainen huone on suunniteltu avoimen pohjaratkaisun mukaisesti, jotta se voi virrata saumattomasti toiseen. Kun sisustat minimalistisella, aasialaisella suunnittelulla, kohtaat monia selkeitä linjoja ja pehmeitä orgaanisia materiaaleja, kuten pehmustettujen huonekalujen ylelliset tekstiilit. Kaiken kaikkiaan huoneesta tulee lempeä tunne, joka muistuttaa raikkaista metsistä. Sitä korostavat huoneen hienot laatat ja kivilaatat.

Kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla vaaleansinisellä, harmaalla ja violetilla

kalustus minimalistisella aasialaisella design -sohvalla valkoinen violetti

Olohuone säilyttää viehätyksensä älykkäillä, mutta veistoksellisilla säilytysalueilla pääseinällä mediakeskuksen vieressä. Paljon valoa tulee tunnelmaan parvekkeen lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden kautta. Laitoksen ulkoasu minimalistisella aasialaisella muotoilullaan on erittäin raikas ja moderni. Viehättävä sininen tuoli antaa kokonaisuudelle elävän muistiinpanon.

Moderni ruokapöytä minimalistiseen aasialaiseen tyyliin

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu ruokasali valaistus lamppu huonekalut moderni

Ruokailutilassa, joka on vain muutaman askeleen päässä olohuoneesta, on läpinäkyvä liukuovi, skandinaavisia puutuoleja, retrotyyliset kattokruunut ja kaihtimet ikkunoissa. Tämä minimalistisesti aasialainen muotoilu näyttää erittäin ilmavalta. Kotitoimistossa on myös avoin muotoilu, josta on näkymät olohuoneeseen.

Minimalistinen rautakaide sisäänkäynnillä

kalustus minimalistisella aasialaisella muotoilulla metalli -väliseinällä olohuone

Asunnon sisäänkäynnillä, jossa on minimalistisesti aasialainen muotoilu, rakennettiin lattiasta kattoon rautakaide, joka vastaa erittäin hyvin vastakkaisen seinän säilytysvyöhykettä. Takit, kengät, kirjat, työkalut tai muut tärkeät asiat voidaan säilyttää siellä turvallisesti välttäen sotkua huoneessa. Joten huone näyttää suurelta ja avoimelta.

Kalusteet, joissa on minimalistinen aasialainen muotoilu – rautakaide erottaa portaat sisäänkäynnistä

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu portaiden kaide rauta tyyliin

Portaista päämakuuhuoneeseen, jossa on minimalistisesti aasialainen sisustus, on esteetön näkymä alla olevaan olohuoneeseen.

Kalustus säilytystilalla – kelluva efekti

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu sisäänrakennettu seinään kelluva epäsuora valaistus

Huolellisesti valittujen koristeiden tai taideaarteiden säilytysalueet antavat asunnolle erittäin persoonallisen ilmeen ilman kevytmielisyyttä. Pidämme erityisesti tekstuurien ja värien vuorovaikutuksesta kalusteissa, joissa on minimalistinen aasialainen muotoilu oleskelutilassa. Huoneelle on ominaista paljon viileitä neutraaleja, muutamia punaisia ​​violetteja, vaaleansinisiä, vihreitä siellä täällä.

Vilkaise kotitoimiston minimalistista aasialaista sisustusta

kalustus minimalistisella aasialaisella designilla, moderni ruokailutilalamppu

Olohuoneesta, jossa on minimalistinen aasialainen sisustus, voit katsoa kotitoimistoa sekä keittiötä ja ruokailutilaa.

Kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla – olohuone ja keittiö

kalustus minimalistisella aasialaisella design -nojatuolilla vaaleansininen parketti

Minimalistinen aasialainen muotoilu keittiössä on kevyt ja ilmava, kuten muut ruokailu- ja oleskelutilat, ja siinä on modernit keittiökoneet, paljon luonnonvaloa, puuaksentteja ja runsaasti säilytystilaa. Sileät laatat ja lasiaksentit saavat ne näyttämään entistä modernimmilta ilman steriiliä.

Valkoiset tuolit ruokailutilan kalusteena

kalustus minimalistisella aasialaisella muotoilulla ruokapöydän tuolit valkoinen

Kun sisustettiin minimalistisella aasialaisella suunnittelulla, otettiin huomioon myös viihde: olennaiset asiat löytyvät ruokailutilan seinän varrelta. Lisäksi se voisi helposti olla buffet, kun järjestetään illallisia.

kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla keittiön seinäkello kiiltävä

kalustus minimalistisella aasialaisella muotoilulla taitto -ovi valkoinen vierashuoneen portaat

Portaiden vieressä olevalla seinällä on taitto -ovet, jotka kätkevät vieras -wc: n ja säilytystilaa. Nämä huoneet on pidettävä kaukana huoneiston keskustasta, ja niissä on minimalistinen aasialainen sisustus.

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu sisäänrakennettu vaatekaappi makuuhuone pylvässänky

Makuuhuone on jaettu kahteen osaan suurella vaatekaapilla ilman, että huone, jossa on minimalistinen aasialainen sisustus, näyttää pienemmältä. Sen sijaan se on älykäs tilankäyttö ja ratkaisu vaatteiden säilytysongelmaan.

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu eteinen vaatekaappi parketti kirkas

Vaatekaappi minimalistisella aasialaisella muotoilulla varustettuna on varustettu liukuovilla, laatikoilla ja avoimilla hyllyillä.

kalustus minimalistisella aasialaisella muotoilulla kylpyhuoneen tuoli keltainen peili

Tämä on myös värinä tässä sisustuksessa, kirkkaan keltainen tuoli seisoo meikkipeilin edessä vaatekaapin vieressä ja tekee makuuhuoneesta vieläkin iloisemman.

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu kalteva sänky makuuhuone moderni vaatekaappi

Sängyn vieressä on myös ainutlaatuinen, kalteva säilytystila. Se on toinen osa laitosta, jossa on minimalistinen aasialainen muotoilu ja joka tarjoaa lisätilaa muistoesineille, jotka voidaan näyttää täällä.

kalustus minimalistisella aasialaisella design -seinällä puupaneelilla varustettu makuuhuone

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tämä asunto, jossa on minimalistinen aasialainen sisustus, on täydellinen esimerkki siitä, kuinka käytettävissä oleva tila käytetään maksimaalisesti ja että se voidaan mukauttaa asukkaiden nykyisiin tarpeisiin tilan, varastoinnin, muodon ja toiminto.

Kalusteet minimalistisella aasialaisella suunnittelutiilillä korostavat olohuonetta

Toisessa 165 neliömetrin asuintilassaan yhdistyvät parhaat vanhat ja uudet perinteet sisustuksessa ja minimalistinen aasialainen sisustus. Se on palannut Taiwanissa, se on hiljattain rakennettu ja sillä on omituinen ilme. Se on täydellinen koti henkilölle, joka arvostaa modernin muotoilun kauneutta sekoitettuna klassikkoon. Tässä ilmapiirissä, joka on täynnä charmia, se ei todellakaan ole monimutkainen tehtävä. Heti kun tulet asuntoon minimalistisella aasialaisella sisustuksella, sinut hurmaa kirkkaan sininen seinä, joka asettaa sävyn muulle talolle.

kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla olohuoneen tv -väliseinä

Olohuone, jossa on minimalistinen aasialainen sisustus, on sisustettu punaisella tiiliseinällä, joka tuo huoneeseen tietyn tekstuurin. Sisäänrakennettu TV / mediakeskus toimii huoneenjakajana ja säilyttää huoneen avoimen pohjaratkaisun. Sininen kirkas väripiste asetetaan tähän tuoliin ja se vastaa täydellisesti sisäänkäynnin sinistä. Tiilien punainen lisää sinistä ja luo mielenkiintoisen värileikin muuten valkoiseen huoneeseen. Se tuo elävän nuotin tunnelmaan. Pehmeä matto, klassiset puiset tuolit ja sileä luonnonpuu, joita käytetään hyllyissä, lisäävät tiettyä pehmeyttä puhtaisiin, moderneihin linjoihin koko suunnittelussa. Mielestämme sohvapöydän antiikkinen pöytävalaisin on erityisen hieno, vanhat matkalaukut, joita käytetään täällä sivupöytänä, ja moderni lattiavalaisin mukavan sohvan vieressä. Kalusteet yhdistävät vanhan ja uuden vastustamattomassa sekoituksessa minimalistiseen aasialaiseen muotoiluun.

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu antiikkikoristeet matalalauta puu

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu väliseinä hylly puu matto

Mediakeskuksen takana on lisätilaa olohuoneelle ja erityisesti kotitoimistolle sisäänrakennetun hyllyn muodossa.

kalustus minimalistinen aasialainen design tuoli väliseinä valkoinen maalaismainen huonekalut

Jokainen koriste -elementti ja huonekalu on valittu huolella ja sijoitettu niin, että minimalistisella aasialaisella sisustuksella huone näyttää hyvin järjestetyltä ja kauniisti suunnitellulta ilman kylmää. Mihin katsot, saat miellyttävän vaikutelman.

kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla antiikkituolimatolla

Kotitoimistossa on vanhanaikainen kirjoituskone, vanha nahkasohva ja paljon säilytystilaa. Ne takaavat käytännöllisen huoneen suunnittelun, joka sopii täydellisesti luoviin aktiviteetteihin. Kotitoimisto, jossa on minimalistisella aasialaisella sisustuksella varustetut kalusteet, on helposti saavutettavissa pääoleskelualueelta, mikä tekee siitä mukavan työskentelyalueen.

kalustus minimalistisella aasialaisella muotoilulla nahkasohvalla toimistoseinäyksikkö

Helppo pääsy mediakeskuksen takana oleville hyllyille on älykäs tilankäyttö tilassa, jossa on minimalistinen aasialainen muotoilu, joka ei häiritse avointa ilmapiiriä. Pöytävalaisin on yhdistävä muotoiluelementti ja lisää tunnelmaa hieman teollisesti.

sisustus minimalistinen aasialainen muotoilu heimbuero hylly tiili betoni

Yksi tämän huoneiston ainutlaatuisista ominaisuuksista on seinien ja lattioiden sileys. Mattapintojen ulkonäkö on sekä houkutteleva että käytännöllinen.

sisustus minimalistisella aasialaisella suunnittelutoimiston betoniseinällä

kalustus minimalistinen aasialainen design toimistokalusteet nahka sohva kaapit hylly

kalustus minimalistisella aasialaisella suunnittelulla maalaismainen ruokasali moderni

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu maalaismainen riippuvalaisin ruokapöytä

Huoneessa on kevyt maalaismainen tunnelma, jossa on maalaistyylinen ruokapöytä, puiset tuolit ja lämpimät puiset aksentit.

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu makuuhuone romanttinen puukatto

Makuuhuone, jossa on minimalistinen aasialainen sisustus, on sisustettu myös maalaistyyliin, jossa on silmiinpistävät puulattiat ja puiset kattopalkit. Romanttiset vedot, kuten antiikkityyli, tuoreet kukat ja pehmeät tekstiilit tekevät tästä huoneesta lämpimän ja kutsuvan. Se on kodikas ja moderni.

kalustus minimalistisella aasialaisella design -tuolilla vintage -verhoilla

Valkoiset liinavaatteet, joissa on virkatut aiheet ja runsaasti luonnonvaloa, luovat huoneeseen ilmavan tunnelman. Vastakkaisella seinällä on puupaneeleista valmistettu vaatekaappi, jossa on runsaasti tilaa vaatteille ja täydelliset säilytysvaihtoehdot. Tässä huoneessa on helppo nukkua todella hyvin, ja siinä on minimalistinen aasialainen muotoilu.

kalustus minimalistinen aasialainen muotoilu palkki katto puu yöpöytä vaatekaappi

Suunnittelijat Hedelmällisyyden suunnittelu.

Previous Post
Moderni StarLit -lepotuoli oliivipuusta – todellinen kylpyläelämys
Next Post
Kattohuoneisto Sohossa, New Yorkissa, Mercer 40: n jalokivi