15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luo tilaa pieneen ruokasaliin

valkoinen ruokasali lasi ruokapöytä

Ruokasali on talon erityishuone, joten voit maksimoida pienen ruokasalin nautinnon käyttämällä fiksuja mutta yksinkertaisia ​​suunnittelutemppuja. Anna ihastuttava valikoima pieniä ruokasalimalleja täällä hyödyntääksesi nykyistä tilaa.

Pöytä kahdelle pienessä ruokasalissa

ruokailutila-kahdelle

Jokainen ruokasali on erityinen paikka, joka liittyy viihteeseen, perhejuhliin ja juhliin. Tämä on huone, josta pitää nauttia. Pieni ruokasali ei ole poikkeus. On totta, että rajallinen tila tuo joitakin suunnitteluhaasteita, mutta ei mitään, jota ei voida voittaa.

keltaiset tuolit valoisassa pienessä ruokasalissa

keltaiset tuolit-kirkas-ruokasali

Pidä ensin pienen ruokasalin sisustus yksinkertaisena, rajoita kalusteet vain olennaisiin elementteihin, ruokapöytä ja tuolit. Et tarvitse mitään muuta tässä huoneessa. Valitse tyylikäs ruokapöytä, joka on kaiken toiminnan keskipiste huoneessa. Tyyli ei ole tärkeä, mutta tyylikkään ulkonäön luominen on välttämätöntä. Vältä kaaria, lineaarinen muotoilu mahtuu pienempään tilaan kompaktimmin. Valitse keskikokoinen pöytä, joka voidaan laajentaa ja vetää ulos suurempia illallisia varten.

Kulmaistuin pienessä ruokasalissa

kulma penkki-pieni-ruokasali

Käytä värejä viisaasti maksimoidaksesi tilan tunteen. Valkoiset tai vaaleat värit ovat tehokkaimpia luomaan kevyt, ilmava illuusio Pieni ruokasali. Suuri ikkuna tai vielä parempi lasiovet terassilla tai puutarhassa avaavat huoneen heti. Näiden pitäminen auki lämpiminä vuodenaikoina yhdistää sisä- ja ulkotilat luoden täydellisen raikkaan ilmapiirin ruokailutilaan. Jos sinulla ei ole suuria ikkunoita Pieni ruokasali sitten luot vaikuttavan ja taiteellisen trompe l’oeil -seinäkoristeen, jonka pitäisi visuaalisesti suurentaa huonetta. Tämä voisi luoda illuusion arkkitehtonisista lisäominaisuuksista tai hiljaisesta ulkotilasta. Jos sinulla ei ole taiteilijaa perheessäsi, tarvitset asiantuntijan luomaan tämän hämmästyttävän seinämaalauksen. Vaihtoehtoisesti voit ripustaa suuria taideteoksia seinille – valtavilla valokuvakohtauksilla tai kuvilla on samanlainen tilavaikutus ja ne vievät huomion huoneen pienistä osista.

Vintage -sisustus pienessä ruokasalissa

vintage-sisustus-pieni-ruokasali

Pieni ruokasali on epäilemättä monien miellyttävien kokoontumisten keskipiste, olivatpa nämä illallisjuhlat ystäville ja perheelle tai useita romanttisia ja intiimejä aterioita kahdelle. Käytä pienessä ruokasalissa hienovaraista ympäristön valaistusta tilanteesta riippumatta. Näin varmistetaan, että ihanteellinen tunnelma luodaan ikimuistoiselle aterialle. Suuntavalaistus ja korostusvalaistus häiritsevät huoneen kokoa eivätkä kiinnitä huomiota huoneen kuvaan.

kirjoittanut Jaz

värikkäät-keltaiset-tuolit-siniset verhot ylelliset huonekalut-pieni-ruokasali

pyöreä-puinen-ruokapöytä-pieni-ruokasali

pyöreä lasi-ruokapöytä-valkoiset nojatuolit

pieni-ruokasali-seepra-damaski

pieni-ruokailuhuone-rottinkikalusteet

Previous Post
Parhaat ideat mustavalkoisiin olohuoneisiin
Next Post
Kalusta ja sisusta pieni asunto skandinaaviseen tyyliin