15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Olohuoneen huonekalut – suunnitteluideoita

iso valkoinen kulmasohva olohuoneen kalusteet

Jotta olohuone näyttäisi modernilta ja kodikkaalta, se tarvitsee oikean Olohuoneen kalusteet. Esittelemme sinulle huonekalutyypit ja tarjoamme sinulle jännittäviä suunnitteluideoita. Jokainen olohuone tarvitsee oikean sohvan – tämä huonekalu on korvaamaton osa sisustusta. Se tarjoaa kodikkaita oleskelualueita asukkaille ja heidän vierailleen ja voi suorittaa monia toimintoja. Se voi myös asettaa aksentteja ja toimia koristeena.

Modernit olohuoneen sohvahuonekalut

pieni-moderni-sohva-valkoinen-olohuone-suunnittelu

Sohva olohuoneessa pienelle huoneistolle. Se on tavallista pienempi ja riittää yhdelle tai enintään kahdelle henkilölle. Valkoinen väri saa huonekalun näyttämään isommalta. Yhdessä pienen sohvapöydän ja television kanssa olet luonut kodikkaan sisustuksen. Yksinkertaisen rakenteen kompensoivat hienot kankaat, lähinnä nahka.

TV -kaappi ja sohva – olohuoneen kalusteet

ylellinen ruskea sohvasetti TV -kaappi olohuone

Suuri kulmasohva tai mukava sohvasetti yhdessä television kanssa takaavat monia miellyttäviä iltoja ystävien kanssa, joissa voit katsella jalkapallo -ottelua tai suosikkiohjelmasi. Sopiva Olohuoneen kalusteet suuremmissa huoneissa nämä mukavat nahkasohvat ovat paikka, josta kaikki ystävät voivat löytää istuimen.

Selkätön sohva – mukavat olohuoneen kalusteet

moderni-sohva-musta-nahka-huonekalut-olohuone

 Ei vain sitä – suuret sohvat ovat myös käytännöllisiä ja vievät vähemmän tilaa nojatuoleihin ja tuoleihin verrattuna. Mukava ja käytännöllinen – nahka on yleensä helppo puhdistaa ja se näyttää aina hyvältä. Klassisesti modernit sohvat ovat neliön muotoisia ja yksinkertaisia.

Puolipyöreä sohva ottomaanipöydällä – kodikas ja käytännöllinen

beige puolipyöreä sohva ottomaanipöytä

Moderni ja mukava ovat sanat, jotka kuvaavat tätä muotoilua. Sohvan puolipyöreä muoto näyttää erittäin houkuttelevalta. Yhdistä nämä Olohuoneen kalusteet  sopivan ottomaanien sohvapöydän kanssa ja koristele huone vihreillä kasveilla tai aseta värilliset tyynyt sohvalle.

Nojatuoli olohuoneeseen

kodikas-ruskea-nahka-nojatuoli-moderni-olohuone

klassinen valkoinen nojatuoli

Valitse sopiva nojatuoli, jossa on kangaspäällyste, jonka väri vastaa yleistä värimaailmaa. Koko Olohuoneen kalusteet herättää yleensä kaikkien huomion, joten nojatuoli tulee valita erittäin huolellisesti. Nahkaiset nojatuolit ovat saatavana lisävarusteena markkinoilla.

Moderni mustavalkoinen nahkainen nojatuoli

mustavalko-puristinen nahkainen nojatuoli

moderni punainen nojatuoli minimalistisella suunnittelulla

moderni-punainen-nojatuoli-olohuoneen sisustus

Previous Post
Parhaat ideat mustavalkoisiin olohuoneisiin
Next Post
Kalusta ja sisusta pieni asunto skandinaaviseen tyyliin