15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

4 hienoa ja luovaa toimistomallia

creative-office-designs-pixar-office-käytävä

Luovista toimistomalleista on tulossa nykyinen trendi. Asunnon sisustusideat ja huonekalut eivät ole enää johtavien suunnittelu- ja arkkitehtuuristudioiden peruskonsepti. Luovien toimistosuunnitelmien osalta emme voi unohtaa neljän maailman johtavan yrityksen älykkäitä konsepteja.

Luovissa toimistosuunnitelmissa yhdistyvät toiminnallisuus, minimalismi ja mukavuus

creative-office-designs-pixar

Suurimmat ja kuuluisimmat yritykset etsivät toimivuutta, minimalismia ja mukavuutta toimistojen ulkoasun ja sisustuksen suhteen. Nämä kolme ominaisuutta ovat perussäännöt, joita suunnittelijat noudattavat käsitellessään tällaisia ​​laajamittaisia ​​tehtäviä. Klassisia ja perinteisiä ideoita käytetään minimaalisesti, jotta yrityksen ainutlaatuisuus korostuu.

Neljä suurta yritystä ja heidän luovat toimistosuunnittelunsa

pixarin päähenkilöt käytävällä

Pixar. Amerikkalainen animaatiostudio hämmästyttää meitä monilla upeilla toimistoalueilla, joissa työntekijöitä ja suunnittelijoita ympäröivät inspiroivat sisustukset ja ystävällinen työilmapiiri. Muusa kutsuttiin mielellään tänne luomaan näitä luovia toimistomalleja. Tietenkin näiden toimistojen sisätilojen keskeiset teemat ovat temaattisia ja korostavat kuuluisia ihmisiä ja kohtauksia parhaista Pixar -elokuvista. Ne kaikki voidaan nähdä Pixarin toimistossa muistuttaakseen suunnittelijoita ja henkilökuntaa heidän mielikuvituksestaan ​​ja luovuudestaan, jotka ovat työprosessin tärkeimmät perusta. Ympäristö on kutsuva ja lämmin, ja tätä lämpöä korostavat mukavat huonekalut ja voimakas valaistus.

Googlen luovia toimistomalleja

creative-office-designs-google-mailand

Google. Google tarjoaa paljon luovia toimistomalleja työntekijöilleen, insinööreilleen ja esimiehilleen. Ilmapiiri täällä on rauhallinen ja kodikas yhteisen hyvän ja jatkuvan menestyksen nimissä. Stressaantuneille tai kyllästyneille työntekijöille on saatavana suuria kirkkaissa väreissä olevia riippumattoja. Tietokeskuksissa on mukavat nahkatuolit, joissa työntekijät voivat analysoida tuntikausia miellyttävässä ympäristössä. Futuristiset hytit, jotka on valmistettu puupylväistä ja veistoksellisista muovituista, on tarkoitettu niille Googlen työntekijöille, jotka tarvitsevat rauhallisen ilmapiirin keskittyäkseen ja saavuttaakseen parhaansa.

kolmen renkaan-studio-sega-perhe-pelin kehitys

Kolmen renkaan muotoilu. Et luultavasti ole kuullut Three Rings Designista, mutta olet todennäköisesti tuntenut SEGA -yrityksen vuosien ajan. Itse asiassa Three Rings Design on osa suurta Sega -perhettä. Suunnittelustudio on erikoistunut pelien kehittämiseen ja se vaikuttaa rakennuksen koko toimistosuunnitteluun. Se näyttää hämmästyttävältä ja kauniilta yhdessä temaattisten sisustusten ja esteettisten huonekalujen kanssa. Kirkkaat värit luovat raikkaan ja positiivisen työympäristön ja poikkeukselliset huonekalut tekevät koko ilmapiiristä viileän ja inspiroivan. Three Rings Designin monipuoliset ja erottuvat toimistomallit on luonut Koska me voimme Design Studio.

creative-office-designs-red-bull-london

punainen härkä. Juomavalmistaja Red Bull on markkinajohtajan joukossa energiajuomansa kanssa. Hän on myös kuuluisa luovista toimistoistaan, joissa on kauniita ja futuristisia suunnitteluideoita. Teemaa ylläpitävät sisällä olevat värit ja luovat muodot, joten Red Bullin harmaa-puna-sininen yhdistelmä hallitsee sisustusta. Korkean teknologian tyyli sopii yhteen teollisen sisustuksen ja avantgarde-koristeiden kanssa katseenvangitsijoissa ja huonekaluissa.

 Pixar ja sen luovat toimistomallit

creative-office-designs-icon-pixar-lamp   pixarin työntekijöiden leikkipaikka

pixarin oleskelutila

Google – luovia toimistosuunnitelmia ympäri maailmaa

creative-office-designs-google-madrid

  google-toimisto-suunnittelu-erehtymättömät värit

google-office-in-zurich-riippumatot

google korean värit lounge

Kolmen renkaan studio

Kolmen renkaan toimisto-suunnittelu-by-Koska-voimme

cool-toimisto-mallit-puu-renkaat-studio

nemo kolmen renkaan studiopelien kehittäminen

Kolmen renkaan studio-luova-toimistomallit

punainen härkä

creative-office-designs-red-bull-jump-studio

creative-office-mallit-red-bull-slide-inside

creative-office-designs-red-bull-lounge-alue

creative-office-designs-red-bull-jump-studio-london

creative-office-designs-red-bull-london-office

creative-office-mallit-red-bull-sisällä

creative-office-designs-red-bull-interior-design

Previous Post
Parhaat ideat mustavalkoisiin olohuoneisiin
Next Post
Kalusta ja sisusta pieni asunto skandinaaviseen tyyliin