15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kattohuoneisto Sohossa, New Yorkissa, Mercer 40: n jalokivi

Kattohuoneisto lasitalosta

Jewel of Mercer on hiljattain myyty kattohuoneisto Sohossa, New Yorkissa, jossa on neljä makuuhuonetta, kolme ja puoli kylpyhuonetta. Se on arkkitehti Jean Nouvelin suunnittelema todellinen helmi, jossa on 1371 m2 asuintilaa, josta 457 m2 on varattu terassille ja 914 on tarkoitettu tilavaan sisustukseen.

Kattohuoneisto upeana koruna Sohossa 

Puut-luonnollinen ympäristö-puu-kuisti

Taustalla on historiallinen, veistoksellinen Sohon alue. Kauniilla terassilla Kattohuoneisto on uima -allas porealtaalla, joka on täytetty makealla vedellä. Ihailet itse luontoa, kuinka koskemattomia pensaita seisoo, monivuotiset kasvit tervehtivät sinua ja yksinkertainen veranta, jolla jokainen, joka arvostaa raitista ilmaa ja nauttii upeasta maisemasta ja ympäristöstä, arvostaisi heti. 3,6 m: n kattoikkunoiden valaisemassa huoneistossa säteilee universaali, loputon hiljaisuus ja lämpö.

Kattohuoneisto arkkitehtuurin kynnyksellä

Veranta uima-altaalla

Yli 6 metriä pidempi olohuoneen ja ruokasalin liukuovi avaa rajattoman siirtymisen luontoon upealla näköalalla. Se on saumaton siirtyminen ainutlaatuisen maiseman ja modernin sisustuksen ja v.v. Lisäksi kattohuoneisto on varustettu pimennysvalosuojalla ja UV -vaihtoehdoilla, jotta voit nauttia rennosta illasta. Keittiö on Bulthaupin 5 tähden suunnitteluratkaisu. Kaksi pesuallasta ja induktioliesi mahdollistavat kulinaarisen taiteilijan ja amatöörin luomaan vahvuutensa ja mieltymyksensä tässä keittiössä ranskalaisesta keittiöstä kotitekoisiin kattiloihin..

Nukkuma -alue

Makuuhuoneen jakaja puuseinä

Päämakuuhuoneessa on vaatehuone, ja siitä pääsee suoraan kylpyhuoneeseen, joka tarjoaa puhdasta ylellisyyttä Thassoksen marmorikivestä, kaksoispesualtaista, vapaasti seisovasta suihkusta ja erillisestä kylpyammeesta. Tässä huoneistossa on optimaaliset laitteet kolmen makuuhuoneen, 3 kylpyhuoneen ja naisten wc: n väliselle äänivärähtelylle, joten se on jotain poikkeuksellista ja majesteettista.

40 Mercer -rakennus

Liukuva-lasi-kuisti-olohuone

Työhuone on mukava turvapaikka ja hississä on avainlukko, jonka kautta pääset turvallisesti kotiisi. Itse asiassa 40 Mercer on vuonna 2006 rakennettu täyden palvelun rakennus, jossa on 41 huoneistoa 15 kerroksessa.

Yhteisön tilat

Uima -allas sisällä

Lisäpalveluja, joita rakennuksessa on saatavilla, ovat 24h -porttipalvelu, talonmies, maanalainen autotalli, uima -allas, sauna, poreallas, maisemoitu takapiha ja kattoterassi. Se on yksi New Yorkin keskustan kuumimmista osoitteista, ja tämä kattohuoneisto on kuin pokaali, jota ei voi paeta.

 Siistit marmorikiviliittimet

valkoinen-kylpyhuone-pienellä ikkunalla

Lämmin, kutsuva puu futuristisilla aksentteilla

Pöytäkulma-penkki-ikkunan vieressä

5 tähden keittiö Bulthaupilta

pitkänomainen keittiö-hopea-kiilto

Koe kaunis maisema läheltä

Verhoillut sohvat-veranta-pöytä-tietystiPuut-sisätilat-lämpimät kutsuvatLastenhuone, jossa on futuristinen pöytä ja tuoliGuest-room-with-double-bed-table-with-chairLävistyslaukun urheiluhuone

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa