15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Innovatiivinen swing -ruokapöytä hauskaa ruokailun aikana

oranssi-musta-innovatiivinen ruokapöytä

Esittelemme sinulle innovatiivisen uuden muotoilun – keinun-Ruokapöytä lupaa hauskaa syömistä perheen ja ystävien kanssa! Muista kesä tällä lumoavalla muotoilulla.

Moderni swing -ruokapöytä mielenkiintoisella rakenteella

moderni-keinu-ruokapöytä-mielenkiintoinen rakenne

Innovatiivisen suunnittelun suunnittelija – keinu-Ruokapöytä / englanniksi – nimeltään Swing Table / halusi luoda hauska sisustus, joka näyttää paitsi mielenkiintoiselta myös erittäin kodikkaalta. Hän korostaa paljon hauskuutta ja viihdettä. Siksi Christopher Duffy päätti suuren pöydän, jolla oli erikoinen rakenne. Se sopii paitsi minimalistiseen ja puristiseen ulkoasuun myös skandinaaviseen tyyliin. Kahdeksan tuolia ja origamimainen kattokruunu riippuvat rakenteessa vakaan pöydän yläpuolella. Tunnet olosi vapaaksi ja leijuu huoneen yli kuin ilmapallo.

Keinu ruokapöytä moderniin huoneistoon

valkoinen keinupöytä ruokasali

Keinu-Ruokapöytä saattaa näyttää lasten lelulta, mutta olet väärässä – ruostumattomasta teräksestä vahvistettu rakenne on vakaa ja erittäin kestävä. Puinen pöytä on riittävän suuri ja sitä voidaan vaihtoehtoisesti käyttää kokoushuoneessa. Toinen käytännöllinen ratkaisu on keinupöydän asentaminen keittiön toimistoon. Moderni muotoilu on saatavana useissa väreissä – luonnonvaaleasta puusta ja valkoisista tuoleista, mustasta pöydästä ja ruokapöydän tuoleista tai oranssista tuolista, jossa on musta rakenne. Huonekalu voi korostaa sisustusta ja muistuttaa sinua aina kauniista kesäajasta puutarhassa.

Swing -ruokapöytä – luova idea

puristiset huonekalut

Nykyaikaisen keinun innovatiivinen muotoilu-Ruokapöytä luo käytännössä tilaa huoneeseen ja määrittää äänenvoimakkuuden uudelleen. Se on tarkoitettu kaikille, jotka tuntevat itsensä nuoriksi ja jotka haluavat pitää hauskaa ystävien, työtovereiden ja perheen kanssa. Malli on luotu luovalle luonteelle ja rakkaudella yksityiskohtiin, joten luodaan yhtenäinen malli. Joka tapauksessa sinulla on oltava riittävästi tilaa ja vakaa lattia, jonka rakenne kestää.

Christopher Duffyn musta keinupöytä

black-swing-table-Christopher-Duffy

minimalistinen sisustus ruokasaliin

minimalistinen-puristinen-sisustus-ruokasali

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa