15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Uusimmat tatuoinnit naisille Pinterestistä – 15 aihetta yhdellä silmäyksellä

Tatuoinnit naisille lonkka tällä hetkellä modernit trendit printerest

Ehkä joka kolmannella kadulla on ainakin yksi tatuointi. Jotkut pitävät taidetta iholla tilapäisenä suuntauksena. Kaiverretut aiheet kestävät kuitenkin ikuisuuden, joten niillä pitäisi olla merkitys myös käyttäjälle. Koska päätös elinikäisestä aiheesta ei ole trenditön, esittelemme alla 15 huippuluokan tatuointia naisille Pinterestistä.

Uusimmat tatuoinnit naisille Pinterestistä: Yleiskatsaus suosituimmista kehon osista ja aiheista

tatuoinnit naiset takaisin olkapää retro oldscool

Myös miehet ja naiset eroavat toisistaan ​​merkittävästi tatuointikuvioiden valinnassa. Motiivia ei tietenkään voida 100% merkitä vain mieheksi tai naiseksi, koska tatuoinnin tyyli on yhtä tärkeä. Lisäksi kaikki aiheet eivät sovi yhtä hyvin kaikille kehon osille. Herkät, taiteelliset tatuoinnit ovat erityisen suosittuja naisten keskuudessa, koska he haluavat näyttää vieläkin kauniimmalta ja houkuttelevammalta heidän kanssaan.

Tatuoinnit naisille kyynärvarressa: koru tai lausunto

tatuoinnit naisten kyynärvarren sisällä sinisiä kukkia kukka

Ei ole selvää, valitsevatko naiset aiheen tai ruumiinosan, johon se pistetään ensin. Yksi asia on kuitenkin selvä: kehon osat, kuten selkä, olkapää, olkavarsi ja reisi, tarjoavat yksinkertaisesti parhaat edellytykset laajamittaisille ja yksityiskohtaisille tatuoinneille. Toisaalta yksittäiset tai pienet tatuoinnit tulevat paremmin omiin paikkoihinsa, kuten kyynärvarsi, solisluu, nilkat, jalan takaosa, niska, kylkiluut, jopa sormessa. Ne näyttävät todellisilta koruilta ja niitä harvoin huomaa heti.

Naisten tatuoinnit kylkiluissa tai selässä

Tatuoinnit naisten kylkiluut vesiväri ilman ääriviivoja

Katsot myös harvoin omia tatuointejasi selässäsi tai kylkiluissasi. Nämä kehon osat ovat enimmäkseen vaatteiden peittämiä ja aiheet näkyvät vain kesällä tai uidessa. Siellä voidaan tehdä myös suuria tatuointeja. Nykyään tatuointeja vatsalla ja hihansuiden yläpuolella pidetään vanhanaikaisina ja mauttomina.

Tatuoinnit naisille reiteen

tatuoinnit naiset reisi realistinen sininen niellä musta

Yksittäisiä aiheita ja suuren alueen tatuointeja voidaan pistää reiteen sekä olkavarteen. Lisäksi pistely näissä kehon osissa ei ole niin tuskallista, koska ihon alla on riittävästi rasvakudosta kipu “eristää” osittain.

Naisten tatuoinnit sormella: merkit ja symbolit

tatuoinnit naisten sormet pienet hienot minimalistiset hahmot

Pienet sormen tatuoinnit ovat täysin lonkka Pinterestissä. Symbolit, merkit, kirjaimet, päivämäärät ja numerot näkyvät yleensä sormissa, jotka vaativat vain pienen määrän ihon pintaa. Toisaalta pienet kuviot näyttävät erittäin koristeellisilta ja todellisena kehon koristeena, toisaalta niillä on erityinen merkitys käyttäjälle. On tärkeää mainita tässä, että tämä kehon osa on teknisesti erittäin ongelmallinen. Muste on erittäin vaikea lisätä ja puhdistaa, selkeät tulokset ovat lähes mahdottomia.

Pienet tatuoinnit naisille solisluussa

tatuoinnit naiset olkapää minimalistinen taivaankappale kuu

Harvalla naisella on motiivi solisluussa. Syy tähän on lähinnä siksi, että tämä kehon osa on erittäin kivulias. Mitä lähempänä neula pääsee luuhun, sitä tuskallisempaa se on. Tämä koskee myös kylkiluuta ja selän tatuointeja. Näissä paikoissa rasvakerros on hyvin ohut ja iho on erittäin herkkä. Kaiverretut ovat pääosin filigraanisia aiheita tai kirjaimia.

Vanhan koulun tyyliset tatuoinnit naisille

tatuoinnit naiset oldscool kyynärvarsi retro vintage värillinen

Pyyhimme uusimmat nastat Pinterestissä ja valitsimme naisten suosituimmat tatuointityylit. Ensin esittelemme vanhan koulun tyylin, joka tunnetaan edelleen perinteisenä. Ensinnäkin vanhan koulun tatuoinnille on ominaista entisten merenkulkutatuointien tyyli. Paksut mustat ääriviivat ja vahvat täytteen värit ovat ominaisia.

Realistiset tatuoinnit naisille

Tatuoinnit naisten kyynärvarren sisällä realistinen lintu riikinkukko

Realistiset tatuoinnit eivät vain näytä kauniilta, vaan niitä pidetään myös todellisina taideteoksina ihon alla. Paljon tunteja hyvän tatuointitaiteilijan kanssa tarvitaan, jotta tulos todella onnistuisi. Usein tämä tatuointityyli sekoitetaan muiden kanssa ja lopulta tuloksena on jotain ainutlaatuista.

Naisten tatuoinnit vain mustalla musteella: Blackwork

tatuoinnit naisten kylkiluut huomaamaton musta minimalistinen eläinten sinetti

Blackwork -tatuointien alkuperä on kelttiläisissä ja heimojen tatuoinneissa. Kuvio on kaiverrettu vain mustalla musteella. Tulos näyttää graafiselta esitykseltä ja vakuuttaa taiteellisilla sävyillä ja harmaasävyillä. Mustavalkoiset aiheet yhdistetään usein värillisiin yksityiskohtiin vesiväreillä.

Emotionaaliset tatuoinnit naisille: aiheita, joilla on syvä henkilökohtainen merkitys

tatuoinnit naiset tarkoittavat koiran tassua ainutlaatuista

Naiset ovat tunteellisempia kuin miehet ja valitsevat usein tatuointimalleja, joilla on syvästi henkilökohtainen tausta. Tällaiset tatuoinnit ovat ainutlaatuisia ja hyvin erilaisia ​​kuin valtavirran aiheet. Julkkikset, kuten Heidi Klum, Angelina Jolie, Victoria ja David Beckham jne.

tatuoinnit naisten nilkka pieni henkilökohtainen merkitys

Tatuointi, joka ikuistaa rakkaansa, saa entistä henkilökohtaisemman kosketuksen. Muotokuvia lapsista ja läheisistä tai kuuluisista persoonallisuuksista, joilla on syvällinen merkitys käyttäjälle, jopa lemmikeille, ovat tällä hetkellä enemmän kysyttyjä kuin koskaan.

Tällä hetkellä trendikkäitä tatuointeja naisille: Minimalistisia aiheita

tatuoinnit naisten kylkiluut minimalistinen huomaamaton

Monille naisille pienet, herkät kuviot ovat vaihtoehto. Minimalistiset tatuoinnit, jotka tehdään hyvin ohuesti, ovat tällä hetkellä muodissa. Pienet symbolit ja merkit, kuten ääretön symboli, aurinko, kuu ja tähdet, ympyrä, kolmio jne., Sopivat erityisen hyvin tällaisiin mini -tatuointeihin. merkitys.

Pieniä kuvioita hienovaraisessa kehon osassa

tatuoinnit naiset minimalistinen syntymäaika jalka tekijänoikeusmerkki

Minimalistiset tatuointimotiivit eivät ole uusi suuntaus, ja ne vakuuttavat edelleen ilmeikkäällä ulkonäöllään. Yksinkertainen mustavalkoinen muotoilu on täydellinen väline tuoda viesti tai tietty symboli hyvällä maulla ja huomaamattomasti ihon alle.

Muodikkaita tatuointeja naisille: väliaikainen henna -tatuointi

tatuoinnit naiset henna käsi sormen koristeet

Elinikäisten pysyvien tatuointien lisäksi väliaikaiset henna -tatuoinnit ovat myös erittäin suosittuja tällä hetkellä. Heillä on oma viehätyksensä ja ne näyttävät epäilemättä hyvin eksoottisilta. Mustalla tai neutraalilla tai punertavalla hennapastalla taiteelliset koristeet voidaan perinteisesti kuvata käsissä ja jaloissa. Kun tahna kuivuu ja putoaa itsestään, väri imeytyy iholle. Väliaikainen tatuointi kestää jopa kolme viikkoa. Perinteinen henna -taide toimii inspiraation lähteenä tällä hetkellä erittäin moderneille pitsitatuoinnille. Jotkut ihmiset, jotka leikkivät ajatuksella saada todellinen tatuointi, saavat ensin henna -tatuoinnin nähdäkseen, pitävätkö he aiheesta tai ajatuksesta pysyvästä tatuoinnista. Kaiverrettu aihe näyttää kuitenkin hyvin erilaiselta, varsinkin jos se olisi tehtävä värillä.

Previous Post
101 ideaa portaikkojen suunnitteluun – korostaen vaikuttavasti huoneen ääriviivoja
Next Post
Puhdas valkoinen olohuone ja minimalismi – 20 modernia asumisideaa