15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Köysihuonejakajat funky -perheen kodissa Dulwichissa, Iso -Britanniassa

huonejakajat, jotka on valmistettu köysistä asuinalueista kuvioidulla tapetilla

Thomas and Spiers Architectsin arkkitehdit suunnittelivat ja valmistivat kaksikerroksisen omakotitalon Dulwigissa, Iso-Britanniassa, kesäkuussa 2017. Kaunis, kodikas ja epätavallinen perherakennus luotiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vuorovaikutteinen perhe -elämä tapahtuu pohjakerroksessa. Avoin olohuone on jaettu useisiin alueisiin paljaan betonin, vanerin, lakattujen teräspalkkien ja alkuperäisen köysistä valmistetun huonejakajan avulla.

kompakti talo omakotitalo olohuone takkajakaja köysistä

Rentoutumiseen, syömiseen ja leikkiin tarkoitetut alueet on erotettu toisistaan ​​siten, että huoneeseen muodostuu samanaikaisesti yhteyden ja yhteenkuuluvuuden tunne. Teräksiset ovet ja ikkunat antavat riittävästi valoa tunkeutua taloon. Samalla niistä on näkymä verannalle, kasveille ja niihin liitettyyn puutarhaan. Tämä johtaa jatkuvaan vuorovaikutukseen luonnon kanssa, mikä purkaa sisä- ja ulkotilojen väliset rajat.

avoin olohuone ruokailutila riippuvalaisimet parkettilattia

Verannalla on tyylikkäät mustat puutarhakalusteet, joissa voit nauttia auringonpaisteesta päivällä tai päättää pitkän päivän hitaasti lasillisen viiniä illalla. Verannan voi myös helposti muuttaa kauniiksi ulkoleikkialueeksi, jossa lapset voivat päästää höyryä vanhempiensa ympärille.

huonejakaja köysiteräksestä puulattia keittiö leikkialue

Erilaiset materiaalit ja tekstuurit luonnehtivat “Tactile Housen” kaunista sisustusta. Taitavasti käytetyllä ja täydellisesti harkitulla seinärakenteella on saavutettu olo-, ruokailu- ja ruoanlaittoalueiden optinen erottaminen. Tiiliseinä kerää koko asuintilaa peittävän vaalean parkettilattian värin ja luo eräänlaisen värin erottamisen ruokailu- ja keittoalueesta. Keittiö-olohuoneen ja kiiltävän keittiön saaren seinät pidetään valkoisina.

Leikkikenttähyllyt säilytyslelut huonejakajat köysistä

Tummanharmaa ja musta luovat suuren kontrastin valkoiseen kattoon ja sopivat yhteen mustien maalattujen teräspalkkien kanssa. Ruokailutilan ilmapiiriin vaikuttavat monet vihreät sisäkasvit. Valko-vihreä, kuvioitu aksenttiseinä heijastaa ruukkukasvien muotoja ja värejä ja luo harmonisen kokonaiskuvan. Viihtyisä oleskelualue, joka on erotettu viereisestä leikkialueesta mielenkiintoisella köysistä valmistetulla huoneenjakajalla, on myös yksimielisesti sisustettu.

Vaaleat virkistyskulman kattoikkunan pastellivärit

Mukava sohva on varustettu kauniilla koristetyynyillä, joiden päälliset on valmistettu eri kankaista. Yksi tämän viihtyisän huoneiston sisätilojen mielenkiintoisimmista ja silmiinpistävimmistä elementeistä on epäilemättä köysihuoneen jakaja. Vaikka tämä osio erottaa visuaalisesti yksittäiset alueet toisistaan, se ei rajoita näkymää. Viehättävän osion toisella puolella on loistava leikkialue. Värivalinta laski herkille pastelliväreille, jotka asettivat huoneeseen hienovaraisen värin. Lasten alueella on mukava pouffe, keinuhevonen ja pieni leikkikeittiö. Seinäyksikkö tarjoaa runsaasti säilytystilaa, johon voit sijoittaa lelut dynaamisen päivän jälkeen.

omakotitalo kosketus talon sisäänkäynti puutarha teräsrunko -ovi

Yläkerrassa on rentoutumis- ja lukusali. Kaltevan katon alla olevaa tilaa käytettiin optimaalisesti. Seinän kapealla on lukunurkkaus, jossa voit vetäytyä ja viettää vapaa -aikaa jännittävään tarinaan upotettuna.

* projekti Arkkitehdit Thomas ja Spiers

Previous Post
41 tatuointimallia ja piirustusta (ilmainen tulostus)
Next Post
Mikroasunto kotitoimistolla – yhden huoneen huoneisto minimalistisella suunnittelulla