15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni kylpyhuone – pyyhekuivaimet pattereille

Kylpyhuoneen pyyhekuivainpatteri

Nämä modernit Pyyheliinat pattereille pitää sinut lämpimänä ja tarjoaa aina käytännöllistä säilytystilaa suihkukaapin vieressä. Brittiläinen Vogue -yhtiö on lanseerannut kaksi modernia muotoilua tyylikkääseen kylpyhuoneeseen ja toimivaan sisustukseen. Nämä patterit on varustettu pyyhetelineillä ja ne lämmittävät pyyhkeet niin, että kuiva ja lämmin pyyhe on aina käytettävissä suihkun jälkeen.

Esteettinen ja käytännöllinen – pyyhekuivaimet pattereille

Pyyhekuivainpatterin kylpyhuone

Yhden suurin etu Pyyheliinat pattereille on se, että tilaa voidaan säästää tällä tavalla. Pienet ja toiminnalliset ne voidaan asentaa seinälle kylpyammeen tai suihkukaapin lähelle. Varmista, että ne eivät estä vapaata liikkumista – tämä on esimerkiksi melko hankala paikka kylpyammeen yläpuolella.

Pyyhepidike jäähdyttimille, moderni muotoilu

tyylikäs pyyhekuivain pattereille

Nämä mallit Vogue tarjoavat mukavan yhdistelmän toiminnallisuutta ja muotoilua ja koostuvat lämmitetyistä metalliputkista, jotka on yhdistetty useista puusta tai metallista valmistetuista elementeistä. the Pyyheliinat pattereille näyttää tyylikkäältä ja sopii neutraalin värimaailman ansiosta mihin tahansa kylpyhuoneeseen – minimalistisesta ja puristisesta klassiseen ja kuninkaalliseen.

Puiset ja metalliset pyyhetelineet kylpyhuoneeseen

Ideoita jäähdyttimen kylpyhuoneesta

Jäähdyttimet kylpyhuoneeseen

Ideoita jäähdyttimen kylpyhuoneesta

Previous Post
41 tatuointimallia ja piirustusta (ilmainen tulostus)
Next Post
Mikroasunto kotitoimistolla – yhden huoneen huoneisto minimalistisella suunnittelulla