15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kiki van Eijkin moderni isoisän kello “Soft” – keramiikkatarvike

Moderni isoisän kello keraaminen kultaoptiikka, alkuperäinen muoto

Kukapa ei aina etsisi täydellistä sisustusta omaan kotiinsa? Loppujen lopuksi koristeet eivät vain tee sisätiloista tyylikkäämpiä, vaan myös paljon kodikkaampia. Mutta koristelu on sitäkin parempi, jos sillä on myös käytännöllinen tehtävä. Ja haluamme esitellä teille yhden näistä tässä artikkelissa. Se on houkutteleva ja ylellinen moderni isoisän kello, joka tekee vaikutuksen erityisellä ulkoasullaan.

Moderni isoisän kello hienovaraisilla taitoksilla

Kellot moooi-suunnittelusta Isoisä Kello-Pehmeä Kiki Van Eijk

Esittelemme sinulle keraamisen kellon, jossa on pehmeä, juokseva muoto – “Pehmeä” on Kiki van Eijkin suunnittelema Moooi -tuotemerkki. the moderni isoisän kello antaa pehmeän kankaan peiton tunteen. Mielenkiintoista on myös tapa, jolla kello on tehty. ”Pehmeä” ompeli ensin käsin van Eijk. Tämän kankaan prototyypistä valmistettiin sitten ainutlaatuiset valumuotit. Alkuperäiset taitokset ja tyylikkäät yksityiskohdat näkyvät siis edelleen keraamisessa kellossa.

Moooin ajaton isoisän kellokuvio

Kello Design-Pehmeä Kiki Van Eijk-Keramik Musta kello osoittaa kullanväristä

Moderni isoisän kello on saatavana eri väreinä, mukaan lukien valkoinen, musta, kulta ja hopea. Se tekee vaikutuksen ajattomalla, kauniilla ja samalla yksinkertaisella. “Pehmeä” on tyylikäs asunto- ja toimistotarvike, joka voi herättää erityisiä tunteita jokaisessa. Jos haluat päivittää huoneesi johonkin erikoiseen, älä ajattele kahdesti, vaan hanki poikkeuksellinen ja koristeellinen kello. Se on taatusti todellinen katseenvangitsija ja parantaa jokaista huonetta. Aivan kuten koristeelta voisi odottaa.

Suunnittelijakello, jossa metallinen kiilto

Suunnittelijakello-kiki van eijk-metallinen kiilto

Kun etsit uusia ratkaisuja käytännön ongelmiin, nuori suunnittelija Alankomaista arjen asioilla ja yksityiskohdilla, joita asiakkaat voivat käsitellä tunteiden tasolla. Heille on suuri ilo suunnitella esineitä omin käsin ja käyttää niitä mahdollisimman kestävien materiaalien kanssa.

moderni sisustus suunnittelija isoisä kello-musta moooi

Suunnittelijakello – ystävällinen, tyylikäs, moderni

Suunnittelija isoisä kello kodin koristeet Kiki van Eijk-Moooi

Previous Post
41 tatuointimallia ja piirustusta (ilmainen tulostus)
Next Post
Mikroasunto kotitoimistolla – yhden huoneen huoneisto minimalistisella suunnittelulla