15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ainutlaatuisia lastenhuoneen suunnittelu- ja sisustusideoita

Lastenhuone-suunnittelu-koristelu-lelut-varastointi-hyllyjärjestelmä-Oeuf

Ehkä etsit tällä hetkellä ainutlaatuista Lastentarhan suunnittelu-Konsepti? Suunnitteluideoiden suhteen on selvää, että nykyaikaisten eklektisten aiheiden on oltava keskeisessä asemassa. Tänään haluamme kiinnittää huomionne todella upeisiin sisustusideoihin ja mielenkiintoisiin löytöihin, jotka huokuvat modernia tyyliä ja retrohenkeä. Tavoitteenamme on näyttää jotain erityistä, todella ainutlaatuista kappaletta ja konseptia lastenhuoneen suunnitteluun, joten tässä on jotain harrastajille, jotka etsivät jotain epätavallista. Toivottavasti pidät seuraavista ideoista ja vinkeistä!

Aloitetaan huonekaluista. Päiväkodin organisointi on äärimmäisen tärkeää. Tarjoa sopiva kaappi, jossa sinulla tai lapsellasi on tarpeeksi tilaa kirjoille, leluille ja muulle. Tässä kaapissa tässä kuvassa säiliöt voidaan kallistaa tai sijoittaa tasaisiksi!

Lastenhuoneen sisustus ja kalusteet

Hyllyjärjestelmä-kirjasto-avoin-suljettu-hyllyt-puu-lastentarha-suunnittelu

Sama huonekaluvalmistaja, Oeuf, tarjoaa tämän minikirjaston, jossa on tarpeeksi tallennustilaa hyllyillä. Tämä hyllykorkeus on erittäin käytännöllinen pienille, joten lapset voivat helposti laittaa suosikkiesineensä alas tai päästä niihin helposti. Lisäksi huonekalu lisää nykyaikaista tyyliä jokaisen lapsen huoneeseen.

lastenhuone-huonekalut-lipasto-puu-ääriviivat-turkoosi

Kaunista puuta ympäröi vaalea reuna tässä lipastossa Kalon kehystetty. Retro kohtaa modernin – tässä tyylissä on tyyliä, joka näyttää tukevalta. Se on saatavana eri väreissä.

Lastenhuoneen huonekalut trendikkäissä väreissä

lastenhuone-design-verhot-kultainen-kuvio-metalli-sänky-mintunvihreä

Mitäs pidätte tästä mintun sängystä? Siinä näkyy kupolinen pää ja varpaat. Etkö pidä väristä? Älä huoli! Saatavilla on myös erilaisia ​​pastellipintoja Nodin maa.

Trendikkäät kuviot

lastenhuone-design-deco-ideoita-teltta-lapsille-raidallinen-lävistäjä-musta-valkoinen

Anna meille hetki yhteenveto joistakin tämän päivän kuumimmista lastentarhojen sisustustrendeistä. Yllä olevien kuvien avulla voimme nähdä, että tyylikkäät huonekalut ja karkkien värit ovat suuria trendejä. Toinen moderni suuntaus erottuu: diagonaaliset viivat. Ferm Livingin lasten teltassa on taitettava puurunko, kaksi ikkunaa ja modernit mustan, valkoisen ja neonmallin kuviot.

lastenhuone-tekstiilit-raidallinen-pussilakana-ferm-LIVING-moderni-vuodevaatteet

Tämä peitto, jossa on lävistävät mustat ja valkoiset raidat, on saatavana Ferm Livingiltä.

Lastenhuoneen lelut ja tarvikkeet

lastenhuone-design-koristelu-ideat-moderni-keinuhevoset-Kalon-värikäs

Jos pidät moderneista muodoista, olet majoituspaikka Kalon mielestä se on hienoa. Tämä on värikäs tulkinta keinuhevosesta. Voit valita väreistä punainen, keltainen, sininen, vihreä ja vaaleanpunainen. Tai tilaa ne kaikki yhdessä, jos haluat kotisi olevan värikäs!

Tyylikkäät vuodevaatteet

lastenhuone-kuviollinen-vuodevaatteet-pojille-keltainen-lattiavalaisin

Nämä lasten vuodevaatteet alkaen Olli Ella on uusi ilme, sille on ominaista modernit kuviot geometrisilla kuvioilla ja kirkkaat muodot. Pussilakanan neliönmuotoinen painatus on suuri katseenvangitsija, mutta se sekoittuu hyvin myös muiden kuvien ja värien kanssa.

Päiväkoti-suunnittelu-vuodevaatteet-kuvio-geometrinen-Olli-Ella

Monissa nykyään suosituimmista vuodevaatemalleista on kirkkaita tulosteita, kuten kuvassa näkyy. Tämän vuodevaatteen on valmistanut  Olli Ella tarjottiin.

päiväpeite-tähti-salama-sisustus-kodin tekstiilit-lastenhuone

Taiteilija Andrew Banneckerin The Land of Nodille suunnittelema puuvillainen vuodevaatteet värikkäillä salamoilla ja tähdillä on erittäin trendikäs.

diagonaaliset raidat-vuodevaatteet-neonväriset-lastenhuone-Bramwell

Diagonaaliset linjat ovat eloisia ja kysyttyjä tällä kaudella. Nämä mallikuvat Bramwellin muotoilu saatavana punaisena ja keltaisena, vaaleanpunaisena ja mintunvärisenä sekä monissa muissa väreissä!

lastenhuone-tarvikkeet-sydämet-aiheet-valkoinen-lasten sohva-Bramwell-mallit

Sydämet vuodevaatteisiin! Niin söpö, niin romanttinen! Katsokaa sitä! Vuodevaatteet eivät ole koskaan olleet näin värikkäitä, hassuja ja moderneja! Sen tarjoaa Bramwell Design.

loisteputket-tyynyt-lastenhuoneille-keltainen-tähti

Fluoresoivat värit ovat edelleen hyvin trendissä, ja tämä tähtityyny on poissa Numero74 lisää neonia ja ohuutta rohkealla tavalla jokaisen lapsen huoneeseen.

tyyny-suunnittelu-rakkaus-neon-kirjaimet-lastentarha-koristeet

“Rakkaus” -heitotyyny neonkirjeillä, Numero 72.

tabby-kissa-tyyny-design-neon-väri-lastenhuone-deco-Ross-Menuez

Söpöt eläinten esitykset ovat edelleen suuressa kysynnässä lasten koristeluun. Katso nämä fotorealistiset tulosteet! Eikö ne kaikki ole hienoja? Yksinkertaisesti erinomainen! Ehkä se johtuu neonväristä! He voivat osallistua monenlaisiin eläviin olentoihin Ovat tietoisia Valitse vaihtoehdoista koira, peura ja pesukarhu. Jäämme kissan kanssa!

aika leikkiä

Säilytysvaihtoehdot-lelut-lelut-geometrinen painosäkki

Haluamme päättää tämän päivän artikkelin valikoimalla leluja ja lelujen säilytysvaihtoehtoja, jotka ovat yksinkertaisesti kirsikka kakulle minkä tahansa lasten makuuhuoneen koristeellisessa suunnittelussa. Mistä löydät nämä Varpusen valkoiset PVC -laminoidut pussit lelujen säilyttämiseen? Pidämme niiden postmodernista ulkoasusta.

varasto-kontti-lastenhuone-lelut-ideat-tarvikkeet

VV Persikkaastia Varpusen lelujen säilyttämiseen.

Rakennuspalikat-lasten lelut-tehty puusta-modernit-tarvikkeet-lastenhuone-ideoita

Blockitecture -leikkisarja männystä Ovat tietoisia.

Lastentarhan suunnittelu-lelut-purukumikone-puukappaleet

Nykypäivän suunnittelumaailmassa tarvitaan yksinkertaisia ​​muotoja, luonnollisia materiaaleja ja kirkkaita värejä, koska niillä on valtava vaikutus. Ja Kikon Gatchagatcha -lelu täyttää varmasti kaikki tarpeesi!

Tanabata on myös Kikon tekemä – sarja 100 tähden muotoista dominoa. Lapsesi voi tehdä joukon upeita suunnitteluvaihtoehtoja näillä värikkäillä kappaleilla, jotka luovat taivaan taian.

Lasten lelut-domino-tähtimuoto-konstellaatio-luo

Lastentarhan suunnittelu on jännittävä tehtävä. Valittavana on niin paljon kirkkaita värejä ja rohkeita kuvioita, että lapsesi voivat osallistua prosessiin. Älä epäröi ostaa tuotteita, jotka ovat nyt kysyttyjä ja jotka heijastavat muotoilumaailman huipputrendejä. Et voi mennä pieleen tässä! Maantieteelliset muodot, kirkkaat värit ja mielenkiintoiset kuviot ovat yhtä houkuttelevia lapsille kuin aikuisille … eivätkä koskaan mene pois muodista!

Kautta: sisustusarkkitehti

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
Metalliset eläinveistokset, joilla on voimakas karisma