15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Täysin kalustettu vauvan huone – mitä on otettava huomioon vauvan huonekaluja valittaessa

Vauvan huone täydellinen huonekalu pinnasänky avoauto

Tulevat vanhemmat tietävät jo-kuka olla Sisusta vauvan huone kokonaan haluaisi olla vaikeaa. Koska nykyään vauvan huonekalujen on täytettävä monet vaatimukset – toisaalta vauvan huoneen huonekalusarjan on näytettävä hyvältä, toisaalta sen on oltava erittäin kestävä, turvallinen ja helppohoitoinen. Voi kyllä, vauvan huonekalujen on myös kyettävä kasvamaan kanssasi. Ja kaikki kohtuulliseen hintaan. Ei helppoa, mutta yritämme antaa sinulle yleiskuvan vaihtoehdoista.

Kalusta vauvan huone kokonaan – ajattele tulevaisuutta

Vauvan huone täydelliset huonekalut vaaleanpunainen vaatekaappi vauvan sänky hoitopöytä

Valittaessa vauvan huonekaluja tulevien vanhempien tulisi ensin miettiä, mitä odottaa vauvan setiltä. Jos ensimmäinen lapsi on, vauvan huonetta käytetään todennäköisesti myöhemmin elämässä. Tässä tapauksessa kannattaa investoida massiivisiin, korkealaatuisiin puukalusteisiin. Jos kolmatta sisarusta odotetaan jo, halvemmasta aidosta puusta valmistetusta variantista on järkeä. Riippumatta siitä, mikä vaihtoehto lopulta valitaan, huonekaluissa on oltava TÜV -sinetti – tämä takaa lapsen terveyden ja turvallisuuden.

Kalusta vauvan huone kokonaan – mistä huonekalusetti koostuu?

Vauvan huone täydellinen huonekalut merenkulun teema pojat merimiehet vuode katos

Useimmat valmistajat tarjoavat täydelliset vauvojen tilat. Huonekalusarjat koostuvat pääasiassa vauvansängystä, hoitopöydästä ja vaatekaapista. Vain harvat yritykset ovat todella joustavia – eikä huonekaluja voi itse vaihtaa oman maun mukaan. Siksi huone on mitattava ennen ostamista. On parasta laatia luonnos heti alussa ja merkitä siihen oven ja ikkunan sijainti sekä avautumissuunta. Vasta sitten voit valita huonekalut.

Sisusta vauvahuone kokonaan – hoitopöydällä tai ilman?

Vauvan huone täydellinen huonekalu vaatekaappi vauvan sänky kasvavilla laatikoilla

Pukeutumispöytä, jossa on mukava korkeus – se on pohjimmiltaan pukeutumispöytä, jossa on muuttuva yläosa. Sen pitäisi antaa riittävästi tilaa vauvalle makaamaan. Vuoden kuluttua essee voidaan poistaa. Hoitopöytä on perinteisesti nojautunut seinää vasten, mutta se voi myös seisoa nurkassa. Vaihtoehtoisesti vanhemmat voivat valita sängyn, jossa on muutettava yksikkö – tämä on tilaa säästävä vaihtoehto pienempiin vauvojen huoneisiin tai kun useiden lasten on jaettava huone.

Täysin sisustettu vauvan huone – kuinka suuri vaatekaappi pitäisi olla?

Vauvan huone täydellinen huonekalut vaatekaappi muunneltava junior vuode muutosyksikkö

Vaatekaappi – ostaessaan vauvan huonetta ihmiset eivät usein kiinnitä huomiota vaatekaappiin. Virhe, koska mitä enemmän lapsi kasvaa, sitä enemmän säilytystilaa tarvitaan lastenhuoneessa. Vaatekaappi, jossa on kaksi ovea, hyllyt ja vaatetanko, on ihanteellinen. Tilaa säästävät versiot on varustettu liukuovilla.

Kalusta vauvan huone kokonaan – vaihdettava vauvansänky

Vauvan huone täydellinen huonekalut sängyn ristikko muutosyksikön säilytystilaa laatikot

Vauvansänky – toimiva huonekalu, joka kasvaa kanssasi. Vauvansänky on monikäyttöinen lastenhuoneen kalusteiden joukossa. Koska sängyt, jotka ovat vaihdettavia ja joiden ristikkosivut voidaan irrottaa, voidaan myöhemmin käyttää vauvansänkyinä, leposohvina tai jopa lisäistuimina. Pinnasänkyä ei saa sijoittaa suoraan ikkunan alle. Aseta sänky mieluiten sisäseinän viereen.

Kalusta vauvan huone kokonaan – vauvan huonekalujen ja koristeiden värit

Vauvan huone täydelliset huonekalut kanit motiivit-tyttöjen valmistaja Iso-Britannia

Vauvan huonekalut on jo valittu – nyt on jäljellä vain värivalinta. Vanhempien kannattaa valita pastellivärit. Neutraaleissa väreissä olevat sängyt, lipasto ja kaapit ovat erittäin hyödyllisiä, ja ne voidaan helposti yhdistää muihin huonekaluihin tai sisustaa mielikuvituksellisella tavalla myöhemmin. Kaapin etuosia ja vauvansänkyjä voidaan maustaa värikkäillä seinätarroilla. Eläimet ja kukat ovat täydellisiä tähän tarkoitukseen.

Kaunista vauvan huonekalut upeilla seinätarroilla

Vauvan huone täydellinen huonekalut hoitopöytä vaatekaappi kaksi ovea seinätarrat

Jopa yksinkertaiset vauvan huonekalut voidaan maustaa oikealla seinätatuoinnilla – söpöt eläimet ja kukkakuviot voivat antaa vauvan huoneen luonteen.

Vauvan huone vaaleissa pastelliväreissä näyttää houkuttelevalta

Vauvan huone täydellinen huonekalut hoitopöytä vaatekaappi kaksi ovea seinätarrat

Vihreällä seinävärillä on rauhoittava ja luonnollinen vaikutus ja se muodostaa täydellisen taustan mielikuvitukselliseen koristeluun – täällä valkoiset kaapin etuosat liitettiin kukka -seinätatuointeihin.

Perusta leikkisä vauvahuone tytöille

Vauvan huone täydelliset huonekalut tammi puuoptiikka moderni

Lastenhuoneiden seinäsuunnittelun viimeisin suuntaus – toinen seinä on maalattu ja tapetti kiinnitetty toiseen. Yhdessä vaaleanpunaisia ​​elementtejä sisältävien modulaaristen huonekalujen kanssa ne näyttävät iloisilta ja kutsuvilta.

Moderni vauvan huone neutraaleilla väreillä

Vauvan huone täysin sisustettu huonekalut pojat vaatekaappi pupu aiheita

Vauvan huone skandinaaviseen tyyliin on yksinkertainen ja puristinen. Vauvan huonekalujen houkutteleva puuraaka ei koskaan päästä silmiäsi. Ja söpöt kani -motiivit antavat luonteen ajon huoneeseen.

Ja kaksi ehdotusta klassiseen vauvan huoneen kalustukseen

Vauvanhuoneen täydelliset huonekalut Princess Baby Paris

Vauvansänky, jossa katos ja seinäkoriste perhosilla

Vauvan huone täydellinen huonekalut prinsessa sänky katos vauvan sänky

Kaikki huonekalut ovat saatavilla Newjoylta

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
Metalliset eläinveistokset, joilla on voimakas karisma