15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lastenhuoneen kunnostus – 4 ennen ja jälkeen kuvia ja ideoita

kunnosta lastenhuone pinnasänky-laatikko-seinäkoriste-kirahvi-vihreä-seinä-maali-värikäs

Lapsen maailma alkaa päiväkodista. Siksi pelien, käsitöiden ja unelmien tilan on kasvava vastaavasti. Katso valikoimastamme 4 ennen ja jälkeen kuvat ja ideoita Lastenhuoneen remontti tehdä tämä. Asennukseen annetut vinkit on helppo tavata, ja tulokset ovat erityisen kauniita ja inspiroivia.

Lastenhuoneiden kunnostus – Ennen: Vaalea ja väritön

kunnosta lastenhuone etukäteen tyttö-vaaleanpunainen-vaalea-lelu-nuket

Nadine on kasvanut pienestä tytöstä opiskelijaksi, jolla on oma tyyli. Hän haluaisi, että lastentarha kunnostetaan niin, että sen lapsellinen muoto muuttuu. Mutta tyttö haluaa ehdottomasti, että hänen kaunis nukkekokoelmansa on aina käsillä.

Lasten huoneen kunnostaminen – jälkeen: tyttöromanssi

kunnosta lastenhuone sen jälkeen tytön katosvuodehylly musta valkoinen vaaleanpunainen säilytystilaa

Kun vanhemmat ovat kunnostaneet Nadinen lastentarhan, se muuttuu romanttiseksi huoneeksi. Pylvässänky ja hylly saavat uuden ilmeen mustalla lakalla. Organzaverhot – jälleen mustat – ovat tyylikäs kärki. Lelut ovat löytäneet paikkansa värikkäissä säilytyslaatikoissa.

Ennen: Ylikuormitetut makuuhuoneet jaettu

kunnosta lastenhuone etukäteen lelut säilytystilaa leikkipaikka yhdessä sisarukset pinnasänky seinän koristelu

Kaksi sisarta – Gabi, 7 -vuotias ja Angelika, 2 -vuotias – jakavat lastenhuoneen. Vaikka he haluavat leikkiä yhdessä, he tarvitsevat oman huoneen.

Jälkeen: Kaksi huonetta yhdessä

kunnosta lastenhuone myöhemmin erillinen yksityinen huone sisarhyllyhuone studio pastellivärit sininen vihreä raidat

Lastenhuoneen kunnostamisen jälkeen se on erotettu avoimeksi hyllyksi ja toimii huoneenjakajana, joten jokainen tyttö asuu omassa puoliskossaan. Kaksi yksityistä huonetta on sisustettu sisaren lempiväreillä – sininen Gabille ja vihreä Angelikalle.

Ennen: liian täynnä vauvahuonetta

lastenhuone kunnostaa etukäteen sisarusten leikkipaikka pinnasänky

Kaksivuotias Michael ja hänen kahdeksan kuukauden ikäinen sisarensa Simone käyttävät tätä huonetta yhdessä. Vanhempasi kunnostavat lastenhuonetta niin, että siellä on tilaa kahdelle eri ikäisille ja sukupuolisille lapsille.

Jälkeen: Värikäs ja toimiva

kunnosta lastenhuone jälkeenpäin valkoiset värikkäät aksentit makuuhuone leikkihuone vauvan sänky kokolattiamatto

Uusi laitos koostuu valkoisista huonekaluista, joissa on paljon värikkäitä aksentteja – katos, jossa on lokeroita leluille, vaipoille, vauvakosmetiikalle jne., Sijoitetaan Simonen pinnasängyn päälle.Vanhin Michaelin päädyn takana on aktiviteettileluja ja käsityöalue hänelle. Tämä antaa molemmille lapsille oman yksityisen alueen leikkiä ja rentoutua. Valkoisten seinien ja huonekalujen taustan rikkovat värikkäät aksentit – verhot, vuodevaatteet ja asusteet.

Ennen: Tallennustilaa käytetty

lastenhuone kunnostaa etukäteen poika kirkas säilytystilaa lelu puinen sänky

Lukella on paljon säilytettävää – sarjakuvakirjoja, baseball -matkamuistoja, leluja. Hän tarvitsee hyllyn näille aarteille.

Jälkeen: Supersankari

lastenhuone-remontti-pojan-hyllyn-etuosan-sängyn-musta-punainen-seinä-tarra-työpaikka

Lastenhuoneen uuden sisustuksen inspiraatio tulee sarjakuvista. Luken kokoelmat löytyvät sängyn yläpuolella olevasta hyllystä, jossa on punaiset ja mustat akryylirungot. 3D -seinätarrat seinillä on helppo poistaa, jos ne eivät enää kiinnosta supersankaria. Työ- ja käsityönurkka sopivissa väreissä ja tyylissä on edelleen olemassa pian tulevalle opiskelijalle.

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö