15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Epätavallinen kappelin muuttaminen moderniksi asunnoksi

Suunnittelija Zecc

moderni huoneisto - hollantilainen sisustus

Hollantilainen studio nimeltä Zecc ottaa vastaan ​​epätavallisen haasteen rakentaa hylätty kappeli Alankomaihin moderni huoneisto muuttua. Katolinen kirkko Utrechtissa oli osa asuinkompleksia, joka tarjosi suojaa munkkeille 1900 -luvulla ja jaettiin myöhemmin yksittäisiin huoneistoihin. Yhdestä näistä uusista huoneistoista tuli Zecc Studio -projekti, ja niitä remontoitiin täydellisesti.

Moderni huoneisto, jossa on valkoinen kirkon sisustus

moderni valkoinen huoneiston sisustus

Että uusi moderni asunto edustaa alkuperäistä avointa tilaa, joka yhdistää kaikki tavallisen talon toiminnot. Ainoat lisäykset rakenteeseen ovat uusi Mondriaan-kaltainen ikkuna alttarin takana ja parvekkeen jatke, joka pitää alkuperäiset urut. Uusi parveke toimii järjestelyelementtinä, joka uhmaa huoneen erillisiä huoneita moderni huoneisto. Moderni mustavalkoinen portaikko johtaa parvekkeen yläpuolella olevaan olohuoneeseen, kun taas kaikki muut huoneet ovat alakerrassa. Korkea holvikatto luo vahvan tilavuuden tunteen ja viittaa rakennuksen erityiseen pyhään luonteeseen.

Valkoinen sisustus asunnossa, jossa lasimaalauksia

valkoinen sisustus ja painotetut lasimaalaukset

Että moderni huoneisto edustaa puhtaasti nykyaikaista tyyliä, mutta myös säilyttää ympäristön perustaidon. Suunnittelijat säilyttävät osan rakennuksen alkuperäisistä piirteistä, kuten urut, lasimaalaukset ja kaarikoristeet alttarilla. Nämä elementit on integroitu muotoiluun ja niitä käytetään sisustuksessa. Joten niiden syntyminen on kokonaisuus moderni huoneisto Maalattu valkoiseksi ja pidetty mahdollisimman puhtaana. Tällä vaalealla, neutraalilla taustalla lasimaalaukset näyttävät seinäkoristeilta, jotka heijastavat myös kauniit värit sileille pinnoille. Muut ikkunat on sijoitettu katolle siten, että aukio saa kohtuullisen osan päivänvalosta.

Kirjailija K.H. Christova

Vanha kappeli …

Kappelin muuttaminen moderniksi asunnoksi

muutettu moderniksi asunnoksi

Zeccin nykyaikainen kappelin peruskorjaus

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö