15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tuoreita ideoita eloisan olohuoneen sisustamiseen

ideoita-sisustamiseen-lajike-läpi-väri-moderni-tyylinen-olohuone-parvi

Haluamme esitellä teille 20 upeaa ideaa olohuoneen sisustamiseen. Siellä näet kuinka pimeä olohuone voidaan sisustaa niin, että se näyttää iloiselta ja kuinka voit tehdä yksivärisestä olohuoneesta elävämmän muutamilla lisävarusteilla tai lisäkalusteilla. Tutustu galleriaan alla Sisustavia ideoita ja anna itsellesi inspiraatiota piristää omaa olohuonetta! Se varmasti ottaa hengityksen.

Ideoita koristeluun väreillä

olohuone-ideoita sisustamiseen-neutraalit-sävyt-aksentit-vihreä-moderni-matto

1. Sisustus koostuu yleensä neutraaleista sävyistä. Mutta saadakseen vähän väriä huoneeseen lisättiin vihreitä aksentteja. Tätä varten istuinalueella käytettiin koristetyynyjä ja modernia mattoa.

Olohuoneen kalusteet kontrastiväreillä

Ideoita sisustamiseen-olohuone-sohva-seinä-lattia-tumma seinäasennus

2. Täällä ei ole kirkkaita värejä, mutta se ei ole este olohuoneen näyttämiselle ystävälliseltä. Vaaleat värit sohvalle, seinälle ja lattialle yhdistetään tässä onnistuneesti tummempiin väreihin osassa seiniä ja jatkoseinää.

Ideoita koristeluun kukilla ja vihreillä kasveilla

yksivärinen-olohuone-sisustus-koriste-esineet-maustetyynyt-sohva

3. Yksivärinen sisustus, olipa se sitten olohuoneessa tai toisessa huoneessa, voidaan maustaa muutamalla koriste -esineellä. Tässä tapauksessa tämä saavutetaan tyynyillä, jotka on sijoitettu taitavasti tummalle sohvalle. Myöskään sohvapöydän värikkäitä kukkia ei voi unohtaa – toinen tapa lisätä elävyyttä huoneeseen.

Suunnittele luonnollisilla väreillä

Ideoita sisustaa-luonnonvärit-beige-istuinalue-matto-mielenkiintoinen-kuvio-musta-valkoinen

4. Beige -luonnonvärit määräävät tämän olohuoneen kalusteet kaikilta osin. Olohuoneen keskusta eli istuinalue korostuu upealla matolla, jolla on mielenkiintoinen kuvio. Ja vaikka tämä on vain mustavalkoinen, se tarjoaa vaihtelua. Sohvan koristetyynyillä ja kauniilla seinäkuvalla on sama vaikutus.

Olohuone tuoreilla aksentteilla

modernit-ideat-sisustamiseen-värikäs-matto-seinä-koristelu-olohuone

5. Ei vain kauniit tulppaanit, jotka välittömästi kiinnittävät huomiota. Matto todella antaa väriä uudelleen. Tämä edustaa värikästä koristelua olohuoneen ja keittiön väliselle alueelle, joka muutoin saattaa näyttää liian paljaalta.

Sisustusideoita – täydellinen huoneen valaistus

Ideoita-huonekalut-harmaa-kulmasohva-katto-valaistus-minimalistinen-yksivärinen

6. Mutta voit myös suunnitella huoneen ihanasti valaistuksella. Yksiväriset minimalistiset kalusteet melkein huutavat väriä. Jotta ei liioiteltaisi, täällä käytetään mielenkiintoista valaistusta hyväksi muutokseksi. Tämä työstettiin kattoon siten, että se on eristetty eikä siten häiritse.

Onnistunut sekoitus tyylejä ja materiaaleja

moderni sisustus-perinteinen persialainen matto-väri-olohuoneessa

7. Entä yhdistää moderni sisustus perinteiseen persialaiseen mattoon. Tämä ei ehkä kuulosta mielestäsi kovin houkuttelevalta, mutta katso vain, kuinka upea tulos on tässä esimerkissä. Idea on ainutlaatuinen ja tuo lisäväriä olohuoneeseen.

Moderni sisustus puun sävyillä

Ideoita sisustamiseen-valkoinen-valokuva-tapetti-kelluvat-portaat-väri-aksentti-edessä

8. Tätä valkoista laitosta maustettiin vastakkaisella seinällä olevalla valokuvataustakuvalla. Tämä ei ole kaukana kaikesta. Valkoisissa, kelluvissa portaissa on värikorostus korallin askeleen muodossa ja se kulkee suoraan sivupöydän yli. Tämä antaa olohuoneelle todella ainutlaatuisen ja modernin tunnelman. Kukaan ei jäljittele sinua lähiaikoina.

Ystävällinen parvi tyyliin

Ideoita sisustukseen-harmaa-sininen-sohva-kevyempi-lattia-upeat väritehosteet

9. Harmaansininen sohva näyttää uskomattoman mukavalta ja kutsuu sinut istumaan ja makaamaan. Olohuone näyttää erittäin ystävälliseltä vaalean lattian ja valkoisten seinien ansiosta, mutta myös hieman väritön, eikö niin? Omistajat ajattelevat varmasti myös niin, koska kaunis kuva upeilla väritehosteilla roikkuu sohvan päällä.

Ideoita sisustamiseen klassiseen tyyliin

Ideoita-sisustus-olohuone-keltainen-seinä-marmori-maalaus-klassinen taide

10. Tässä mielenkiintoisessa olohuoneessa on paljon lämpimiä värejä. Tämä saavutetaan keltaisella marmoriseinällä, mutta myös klassisen taiteen maalauksilla. Tällä tavoin ihana, valkoinen sohva korostuu täydellisesti.

Löydät lisää ideoita vilkkaan olohuoneen sisustamiseen Home-designing.com

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö