15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Yksinkertaisesti kopioitu: seinärakenne pyyhintätekniikalla

Seinäsuunnittelu pyyhkimistekniikalla ruokailutila-vaaleanpunainen-violetti-harmaa-tehosteita

Jotta huone olisi viihtyisä, monet asukkaat maalaavat seinät väreillä. Mahdollisuudet tähän ovat monipuoliset, esimerkiksi pyyhintätekniikka on erittäin suosittu. Sitä voidaan käyttää mielenkiintoisten rakenteiden luomiseen lisävaikutuksen saavuttamiseksi. Tätä menetelmää on helppo seurata; Pienellä harjoittelulla onnistut pian.

Seinärakenne pyyhintätekniikalla – saavuta syvempi rakenne

Seinäsuunnittelu pyyhintätekniikalla -liina-kuiva-vaikutukset-luo

Pyyhintätekniikoiden etuna on, että ne antavat seinälle rakenteen. Eri värikerrokset saavat sen näyttämään syvemmältä ja kolmiulotteisemmalta. Tämä toimii erityisen hyvin suurilla seinillä, koska vaikutus näkyy kauempaa. Mutta jopa pienissä huoneissa seinät voidaan koristaa tällä menetelmällä. Sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota värin valintaan,

– että tummat värit tekevät huoneesta pienemmän. Koska pyyhintätekniikka sisältää usein työskentelyn useiden kerrosten kanssa, on suositeltavaa valita sävy vaaleampi.

– On järkevää maalata huoneeseen vain yksi seinä ja asettaa siten aksentteja.

– Jos useita seiniä käsitellään, hyvä vaihtoehto on maalata vain puolet niistä. Alaosa on värillinen, ylempi valkoinen. Tämä saa huoneen näyttämään korkeammalta.

– Seinän yläosaa tai edes kattoa pienissä huoneissa ei saa missään tapauksessa värjätä. Tästä tulee nopeasti ylivoimainen.

Seinäsuunnittelu pyyhintätekniikalla – perusvarustus pienellä rahalla

seinäsuunnittelu-pyyhintätekniikka-vaaleanpunainen-kipsilevy-tapetti-kukka-kuvio-romanttinen

Pyyhkimistekniikoiden suorittamiseen et tarvitse paljon työmateriaaleja. Rautakaupassa kaikki on saatavilla pienellä rahalla, joten suuria kuluja ei tarvita.

– Ilmastointiteippi

– maalarin kalvo

– Valkoinen väri

– lasite

– sieni, pyyhekäsine tai liinat

Harjoittele huomaamattomassa paikassa

Jos olet jo viettänyt lomasi Välimerellä, saatat nähdä terrakotan seinät, jotka näyttävät rapatuilta. Kotona uusi seinä voi näyttää tältä. Kuitenkin, ennen kuin koko huoneen puoli voidaan käsitellä, on suositeltavaa harjoitella huomaamattomassa paikassa. Oikea maalaus on opittava, näyttää Helpsterin käyttämällä erilaisia ​​ohjeita niin, että tulos on hyvä. Ehkä kellarissa on huone tai varasto, joka voisi käyttää maalikerrosta. Tee-se-itse-harrastajat voivat harjoitella täällä sydämestään ja tutustua tekniikkaan. Jos jokin ei toimi ensimmäisellä yrityksellä, sinun ei tarvitse olla vihainen.

Harkitse värin vaikutusta

seinäsuunnittelu-pyyhintätekniikka-harmaa-hopea-vaikutukset-olohuone-vaalea puulattia

Seinän tapauksessa on tärkeää varmistaa, että tekniikka toimii, mitä helpompaa, sitä tasaisempi pinta. Jotta haluttu väri toimisi, on järkevää valkaista se etukäteen. Tämä pätee erityisesti, jos halutaan käyttää vaaleaa väriä ja huone on suunniteltu eri sävyllä. Kun vaihdat väriä, voit huolehtia siitä, että se saavuttaa tietyn vaikutuksen. Valittaessa on huomattava, että kaikki värit eivät sovi kaikkiin huoneisiin. Ne säteilevät eri aallonpituuksilla, kuten tiede vuoropuhelussa  kuvaa, että aivot rekisteröivät ja prosessoivat.

– Esimerkiksi punaista pidetään aktiivisena tai aggressiivisena. Siksi se on melko sopimaton makuuhuoneessa, koska se voi aiheuttaa nukahtamisvaikeuksia.

– Sinisellä on toisaalta rauhoittava vaikutus. Väri sopii hyvin makuuhuoneeseen, mutta myös vauvan tai taaperon huoneeseen, joka myös viettää paljon aikaa siellä nukkumassa.

– Huoneet, joissa ihmiset haluavat oleskella vieraiden vastaanottamiseksi, voidaan esimerkiksi maalata stimuloivalla keltaisen tai oranssin sävyllä. Myös aktiivinen punainen sisältyy tähän, mutta heikommassa muodossa.

– Vihreällä on parantava ja uudistava vaikutus. Siksi väriä voidaan käyttää erittäin hyvin myös makuuhuoneessa. Regeneroinnin kautta se stimuloi luovuutta samanaikaisesti, ja siksi sitä voidaan käyttää myös tutkimuksessa.

Optinen syvyys useiden kerrosten läpi

Seinäsuunnittelu pyyhintätekniikalla olohuone-kerma-harmaa-takka-kipsilevy

Kun valmistelut on tehty, lattia ja jalkalista on suojattu tippuvalta maalilta kalvolla ja teipillä, oikea väri on valittu ja seinä on maalattu valkoiseksi, voit aloittaa.

Maali on helppo levittää erityisellä sienellä tai käsineellä. Se on yleensä laimennettava hieman vedellä etukäteen, jotta se levittyy helpommin. Levitä sitten lasite pyörivin liikkein. Jos vaikutus ei ole riittävän voimakas yhden kerroksen jälkeen, voidaan lisätä toinen tai kolmas kerros.

Jos haluat dynaamisemman tuloksen, tee-se-itse-käyttäjät voivat työskennellä kahdella värillä. Esimerkiksi keltainen ja oranssi ovat hyvä yhdistelmä. Seinä on sitten maalattava peittääkseen sen keltaisella ja pyyhittävä oranssilla lasiteena. Näkymättömässä paikassa voit testata, mikä yhdistelmä sopii paremmin haluttuun tulokseen: oranssi keltaisella tai keltainen oranssilla. Vaikka käytetään samoja värejä, tulos on erilainen ja muita sopivia värejä löytyy tässä.

Vain yksi henkilö saa käyttää tekniikkaa per huone. Hän kehitti pian oman tyylinsä, mikä tarkoittaa, että tulos näkyy, kun kaksi ihmistä oli aktiivinen.

Seinäväri violetti vaaleanpunainen olohuoneen kotiideoita

Pyyhkäisytekniikka oranssi suunnitteluideoita huonekalusuunnittelu

Pyyhintekniikkaohjeet ideat vaikuttavat väreihin

Esimerkkejä rakenteiden suunnittelusta

Pyyhkäisytekniikkaideat suunnittelevat makuuhuoneita

Seinämaalien pyyhintätekniikka yhdistää harmaat vivahteet

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö