15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Spazio RT Milanon modernit huonekalut kiinteästä pähkinäpuusta

roko massiivipuinen ruokapöytä akryylituolit spazio rt milano

Spazio RT erikoistuneet antiikkiin, sisustukseen ja vanhoihin materiaaleihin. Ja puu on tämän Milanossa toimivan yrityksen ensisijainen materiaali. Se valmistaa pöytiä, sivupöytiä, hyllyjä, penkkejä, ulosteita ja muita modernit huonekalut kiinteästä pähkinästä.  Vuonna 2009 Spazio RT esitteli ensimmäisen kokoelmansa modernia huonekalua, jonka on suunnitellut “Tuna”. Tämä kokoelma sisältää uusia, nykyaikaisia ​​ja moderneja muotoja ja konsepteja, jotka on valmistettu massiivipuusta – kestävästä ja ajattomasti kauniista materiaalista. Perinteiset valmistustekniikat on modernisoitu käyttämällä nykyaikaisia ​​koneita. Esittelemme sinulle kaksi kaunista pähkinäpuusta valmistettua huonekalua, joista jokainen sisältää mielenkiintoisen idean.

 Spazio RT Milanon kiinteät pähkinäpuiset huonekalut

Huonekalut kiinteästä pähkinäpuusta, joka on vapaasti seisova

Tämä senkki on saanut inspiraationsa skandinaavisesta muotoilusta 1950- ja 60 -luvuilta. 45 °: n reunamuoto muodostaa yläosaston, johon kirjat ja pienet esineet voidaan järjestää vakaasti. Nykyaikaiset avausmekanismit ja kahvan etupinnat ovat esimerkkejä erittäin hienostuneesta ja tyypillisesti italialaisesta käsityöstä. Pähkinän lämmin ilme ja kaunis puun syyt ovat erityisen kiehtovia.

 Huonekalut, jotka on valmistettu kiinteästä pähkinäpuusta ja joissa on tyylikäs muotoilu

 senkki puu spazio rt milano säilytystilaa vapaasti seisova kiinteät pähkinäpuusta vapaasti seisovat spazio rt sivupöydän muotoilu spazio rt pähkinä vapaasti seisova tallennustila kiinteät saksanpähkinäiset spazio rt

sivupöydän muotoilu kiinteät pähkinäoviset ovet ilman kahvoja

Maria Theresia puinen penkki

Maria Theresia penkki pähkinäpuun säilytystilaa italialaista muotoilua

Maria-Theresia-pankki-kiinteä-pähkinä-spazio-rt-laatikot

Maria Theresia -penkki koostuu neljästä suorakaiteen muotoisesta puulaatikosta. Kutakin yksittäistä komponenttia voidaan käyttää myös jakkarana, sivupöytänä, yöpöydällä tai säilytyslaatikkona. Ne voidaan helposti erottaa ja koota loputtomiin sävellyksiin, mikä korostaa niiden monipuolisuutta. Täydellinen esimerkki Kiinteät pähkinäpuiset huonekalut, joka voidaan mukauttaa nykyaikaiseen elämäntapaamme.

käytetään ulosteena

Maria Theresia penkki design puinen puolisuunnikas

Kirjahylly tai säilytyslaatikko

Maria Theresia penkki puulaatikko joustavaa pähkinäpuuta

sivupöydäksipuinen penkki neljä suorakulmaista laatikkoa Kiinteät pähkinäpuiset huonekalut

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö