15 49.0138 8.38624 1 1 5000 https://www.1154lill.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderni arkkitehtuuri – betonitalo, jossa on puinen koristelu

Moderni kodikas betonitalo - julkisivu

Arkkitehtien Schuchart / Dowin nimeämä Woodway -asuinpaikka, nauti tästä Betoninen talo yksityinen, rauhallinen sijainti luonnon keskellä. Hänen tyylinsä voidaan kuvata asiakkaiden arvostuksella käsityöstä, yksityisyyden halusta ja luonnon rakkaudesta. Omistajat ovat todella innostuneita luonnosta, kasvitieteestä, villieläimistä.

Moderni betonitalo luonnon keskellä

Moderni kodikas piharakennus - julkisivu

Että Betoninen talo Huoneistossa on modernit mukavuudet, kuten modernit betonikatot ja seinät, ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö ja basaltti työtasot 11 000 neliömetrin lattiapinta -alalla. Eristettyä arkkitehtonista betonia käytettiin monissa ulko- ja sisäseinissä ja -lattioissa yhdistettynä luonnonkiviseiniin edessä ja puuelementteihin talon eri osissa. Modernisti on selvästi havaittavissa, mutta perinteiset piharakennuksen elementit eivät myöskään puutu – kuten Douglas -kuusesta tehty runkorakenne ja suuret ulokkeet. Turvallisuuden tunne syntyy, mutta rakennus on edelleen auki. Jokaisen huoneen suuret ikkunat syventävät sisä- ja ulkopuolista yhteyttä. Ruokailutilassa pöydän ympärillä istuminen on varmasti todellinen ilo, metsänäkymä näyttää upealta. Woodway Residencessä on useita huoneita, joissa kaikki on tehty puusta.

Sisustus maalaismaisessa talossa – puinen sisustus

Moderni kodikas piharakennus - ruokasali

Yksinkertainen materiaali- ja väripaletti, tyypillinen luoteeseen, kuten avoin pohjaratkaisu, johti hienostuneeseen rakenteeseen, jossa oli luonnollinen sävy. Talon maalaismainen tyyli, jota ympäröi vehreys ja hyvin hoidettu lampi, on todiste siitä, että arkkitehdit ovat luoneet täydellisen intiimin suhteen ympäristöön.

Moderni kodikas piharakennus - olohuone

Moderni kodikas piharakennus - puisia yksityiskohtia

Piharakennus - sisustus olohuoneessa

Previous Post
Pienet punaiset marjat koristeena syksyllä ja talvella – 3 pöytäkoristeideaa
Next Post
30 sisustusideaa olohuoneisiin, joissa on avokeittiö